Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anđeo26
    17. Rujan 2018. 22:05

Grizli

Mlaina to za kljucanje dragog je u redu sve to ne moze odmoci dapace. Taktika ti je bila kriva definitivno. Bolje je ako ces bas racunat dane onda imat odnose svaka 2-3 dana od 7dc do iza ovulacije. To onda su dobro pokriveni plodni dani. Tako je nama de ma humanoj objasnila. Znaci ako imas pozitovnu lh bolje ti je jmat taj dan odnos jer ce spermici preziviti do O, nego zakasniti sa odnosom na dan O. Sperma se obnavlja u roku 2 dana, kod starijih muskaraca do 3 dana,a ucinak svega sto mu dajes vidljiv je za najmanje 2 mjeseca.Sretno…
    Andjeo ja sam znala u nekim ciklusima imat probadanja u jajniku na kojem je bila ovulacija al nikad nisam imala nikakvih problema zbog toga. A mozda je i implementacija pa samo ti se cini da bol je drugdje locirana. 🤞

Vidjet cu kroz tjedan dana.

17. Rujan 2018. 22:09

Grizli

Mlaina to za kljucanje dragog je u redu sve to ne moze odmoci dapace. Taktika ti je bila kriva definitivno. Bolje je ako ces bas racunat dane onda imat odnose svaka 2-3 dana od 7dc do iza ovulacije. To onda su dobro pokriveni plodni dani. Tako je nama de ma humanoj objasnila. Znaci ako imas pozitovnu lh bolje ti je jmat taj dan odnos jer ce spermici preziviti do O, nego zakasniti sa odnosom na dan O. 

Grizli, tak ti je to kad dobijes savjet od matere: 5 dana noge gore i primit ce se
    Danas na 11dc popodne trakica negativna i sad mi vrag nije dao mira pa sam pisnula opet i pocela se lagano nazirat testna linija.
    Sutra mi je 12.dc, prosli mjesec mi je na 13dc trakica bila pozitivna pa si kontam da pokrijemo sutra pa dan pauze pa opet.
    Mislim da sutra nosim trakicu i na posao :D

Grizli
    17. Rujan 2018. 22:29

😂😂😂 mama ti ima neke svoje metode ocito. 
    Prvo trakice trebas raditi od 11-20 h prije i poslije moze biti krivo ocitanje. Nemoj prije testirana piskit 2 sta barem. Najbolje ti je tako svaka 2 dana. Iako se mom pokazalo da najkvalitetniju spermu ima nakon 5-7 dana razmaka tako da gel po meni je vazno da ti mozda od zadnjeg odnosa do o ne prodje vise od 4 dana. Nazalost mnoge od nas "pretjeraju" pa na kraju na dan o je toliko losa sperma da  nema uspjeha. 

17. Rujan 2018. 22:42

Grizli, hvala ti na odgovorima ❤
    A nista, ovaj mjesec cemo tako pa cemo krenuti s cekanjem 

Lunna2016
    17. Rujan 2018. 22:57

Cure, nisam vas pratila par dana pa mi je trebalo vremena da pročitam sve. 
    Meni započinje plodno razdoblje. U subotu aplikacija predviđa ovulaciju, ali koristim i trakice. 
    Danas je mužić napravio i spermiogram, krajem tjedna očekujemo rezultate. 

Svim curama koje ovih dana iščekuju želim ➕ 

MiniCooper26
    17. Rujan 2018. 23:09

Pina96

Mini , karakteru 😂
    Ja svoj kupila danas, sinoc me užasno bolilo prije spavanja, mislila sam sve evo je doc ce sutra , ali nije dosla, pa bi ga mogla sutra ili prekosutra napraviti

Ej i mene muce ko ti neki grcevi ne znam ni kako bi to opisala i svaki put kad odem na wc mislim da sam dobila kad ono nista 🤗🙏 danas mi 3.dan kasni znaci 32.dan ciklusa.. A sutra cu ga valjda napravit pa kud puklo da puklo 😂 cure hvala na podrsci divne ste ❤️❣️💓

MiniCooper26
    17. Rujan 2018. 23:38

Ana Donna

A Mini, Mini, dobro si ti to izdržala 😊 drzim ti 🤞🤞🤞 otvaram bocu vina sutra ako ugledam tvoj plus 😘😘

Pina96

Mini , karakteru 😂
    Ja svoj kupila danas, sinoc me užasno bolilo prije spavanja, mislila sam sve evo je doc ce sutra , ali nije dosla, pa bi ga mogla sutra ili prekosutra napraviti

Anna Donna kraljica si i gotovo 😁😘
    Pina, da san oduvijek imala normalne cikluse vjerojatno bi dosad kupila 100 testova a ovako se mislim doc ce doc ce vještica 🤦‍♀️😫 iz vasih usta u Bozje usi 🙏

• Miha13
    18. Rujan 2018. 00:10

Evo nam je stigao nalaz spermio, sasvim je solidan.40 miliona od toga 51% progresivno pokretnih. Nema dvoglavih ne bezrepih, zakljucila sam da je mnogo zanimljivije citati njihove rezultate. A sto se neprijatnosti tice ovaj moj je rekao bakuta ga lepo primila, kupatilo je veliko i sto se mora nije tesko. Pa sad ne znam da l da mi bude drago ili ipak ne 😂. Kod nas peti mesec pokusavanja. Valjda ce ta koka da ubode zrno..

Omerta
    18. Rujan 2018. 00:50

Ajme Mini svaka cast, bome si izdrzala. Ajde drzimo fige za plusic sutra! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

18. Rujan 2018. 01:36

Mini, koliko dugo već te  boli?
    Boze, svaka ti cast ,meni jos ni ne kasni a napravila bi ga. Molim te nemoj nas drzat u neizvjesnosti sutra, svi mislimo na tebe 🙏❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.