Mini bas mi je zao 😥
Ja bi na tvom mjestu ponovila jos jedan sutra sa prvim jutarnjim, ali drugu marku testa..
Bas sam se nadala da je to to , s obzirom da si stitnjacu donekle rjesila..
Pina kako nam je s tebom?
Draga, jutros opet nista od M a bila sam uvjerena da ce doc zbog bolova i dalje. Bijeli kremasti iscjedak je tu cijelo vrijeme... grudi i dalje ne bole. Imam trakicu spremnu za sutra ujutro
Mini, i meni ovaj test djeluje neispravno. Kupi ako imaš mogućnost, trakicu u Mulleru, meni su one najbolje.
Grizli, držim palčeve da beta u petak bude pozitivna!
Bila sam jučer privatno na vađenju krvi, nisam mogla dočekati sutra da mi ginekolog da uputnicu za vađenje i tek da vadim u četvrtak, sutra idem ponovo da vidim dal se dupla. Stigli nalazi maloprije na mail i beta je 542 na 16. dan poslije ovulacije, nekak mi se čini malo previsoka za taj dan... Bitno mi je da se sutra podupla, kolko god da bude.
Ostale cure, držim vam palčeve vama koje iščekujete pišanje testića, i vama kojima se bliži ovulacija
Mini, da nije bila kasna O? Je li znas kad je bila? Pokusaj sutra sa trakicom mozda…meni osobno boljima su se pokazale
Di vi te trakice kupite.. Kod nas u 4 ljekarne nema tih trakica.. Pogledat cu u dmu mozda ima
Mini, da nije bila kasna O? Je li znas kad je bila? Pokusaj sutra sa trakicom mozda…meni osobno boljima su se pokazale
Di vi te trakice kupite.. Kod nas u 4 ljekarne nema tih trakica.. Pogledat cu u dmu mozda ima
U mullera , 14 kn. Najbolje su a i najjeftinije, naprosto nevjerovatno.
Mini radi jos jedan test. 😉 A bas sam se nekako nadala tvom plusu... u svoje nesto ne polazem nade jer sam pocela osjecat tezinu u trbuhu, nervozna sam i skroz razdrazljiva, cice me bole ali ne ko inace i nisu napuhane a inace me krenu rasturat i narastu za broj odmah nakon ovulacije. Ali mi je bas neki osjecaj u trbuhu ko kad se menga blizi. A sta ces. 😒
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Tenci, sad sam gledala u nalaze. Beta ti je super! 14 dpo mi je bila 243, a 19dpo 1751.
ja kupujem u mulleru i super su, očitaju dosta ranu trudnoću. doduše, ja sam kupila trakice osjetljivosti 10 mui/l preko ebaya, 50kom 40 kn, pa sam pišala po njima kak me bilo volja. ali preporučam te iz mullera. ima i u dm-u first sign duo, dvije trakice za 30 kn negdje, isto su ok
Tenci, sad sam gledala u nalaze. Beta ti je super! 14 dpo mi je bila 243, a 19dpo 1751.
joj super, hvala ti puno! nadam se da bude sutra poduplana i onda u miru čekam uzv.
Ima u dm za kupiti 30 kn 2 trakice su u paketu
Tenci super beta.. cestitke 🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji