Evo dok Mini cekamo da vam javim da 2.embrij koji je ostao se nije razvio odnosno nepravilno se razvijao jer je prebrzo rastao tako da je propao. Al nema veze nema bediranja, sve nade su sad polozene na onog savršenog od petka.
Sretno Grizli.... onda je bila dobra odluka što se vratio samo taj jedan.....
Evo cure negativno ovo 😫 i ova crta sto se pojavila po sredini ne razunijem ali ovo je sigurbo negativno
Aa jooooj :( Mini, baš sam bila sigurnaaa da je to to, miša mu !
Koji ti je danas dc?
Grizli, neka bolje da su vratili onda taj jedan 🙏
Evo cure negativno ovo 😫 i ova crta sto se pojavila po sredini ne razunijem ali ovo je sigurbo negativno
Pa kako 😔😔 bas mi je jako zao... dalinje to sa prvim jutarnjim ili? mozda ipak da ponovis jos jedan ako ti ne dođe kroz par dana... ili se javi ginicu da odes vaditi betu da budes sigurna... ne sjecam se dali si ti vadila hormone?
Aa jooooj :( Mini, baš sam bila sigurnaaa da je to to, miša mu !
Koji ti je danas dc?
Grizli, neka bolje da su vratili onda taj jedan 🙏
Danas 33.dan ciklusa.. Nije prvi urin jer nisan imala test pa sam ga isla kupit, pa sam ga pravila tek sad.. Ne znam sta je ova crta preko znacila?
Joj Mini bas mi je zao:( bas smo svi mislili, jucer za Anu danas za tebe:/ je li ti imas pcos ; ako sam upamtila? Mislim da bi ti trebala na folikulometriju , da se uvide ovulacije i ako ih nema da se ide na stimulaciju. Znam da ti je bilo slicno nesta ka i meni.
Sortiraj odgovore
Najstariji