Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tena92
    28. Rujan 2018. 09:15
    Pozz..ako mi netko može reći je li ovaj nalaz u redu? :)
    Pozz..ako mi netko može reći je li ovaj nalaz u redu? :)

Je li ovo ok? Test na trombofiliju

• Andeo26
    28. Rujan 2018. 09:31

Župčica hvala..
    Pina sretno..
    Žao mi je jako Grizli❤
    Evo meni treci dan kako kasni,poludicu od razmisljanja..

MalaTajna222
    28. Rujan 2018. 09:40

Grizli, ne znam sta bi ti rekla a da te utjesim, ne znam nacin, niti mogu naci pravu rijec. Vjerujem koliko ti je tesko ali vjerujem i u to da si ti jaka zena koja ce sve uspiti 🙏❤ uz tebe smo, drzi nam se .
    Pina, bas mi za da te nece biti nadam se da ces se javiti nam koji put. Nadam se da ce ti biti sve super na tom poslu i da ces kad se vratis sve uspiti  , sretno ljubac❤

Grizli
    28. Rujan 2018. 09:49

Hvala vam cure na podrsci. Moram malo se ispuhat, pa nek dodje i prodje ta M, a onda mozgat sto i kako dalje. 
    Tena nije nalaz uredan. Po mom bi bila kandidat za heparin u trudnoci. Imas trombofiliju koja moze biti uzrocnik spontanima. I zbog mutacije na mthfr ne smijes uzimati folnu kiselinu nego folat tj aktivni oblik folne jer ti se ovaj neaktivni samo talozi u organizmu. 

Grizli
    28. Rujan 2018. 09:50

Andeo sto ne napravis test ako ti je vec 3 dan kasnjenja?

• Andeo26
    28. Rujan 2018. 09:55

Grizli

Andeo sto ne napravis test ako ti je vec 3 dan kasnjenja?

Jesam.. prvi da kasnjenja radila popodne i bio negativan,jucer drugi dan kasnjena navecer i opet  negativan.. Mozda sam bas trebala ujutro. Ili je mozda rano..

Grizli
    28. Rujan 2018. 09:57

Nisam znala da si jucer radila, al morala bis ujutro da budes sigurna ako ne zovi gin reci da ti da uputnicu za betu 

Lemon
    28. Rujan 2018. 10:03

Grizli jako, jako mi je zao! Neka ti što prije prođe menga pa da se zaokupiras nalazima iako moguće da ništa novo neće otkriti.. Jednostavno prolazimo kroz sve to a ne znamo razlog, a tako se nadam da će nam jednom i uspjeti. Mora! 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

tata_me_zove_zlato
    28. Rujan 2018. 10:24

Grizli, ja zaista ne mogu da poverujem. Kolika nepravda... Boze, na kakve je sve testove stavljas?? 😭😭❤️

url=https://lilypie.com]

Grizli
    28. Rujan 2018. 10:31

Lemon nalaze moram ponavljati klasicne briseve, papa, hormone, na bakterije i sl. prije novog postupka da se uvijere da smo zdravi. Nista tu novog otkrit nece. Cak mislim i krvnu grupu da opet moramo vaditi sto je glupost ako moramo, al eto takav je zakon. 
    Tata a bas danas mi se muz rasplako jadan kad je vidio negativan test i prokomentirao isto to do kad ce bog testirat moje strpljenje i snagu. On je bio 100% uvjeren da nam je uspjelo ovaj put, jer je reko da sam bila drukcija cijelo vrijeme i zalila se na neke stvari sto sam i prije znala se zalit kad bi zatrudnila. Al eto nije ipak se posrecilo. Valjda nisam jos test polozila iako sam cijeli zivot streberica i sve od prve polagala, ovaj valjda ne mogu. Kako si ti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.