Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    25. Studeni 2018. 12:24

ABC123

Zdravo zene, i mi smo se mucili posljednjih mjeseci i napokon ugledali plusic ali sam preplasena,zadnja M 18.10. Radila test jucer i pokazao vidljivu crticu medjutim jucer bolovi u dnu stomaku lijevi jajnik pa desni ziga..odem ginek zbog bolova pregleda me i ne vidi nista,posalje da radim betu,beta 217,drugom ginek odem isto nista ne vidi cak ni GV da li se ikom to desilo a da je sve uredu na kraju bilo??idem u utorak tek ponovo po betu i novi ultrazvuk ali sam uplasena ima li iko slicnu situaciju,da li je prerano za bilo sta?hvala vam unaprijed 😘😘

Ne brini draga ABC jos je sve rano. Zelim ti da ti se beta lijepo podupla u utorka🤞🤞🤞🤞 sretno!

Grizli
    25. Studeni 2018. 12:29

Pina daj boze da se zamjenimo ja i Tata! Tebi sretno ovaj ciklus i d javis plusic uskoro!!!!
    Samo Sanja ja sam bila dobila 3 dana prije, i sad su mi ciklusi na nekih 25-26 dana. I sad kad si me to pitala sam tek skuzila da su mi poceli vec plodni dani... Hahaha hvala na pitanju 😉 Nadam se da ce ti gin dat neke pretrage nesto, ako ne probaj inzistirat. Sretno!
    Sve koje neocekuju M nek je i ne docekaju slijedecih godinu dana! 

• Babylove
    25. Studeni 2018. 12:44

Cure bila sam na aspiraciji.. 11 stanica smo dobili.. sad samo da se lijepo oplode.. bar neke od njih i da se nastave lijepo razvijati...
    Drzim 🤞 svim cekalicama.. vrijeme je za novu turu plusica 💓

• ABC123
    25. Studeni 2018. 12:57

Drzite fige da sve bude uredu stvarno zelimo da ovo sve lijepo uspije i naravno drzim fige za sve vas da sto prije ugledate svoje plusice 🤞🤞 ja nemam nikakv simptom ama bas nista jedino malo grudi drugacije boje i to je sve.. ali tacno sam znala onaj dan kada sam trebala dobiti znala sam da se nesto desava iako nikakav simptom nije bio..pa se nadamo najboljem 💕💕

Vrazicak123@
    25. Studeni 2018. 13:04

Grizli

Vrazicak123@

Ejj curke dugo me nije bilo dugo.
    Sve vas puno pozdravaljam i imam pitanje da li je 37,5 i 38,4 temperarura trudnoce i 18 dc mi je a proslo je sedam dana od menge i tako mi svako jutro i popodne i navecer.
    Pozdrav💋💋💋💋

Iskreno mislim da temp od 38,4 nije vezana za trudnocu nekako mi se cini previsoka. Jel se nastavila tako visok temo ili si imala to samo 1 dan?

Samo jedan dan je tako bilo draga

Arsancres
    25. Studeni 2018. 15:32

Alisa javi mi se na mail bipibipsteric@gmail.com pa se dogovorimo oko slanja 👶😊

Ana Donna
    25. Studeni 2018. 17:51

ABC bit ce sve uredu, beta ti je dobra, uzivaj 😘

Ana Donna
    25. Studeni 2018. 17:52

Babylove i Pina, drzim cvrsto 🤞 da vam uspije i danam javite uskoro plusiće 💓

Ana Donna
    25. Studeni 2018. 17:59

wintergirl

Evo najavila se crvena…trag na papiru…vjerojatno stiže u toku dana ili sutra točno na dan. Još uvijek postoji maaaaala nada da možda neće ali teško…cure ako mi može neka napisati koji bi mogao biti razlog da do trudnoće ne dodje ako sam 100 posto sigurna da smo pokrili sve prave dane?

Wintergirl ako su tvoji nalazi dobri i njegovi plivači, vjerojatno si i pisala tu ali se nažalost ne sjećam, onda je to dobro već...ovo ostalo je sve sreća i tajming, nažalost to je tako...znam da nije lako, ali samo pokušaj sljedećih par puta manje o tome razmišljat, jer stres i to razmišljanje oko bebe su najveća blokada...koliko već pokušavate? 
    Evo mi već godinu i pol, na proljeće će bit dvije godine, a prije spontanog nisam razmišljala o tome, hop jedan seks ostala trudna...a sad razmišljam o tome i blokira me sve to, tijelo mi napeto i  nažalost je tako...pokušavam smanjit stres ali nekad je teško...budi ustrajna, uzivaj sa mužem u zajedničkim trenucima, i samo polako,  jednog dana ćemo svi ugledat plus 💓💓

teresita
    25. Studeni 2018. 21:12

Cure koje ste imale kiretazu; nakon koliko Vam je dosla menga. Meni danas 25. Dan i procurila sam...brinem se da li je to ok ??😳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.