Je li ovo ok? Test na trombofiliju
Župčica hvala..
Pina sretno..
Žao mi je jako Grizli❤
Evo meni treci dan kako kasni,poludicu od razmisljanja..
Grizli, ne znam sta bi ti rekla a da te utjesim, ne znam nacin, niti mogu naci pravu rijec. Vjerujem koliko ti je tesko ali vjerujem i u to da si ti jaka zena koja ce sve uspiti 🙏❤ uz tebe smo, drzi nam se .
Pina, bas mi za da te nece biti nadam se da ces se javiti nam koji put. Nadam se da ce ti biti sve super na tom poslu i da ces kad se vratis sve uspiti , sretno ljubac❤
Hvala vam cure na podrsci. Moram malo se ispuhat, pa nek dodje i prodje ta M, a onda mozgat sto i kako dalje.
Tena nije nalaz uredan. Po mom bi bila kandidat za heparin u trudnoci. Imas trombofiliju koja moze biti uzrocnik spontanima. I zbog mutacije na mthfr ne smijes uzimati folnu kiselinu nego folat tj aktivni oblik folne jer ti se ovaj neaktivni samo talozi u organizmu.
Andeo sto ne napravis test ako ti je vec 3 dan kasnjenja?
Jesam.. prvi da kasnjenja radila popodne i bio negativan,jucer drugi dan kasnjena navecer i opet negativan.. Mozda sam bas trebala ujutro. Ili je mozda rano..
Nisam znala da si jucer radila, al morala bis ujutro da budes sigurna ako ne zovi gin reci da ti da uputnicu za betu
Grizli jako, jako mi je zao! Neka ti što prije prođe menga pa da se zaokupiras nalazima iako moguće da ništa novo neće otkriti.. Jednostavno prolazimo kroz sve to a ne znamo razlog, a tako se nadam da će nam jednom i uspjeti. Mora!
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Grizli, ja zaista ne mogu da poverujem. Kolika nepravda... Boze, na kakve je sve testove stavljas?? 😭😭❤️
url=https://lilypie.com]
Lemon nalaze moram ponavljati klasicne briseve, papa, hormone, na bakterije i sl. prije novog postupka da se uvijere da smo zdravi. Nista tu novog otkrit nece. Cak mislim i krvnu grupu da opet moramo vaditi sto je glupost ako moramo, al eto takav je zakon.
Tata a bas danas mi se muz rasplako jadan kad je vidio negativan test i prokomentirao isto to do kad ce bog testirat moje strpljenje i snagu. On je bio 100% uvjeren da nam je uspjelo ovaj put, jer je reko da sam bila drukcija cijelo vrijeme i zalila se na neke stvari sto sam i prije znala se zalit kad bi zatrudnila. Al eto nije ipak se posrecilo. Valjda nisam jos test polozila iako sam cijeli zivot streberica i sve od prve polagala, ovaj valjda ne mogu. Kako si ti?
Sortiraj odgovore
Najstariji