Ana cestitke od srca, pa to je predivna vijest 🤗🤗🤗❤️❤️❤️
Eto nam plusica konacno, dugo se ovdje druzimo i urodilo je plodom. Sve ce cure docekati svoje plusice, ja sam u to sigurna🤗
Zelim ti da docekas sve ove trudnicke muke, da bude skolska i uredna 😁
Ana draga kad je sudjeno sudjeno je sto god ti radila bilo pravo ili krivo u tvojoj glavi dobitno je. Jako mi je dravo jer mjesecima se vec pratimo i zasluzila si uci u 2019 sa lijepim mislima i malim srcekom ispod svoga! I zelim svim curkama da se sto prije pridruze Ani…
Grizli, veliko ti hvala na svemu, uvijek si bila tu, velika podrška i srce od čovjeka 💓💓 da mogu zagrlila bi te🤗
Cure ja cu sutra napraviti test ne mogu vise izdrzati.. sutra se bit 9 dan i vec bi trebalo pokazati bar sjenu.. a i sutra mi je 14 dan od aspiracije.. dakle trebala bih i dobiti…u pon i tako idem vaditi betu jer isto tako ako je nesto vec beta mora pokazati.. pogotovo jer je bio transfer blastice.. simptoma nemam nikakvih osim nekog osjecaja kao pred M.. bolne smu mi jos samo sise ali i to je vjerojatno sve od progesterona…ali simptome neke nisam iskreno puno ni pratila jer sam se u ove 2 god uvjetila da svaki mj imam neki novi.. juzros me je probidila ostra bol neka kao grc i proslo u minuti🙈🙈 Nadam se ali bojim se da opet nista…
Babylove sretno! 🤞🏼❤️❤️ Javi nam sutra da je plusic. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji