Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Župčica
    18. Rujan 2018. 11:49

Grizli

Evo dok Mini cekamo da vam javim da 2.embrij koji je ostao se nije razvio odnosno nepravilno se razvijao jer je prebrzo rastao tako da je propao. Al nema veze nema bediranja, sve nade su sad polozene na onog savršenog od petka.

Sretno Grizli.... onda je bila dobra odluka što se vratio samo taj jedan.....   

yoyo102
    18. Rujan 2018. 11:52

Sretno Grizli <3 

MiniCooper26
    18. Rujan 2018. 12:12

Evo cure negativno ovo 😫 i ova crta sto se pojavila po sredini ne razunijem ali ovo je sigurbo negativno 

MiniCooper26
    18. Rujan 2018. 12:15

Grizli svi smo uz tebe ❤️🙏

Ana Donna
    18. Rujan 2018. 12:20

Aa jooooj :( Mini, baš sam bila sigurnaaa da je to to, miša mu ! 
    Koji ti je danas dc? 
    Grizli, neka bolje da su vratili onda taj jedan 🙏

• Babylove
    18. Rujan 2018. 12:20

MiniCooper26

Evo cure negativno ovo 😫 i ova crta sto se pojavila po sredini ne razunijem ali ovo je sigurbo negativno

Pa kako 😔😔 bas mi je jako zao... dalinje to sa prvim jutarnjim ili? mozda ipak da ponovis jos jedan ako ti ne dođe kroz par dana... ili se javi ginicu da odes vaditi betu da budes sigurna... ne sjecam se dali si ti vadila hormone?

• Anđeo26
    18. Rujan 2018. 12:24

Sretno Grizli.. ❤
    Bas mi je zao Mini..

MiniCooper26
    18. Rujan 2018. 12:27

Ana Donna

Aa jooooj :( Mini, baš sam bila sigurnaaa da je to to, miša mu !
    Koji ti je danas dc?
    Grizli, neka bolje da su vratili onda taj jedan 🙏

Danas 33.dan ciklusa.. Nije prvi urin jer nisan imala test  pa sam ga isla kupit, pa sam ga pravila tek sad.. Ne znam sta je ova crta preko znacila? 

MalaTajna222
    18. Rujan 2018. 12:27

Joj Mini bas mi je zao:( bas smo svi mislili, jucer za Anu danas za tebe:/ je li ti imas pcos ; ako sam upamtila? Mislim da bi ti trebala na folikulometriju , da se uvide ovulacije i ako ih nema da se ide na stimulaciju. Znam da ti je bilo slicno nesta ka i meni. 

Župčica
    18. Rujan 2018. 12:31

Mini .    zao mi je... Drzi se draga

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.