Hvala svima..izgleda da nam je bio plodan mjesec 🤗🤗nisam imala nikakvih simptoma..izostala menstruacija..uradit cu danas ..sutra..i tako proslo 5 dana…imala sam hrpu obaveza..ali imala sam neki osjecaj da je to to…
Ovaj mjesec sam koristila LH trakice i uvjerena sam da sam ostala trudna zahvaljujuci njima i dragom Bogu..sve se mora poklopiti..meni je prva trudnoca i imam 34 godine…pa mi je puno misli prolazilo kroz glavu..
Draga cestitam od srca ❤️
Hvala, puno sreci i tebi zelim,
Aloha cestitam od srca ❤
Svjesna pa ti pomalo brojis sitno☺kako je proletilo jos se sjecam kad si javila da si trudna….
Mini, koliko si ti trudna??
Ana Donna, ne znamo jos , mada mi stvarno to nije bitno, samo da je zivo i zdravo ,ali da smo znatizeljni jesmo ❤btw. Joj samo da javis da je ovaj mj.tvoj!!!🙏
Hvalaaaa od srca
Aloha hvala na podršci,i čestitam vam na vašem plusiću 😍😍
Ja sam tek prošli mjesec počela s tim trakicama. Gdje ih kupujete i koliko često ih se radi? Samo jednom na dan? Ima li neko određeno vrijeme kad ih je najbolje raditi,svatko kaže drugačije..
Cure čestitam vam od srca.💞
Citam vas redovno.
Drugim curama želim da sto prije vidite +.
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Aloha hvala na podršci,i čestitam vam na vašem plusiću 😍😍
Ja sam tek prošli mjesec počela s tim trakicama. Gdje ih kupujete i koliko često ih se radi? Samo jednom na dan? Ima li neko određeno vrijeme kad ih je najbolje raditi,svatko kaže drugačije..
Ja sam ih kupila preko interneta, radila sam ih jednom dnevno, poslije posla oko 17h. Najbolje ih je raditi poslijepodne bar sam ja citala tako..puno srece zelim ..ako jos sta treba pitaj
Prije 6-7 tjedna nemoj ići,postoji mogućnost da se otkucaji neće čuti. odmaraj što više možeš i uzmi si neke vitamine sa folnom kiselinom 😊
Svjesna nam još sitno broji 💓 uzivaj uzm 💓
Malatajna, da nek je bebica ziva i zdrava, a isto nam javi jel curica ili dečkić 💓
A nadam se još, sutra bi kao trebala dobit, stomak me rastura danas, grčevi, svako malo trčim na wc da vidim jel se gospođa pojavila, a nema je još...a cike cu još tu napuhane 🤔 vidit ćemo...
Mene boli trbuh kao da cu dobit već dva dana... Samo sam nervozna... Najgore mi je to par dana prije M kad ne znam jel će doći ili ne... Ne planiram radit test dok ne vidim razvoj situacije
Sortiraj odgovore
Najstariji