Ja sam po bazalnoj shvatila da to nije tako..nikakvih
Grizli hvala na dobrodošlici ☺
Pa zar nisu LH trakice takve da kad budu pozitivne ovulacija nastupa u razboblju od 24-36 sati?? Barem na ovim mojima tako piše u oputstvu 😮 sad sam zbunjena , jer tako cijelo vrijeme radim i racunam i muz ako moze dođe kuci u te dane.. Sad cemo 3 dana prije te poz trakice i 3 dana poslje pa cemo vidjet ..U utorak idem sa kumom kod njenog gin se narucit i prebacit, jer moj je boze sacuvaj.. Dogovorile smo se da skupa budemo trudne, njoj je uspjelo, meni jos nije .. Vidjet cemo sta ce on reci, jer mome gin su sve trudnice debele cak i moja prijateljica koja ima 50 kila bila mu je debela.. Ja to ne zelim slusat jer sam jača i sigurno ce mi reci da je to sve zbog viska kila..
Tebi zelim puno srece !! Vec sam bila na ovome forumu i pisala i zbog vas sam i pocela koristit trakce, sad sam zaboravila i lozinku i korisničko ime, pa sam se opet ulogirala ..
Po bazalnoj temperaturi ja sam skuzila da to nije tako..najvise nakon 12 sati, a najcesce jos isti dan od najtamnije crtice. Ja je redovno mjerim vec pet mjeseci. Na sam dan ovulacije temp.ostaje niska i jos mrvicu taj dan padne, a nakon toga se povisi za 0,20 do 0,30 stupnjeva i jedino ces po tome znati da si je imala. Tri dana uzastopno povisene temperature ukazuju na ovulaciju.
Anamor ja sam mjesecima pratila lh trakicama i skuzila sam, bar kod mene svi smo drugaciji, da O nastupa nakon 12 sati ili čak par sati nakon pozitivne trakice..jer se nekoliko puta poklopilo da imam poz trakicu i nakon 12 sati otprilike me zabole jajnici i imam jakuuu sluz...Sanja uglavnom kad ti bude poz trakic najbolje odmah u akciju i dan, dva nakon toga 😊 sretno 🤞🤞
Uglavnom Sanja, Anamor je u pravu, nemoj čekat 24 sata i više, jer može bit da ti O bude taj dan, to sam i ja primjetila, tako da bolje odmah u akciju 👍
Grizli, moja je cura na slici, Lucy se zove i shihtzu je. Imamo i decka od 4 godine 😊 eto bas kako si rekla cekaces 4 meseca, to je moj termin i zamenicemo mesta, dace Bog.
Samo Sanja, imas najlespse ime na svetu, moja ga je majka nosila i sada ce ga, Boze zdravlja, nositi cerka ❤️dobrodosla i srecno 😊
url=https://lilypie.com]
Ana, vjerujem da ti se svega skupilo. Ljeta, posla preko glave, hrpa emocija oko T. Draga bit ce sve super , sjeti se da ti imas uredne nalaze , muz isto nema lose. Samo se trebaju naci, a vi vjerovatno niste stigli najbolje pokrivat kroz ljeto. Navijam za tvoj plusic od srca,rekla sam vec, zasluzila si to nakon svega,a Bog sve vidi🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤saljem zagrljaj
Grizli, moja je cura na slici, Lucy se zove i shihtzu je. Imamo i decka od 4 godine 😊 eto bas kako si rekla cekaces 4 meseca, to je moj termin i zamenicemo mesta, dace Bog.
Samo Sanja, imas najlespse ime na svetu, moja ga je majka nosila i sada ce ga, Boze zdravlja, nositi cerka ❤️dobrodosla i srecno 😊
Bas lijepa prica oko imena
Stize nam Mihael ♡
Uglavnom Sanja, Anamor je u pravu, nemoj čekat 24 sata i više, jer može bit da ti O bude taj dan, to sam i ja primjetila, tako da bolje odmah u akPa tu smo
Pa tu smo da podijelimo iskustva..iako smo svi razliciti, to je istina, ne moram ja biti u pravu..ali kod mene je tako, hvala Ana Donna. Usporedivši bazalnu i pozitivnu LH trakicu, pogotovo ako je crtica tamnija od kontrolne, to je taj famozni LH pik, ovulacija se događa još isti dan, najvise do 12 sati. Odnos možda još na dan ovulacije, ali dan dva prije svakako.
Tata bas su slatki psici! Obozavam pse, al previse putujem pa si ne mogu priustiti to slatko zadovoljstvo! Neka samo Sanja dodje na svijet tebi ziva i zdrava i vesela! Meni u 1 mjesecu su rodjeni skoro svi najbitniji ljudi muz, mama i tata... Pa nek mi i zamjenimo mjesta bit ce mi cast preuzet tvoje mjesto 😉. Koji datum ti je termin?
Curke dok "lovite" ovulacije nemojte zaboraviti da uzivate, opustite se i nemojte samo kalkulirat previse. Budite spontane i pozitivne, jer ako ste pod pritiskom to nikad ne zavrsi dobro ili ne uspije ili se svadjate ili ne uzivate.
Kako ste mi zenske danas?
Bokić curke.
Kako ste mi danas?
E curke sad kako mi je bila ovulacija i plodni dani sve je to prošlo i počeli su nekakvi grčevi kod jajnika.
Da li to može biti znak trudnoće.
Pozdrav curke 😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji