Pridružujem se čekalicama, ja je ne očekujem u srijedu. Nemam nekih simptoma osim nade jer ih je dosta nakon hsga ostalo trudno
Vrazicak, ja sam i sa 36,6 u drugom ciklusu bila trudna, pocetna temp mi je 35,9 tako da je ova tem meni ok :) kakva to je bila na 1dc?
ABC123, taj osjecaj ziganja i kao da ces svakog trena dobit M je isto znak trudnoce u ranom pocetku :)
Neznam draga nadam se da je to to
Sada navecer mi je bas nekakva sluzava krv isla malo pa se pitam da li je to to.
Vidjet cemo💋💋💋
Drage klokanice, meni je ostalo isto trakica za ovulaciju, ne znam točno koliko, ali sigurno desetak i više. Poklonila bi ih nekoj od vas, da bude dobitni ciklus :D ne želim da mi stoje do druge bebice :) u Zg sam pa može primopredaja negdje ili mogu poslati poštom.
ABC123 tako je i meni bilo! Prvi test jedva vidljiva crtica ( skoro sam je povecalom trazila 😂 ), beta 64, bolovi kao da cu dobiti svaki trenutak, cak i lagani smedkasti iscjedak. Naravno na UZV nista. Rekli su mi da ce to biti biokemijska. 😕
Za dva dana test tamniji, beta 905! 😁
Na kontroli za jos 2 dana se vidio gestacijski obruc.
Nakon jos cca 2 tjedna i prvi otkucaji.
Poanta je da je sve ovo normalno, beta ti je super i zelim ti od sveg srca jednu dosadnu, skolsku trudnocu i predivnu ljetnu bebu. ❤
Hvala ti puno na divnim rijecimaa.. i ja svima vama zelim sto prije plusice pa da se sve zajedno radujemoo ❤️❤️
Drage klokanice, meni je ostalo isto trakica za ovulaciju, ne znam točno koliko, ali sigurno desetak i više. Poklonila bi ih nekoj od vas, da bude dobitni ciklus :D ne želim da mi stoje do druge bebice :) u Zg sam pa može primopredaja negdje ili mogu poslati poštom.
Evo draga mozes meni poslati,ja sam ih samo jedan ciklus koristila i to one skupe iz dm-a,mislila sam ih si naruciti...
Evo najavila se crvena...trag na papiru...vjerojatno stiže u toku dana ili sutra točno na dan. Još uvijek postoji maaaaala nada da možda neće ali teško...cure ako mi može neka napisati koji bi mogao biti razlog da do trudnoće ne dodje ako sam 100 posto sigurna da smo pokrili sve prave dane?
Pencil naravno da amh je pokazatelj koliko ti jos vremena ostaje za trudnocu ajmo to tako laicki rec, al mi smo komentirale da dal ona uopce moze zatrudniti sa niskim amh, a za to nema veze nije da on sprijecava trudnocu tj ako je nizak da ne mozes zatrudniti. Mozda sam malo krivo napisala pa se nije skuzilo odmah.
Medi hvala na lijepim zeljama. Za IVF postupak je slijedeci ako je u prirodnom ciklusu onda ides nauzv svaka 2 dana cca nakon M i otprilike 2 dana pije nego punktiraju jajnu stanicu dobijes injekciju. Onda cekas 2-5 dana ako ae razvije embrij vrate ga. Nakon toga mozes raditi normalno ako posao nije neki fizicki jako tezak ili di si pod utjecajem kemikalija isl. U pravilu sve ovisi kako se osjecas. Ja sam se vracala na posao al se bavila vise administracijom i uredskim obavezama a nisam isla na teren sto inace vise radim. Nije nužno strogo mirovat cak nije ni preporuka. Nakon te punkcije sam svaki put bila doma jer sam krvarila i treba mi bar 1-2 dana da prestanu bolovi mi. Ako imas stimulaciju razlika je sto se bockas sama injekcijama od 2-3 dana ciklusa. Babylove ne brini za mucnine daju ti oni lijek ako vide da bi to bio problem bar je tako ako imas mucnine prije drugih operacija. Sretno na aspiraciji i drago mi je da sve se dobro razvija prezivjet ces ti mucnine.
Kod tebe je svaki put uspjelo da se razvije i da ostanes u drugom stanju ' Ja se tolikom bojim toga svega i mislim da sa ovakvim pshickim stanjem da nece uspjeti…
Hi curke nije me bilo malo zbog posla i sad ne mogu popamtiti kojoj sto imam za odgovoriti... Pa cu ovako
Medi ja nikad nisam imala pozitivnu betu nakon IVF postupka, sve 4 zapocete trudnoce su bile spontane prije IVFa. Logicno je da se bojis i nemoj mislit da si jedina. Najvaznije ti je da saznas sve sto ti izaziva strah, nikad se ne mozes dovoljno prirpemiti na to dok to ne krene,ali meni je pomoglo kad sam pricala sa curama koje su to prošle pa sam znala sto me slijedi bilo mi je lakse. A moj strah od spontanih sam rijesila u razgovoru sa svojom doktoricom, nije da strah vise ne postoji nego ga drukcije dozivljavam.
Ejj curke dugo me nije bilo dugo.
Sve vas puno pozdravaljam i imam pitanje da li je 37,5 i 38,4 temperarura trudnoce i 18 dc mi je a proslo je sedam dana od menge i tako mi svako jutro i popodne i navecer.
Pozdrav💋💋💋💋
Iskreno mislim da temp od 38,4 nije vezana za trudnocu nekako mi se cini previsoka. Jel se nastavila tako visok temo ili si imala to samo 1 dan?
Sortiraj odgovore
Najstariji