Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Rujan 2018. 20:36

Ja kupila vrkutu prije par dana, gledam ju, gleda ona mene...
    Prije jedno 5 god pocela sam ju bezveze konzumirati  1mj, ali sam preskakala dane a i nisam ju pila 6dcl dnevno kako se preporuca i tocno se sjecam da sam si smrdala ciklus taj mjesec (ne sjecam se da li je M kasnila 2 tjedna ili ful uranila). 
    Sad si kontam da cu se strpiti jos ovaj ciklus (sad sam na 12dc) pa onda poceti onaj sljedeci ako vjestica dode... pa javim dojmove.

• Miha13
    18. Rujan 2018. 21:47

Ja sam proslog meseca pila virak (vrkuta) ujutro i uvece po jednu solju,  tokom dana pola litra macine trave. Meni stvarno nisu poremetili ciklus, M je stigla tacno na 28 dana,O bila na 14 dan ali eto od T nista. Ali imaza zena kojima skroz poremete ciklus....treba biti oprezan. I jos nesto, ja sam nasla kvalitetan caj i to je bitno :-)

PatriciaZG
    18. Rujan 2018. 22:06

Tenci

PatriciaZG

Grizli, jedan, ali vrijedan. Cekamo petak da nam potvrdis skolsku betu.
    Mini, test ti nesto nije ok. Molim te, daj ponovi neki drugi. Ova crta po sredini me opasno buni. Uzmi clearblue ili trakice, nije bitni, samo da je pouzdaniji. Ajde zeno, iz ovog se mora izrodit neki plus!
    Nove curke i trudilice u cekaonici, pratim i cekam vase plusice.
    Ja sam pocela pratit BT ovaj mjesec. Je li postoji negdje na netu tabela, graf, nesto u koji mogu upisivat vrijednosti, a da je besplatno treba mi obrazac, da ga be crtam sama sebi.
    Muz ponovno krece piti Macu. Kad je radio spermiogram, na kontrolnom tri mjeseca poslije, vrijednosti su bile puno bolje. Uz Macu. A tko ce ga znati…
    Ja sam za sad samo na folacinu i mislim uzet nagnezij, jer me stres ukopa. Kao strsljen sam!
    Ljubim vas curicice

ja ti koristim fertility friend, super je, čak ti i sam obilježi ovulaciju prema temperaturi, možeš upisivati ostale simptome koje imaš, ako pratiš ovulaciju i prema trakicama upisuješ i to pa uzima sve parametre ovulacije i obilježava ju.
    evo moja dva grafa, od prošlog i ovog mjeseca, stoga da ovaj sam bojkotirala BT na početku, nisam ni trakice pišala, nego dok sam skužila po sluzi da mi je ovulacija prerano popišala trakicu, ona pozitivna, i dalje onda mjerila temperaturu…
    ugl, preporučam ti!

Hvala ti! Srce si! Bas cu pokusat….

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

PatriciaZG
    18. Rujan 2018. 22:08

Miha13

Ja sam proslog meseca pila virak (vrkuta) ujutro i uvece po jednu solju, tokom dana pola litra macine trave. Meni stvarno nisu poremetili ciklus, M je stigla tacno na 28 dana,O bila na 14 dan ali eto od T nista. Ali imaza zena kojima skroz poremete ciklus….treba biti oprezan. I jos nesto, ja sam nasla kvalitetan caj i to je bitno :-)

E bas to! Kvalitet caja je jako bitan. Ja sam vrkutu pila samo jedan mjesec, iako su mi ciklusi uredno na 28 dana. Sve se bilo porrmetilo. Ali puno cura se kune u macinu travu i vrkutu….

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

Raštika
    18. Rujan 2018. 23:26

Pijem ja vrkutu,ali kapsule. Pocela sam na prvi dan predzadnje menge. Sljedeca mi je dosla dva dana ranije a inace su mi ciklusi stvarno u dan. Cice su me rasturale od ovulacije. Dobila sam cak i pristica, a ne dobivam ih. Menga prosla skroz ok, ni premalo ni prejako. Sad bi nova menga trebala ne doci ubrzo, cice me ne bole nista strasno, nema pristica (kuc kuc u drvo) a vidit cemo sta ce biti. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

mala_mrvica
    18. Rujan 2018. 23:27

Drage moje hvala puno na savjetima i podrsc... radimo na bebi vec 5 mjeseci, mislim da mi je najgore sto se prvi put desilo iz prve a sada se toliko mucimo s tim. Mislim da je i M polako poceo da odustwje od svega :( Raspitat cu se jos malo za cajeve 01.10 idem ginekologu pa cu vidjeti i sta ce on reci, meni je mens inace uvijek redovna 28 dana al u posljednju mens i poslije mens imala sam neki smedji iscjedak pojavio se odjednom sto mi se nikad prije nije desavalo. Ovaj mjesec cijeli imam neke cudne grceve u stomaku a nije trudnocs i to traje vec evo skoro do nove vjestice to me jako zbunjuje a i poslije svega malo i brine. 

• Anđeo26
    19. Rujan 2018. 08:53

mala_mrvica

Drage moje hvala puno na savjetima i podrsc… radimo na bebi vec 5 mjeseci, mislim da mi je najgore sto se prvi put desilo iz prve a sada se toliko mucimo s tim. Mislim da je i M polako poceo da odustwje od svega :( Raspitat cu se jos malo za cajeve 01.10 idem ginekologu pa cu vidjeti i sta ce on reci, meni je mens inace uvijek redovna 28 dana al u posljednju mens i poslije mens imala sam neki smedji iscjedak pojavio se odjednom sto mi se nikad prije nije desavalo. Ovaj mjesec cijeli imam neke cudne grceve u stomaku a nije trudnocs i to traje vec evo skoro do nove vjestice to me jako zbunjuje a i poslije svega malo i brine.

Mala mrvica sretno.. Ja isto od ovulacije imam neke lagane grceve. Neznam sta bi mislila.. inace za 6 dana je ne očekujem,a vidjet cemo na kraju kak bude..

MiniCooper26
    19. Rujan 2018. 09:21

Cure koje je ne ocekujete sretno ❤️ ja pravila jutros test opet negativan 😫 sad me opet brine zasto ne dolaze  .. Ili sam ja sebj toliko umislila da san trudna pa ih odgodila 🙄

_svjesna
    19. Rujan 2018. 09:34

Mini zao mi je, bila sam ubijedjena da cemo se radovati plusicu, mislim da je kasnila bas zato kao sto si rekla previse uzbudjenja i psihicki pritisak ucine da m kasni, mislim da ces ubrzo dobiti. Idemo u novi ciklus s puno pozitive ❤️

• Miha13
    19. Rujan 2018. 09:42

Drž se Mini, idemo u nove pobede....a svašta mi sebi radimo...Meni je moj gin koji je stvarno vrstan lekar i jako iskusan rekao da je gotovo pravilo kad radimo na bebi da nam se ciklus poremeti. On posle svih tih godina iskustva kaze da se dete pravi tako sto se odnosi imaju svaki drugi dan, pracenje ovulacije ne priznaje jer je kaze video toliko toga da je zakljucio da pravila nema i da kalkulacije plodnih dana treba da izbacim iz glave. A izuzetan je dijagnosticar i zaista mu verujem iako zvuci totalno nemedicinski :). 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.