Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    18. Rujan 2018. 17:35

mala_mrvica

Drage zene… prvi put sam na ovoj temi jer sam pocela da gubim nadu i da padam u neki vid velike tuge. Naime ja sam izgubila bebu u 4 mjesecu trudnoce (pisala sam na jednoj drugoj temi o ovome), trenutno radimo na bebi vec 5mjeseci ali nista se ne desava. Poslije gubitka bebe sam izvadila nalaze i svi nalazi su mi uredni. Prosli mjesec smo pratili O sa trakicama ali nazalost ni to nije upalilo, ovaj mjesec kao da nisam ni imala O jer sam radila trakice 7 dana zaredom. Vec cijeli mjesec imam neke cudne grceve i imam povremene mucnine bez povracanja, cak i placem na neke glupe stvari tipa reklame itd trebala bi da dobijem za nekoliko dana i danas sam otisla kod privatnika da uradim betu, nazalost maloprije sam dobila rezultate i beta je 2 sto znaci da nisam trudna. Zato sam i odlucila da se javim malo na forum jer postajem jako tuzna

Bok Mrvice 🙋🏽
    Zao mi je kroz sto prolazis, i ako bi drugi rekli nemoj biti tuzna...ja cu ti reci slobodno odtuguj sto trebas,ja sam uvijek za ispustanje emocija i za prihvacanje istih u svakom trenutku. Odtuguj, isplaci, ispustvi se iz sebe i tek ce onda biti bolje. 😉 
    Bit ce sve dobro na kraju, sve nam se dogadja zbog nekog razloga (ne pitaj me koji je jer ni ja ga ne znam 😂😂😂😂). 
    I mi smo gadjali i ovulacije i pogadjali ih u sridu al nista... a bude valjda jednom upalilo,ja se nadam. 🤞🏼 
    Ovaj forum je poslan s nebesa,mozes se izjadati, ovo grupno iscekivanje plusica mene veselo i zadnje vrijeme. 😆 
    Bit ce sve dobro na kraju, mora... 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• duta1974
    18. Rujan 2018. 18:01

Bok curke nova sam na ovom forumu i imam pitanjce?trebam vjesticu dobiti za 5.dana ali me uzasno muci vrtogalavica i uzasne mucnine pa se pitam dali je koja imala ove simptome pred trudnocu💤

tata_me_zove_zlato
    18. Rujan 2018. 18:12

Dobrodoslica svima 😊
    Mini, zao mi je ako je minus zaista. Naravno, ponovi. 23dc jedan put sad 33dc i nista?? Ili je plus ili opet dr.
    Grizli, sto tako kasno betu? Srecno!! 

url=https://lilypie.com]

mala_mrvica
    18. Rujan 2018. 18:47

Raštika

mala_mrvica

Drage zene… prvi put sam na ovoj temi jer sam pocela da gubim nadu i da padam u neki vid velike tuge. Naime ja sam izgubila bebu u 4 mjesecu trudnoce (pisala sam na jednoj drugoj temi o ovome), trenutno radimo na bebi vec 5mjeseci ali nista se ne desava. Poslije gubitka bebe sam izvadila nalaze i svi nalazi su mi uredni. Prosli mjesec smo pratili O sa trakicama ali nazalost ni to nije upalilo, ovaj mjesec kao da nisam ni imala O jer sam radila trakice 7 dana zaredom. Vec cijeli mjesec imam neke cudne grceve i imam povremene mucnine bez povracanja, cak i placem na neke glupe stvari tipa reklame itd trebala bi da dobijem za nekoliko dana i danas sam otisla kod privatnika da uradim betu, nazalost maloprije sam dobila rezultate i beta je 2 sto znaci da nisam trudna. Zato sam i odlucila da se javim malo na forum jer postajem jako tuzna

Bok Mrvice 🙋🏽
    Zao mi je kroz sto prolazis, i ako bi drugi rekli nemoj biti tuzna…ja cu ti reci slobodno odtuguj sto trebas,ja sam uvijek za ispustanje emocija i za prihvacanje istih u svakom trenutku. Odtuguj, isplaci, ispustvi se iz sebe i tek ce onda biti bolje. 😉
    Bit ce sve dobro na kraju, sve nam se dogadja zbog nekog razloga (ne pitaj me koji je jer ni ja ga ne znam 😂😂😂😂).
    I mi smo gadjali i ovulacije i pogadjali ih u sridu al nista… a bude valjda jednom upalilo,ja se nadam. 🤞🏼
    Ovaj forum je poslan s nebesa,mozes se izjadati, ovo grupno iscekivanje plusica mene veselo i zadnje vrijeme. 😆
    Bit ce sve dobro na kraju, mora… 😉

Hvala puno na podrsci, danas sam se narucila ginekologu odmah poslije mens  (pocetkom oktobra) kako bi mogao on da mi kaze da li cu imati ovulaciju sljedeci mjesec i da li bi trebala jos neke pretrage da uradim. I mene zanima sta mislite o vrkuti i macinoj travi? Da li je neko probao? ljubim vas sve trudilice 

Ana Donna
    18. Rujan 2018. 19:03

mala_mrvica

Mrvice jako mi je žao što to čujemo, mogu ti samo reci da hrabro ides dalje jer kad tad ce se "oni" sresti i sigurno ćeš uskoro ugledati ➕ 
    Što se tiče tih čajeva, neke žene imaju dobra iskustva sa njima a nekima je poremetilo ciklus, sve je to individualno...koliko dugo već radite na bebici? I jel su ti ciklusi inače uredni? 

Ana Donna
    18. Rujan 2018. 19:05

Cure oprostite ja ne znam zasto mi nik na forumu sad piše Cvjetic umjesto Ana Donna, nesto sam zdrmala ? 

Ana Donna
    18. Rujan 2018. 19:09

Aha sad se vratio pravi nik...ok 
    Dakle,Mrvica vidi sa tim čajevima još se dobro raspitaj...
    Grizli, drzim 🤞 da ovaj mjesec uspije, znači 5.10. pamtim 😍
    Mini, ponovi ujutro test draga 😘😘😘 🙏🙏🙏🙏🙏

Grizli
    18. Rujan 2018. 19:32

Nove cure dobrodosle, zao mi je zbog neuspjeha a posebno Mala mrvica. Nemoj se draga deprimirat znam da ne tesko i nekad ne mozes jace je od tebe. Daj si vremena, probaj malo odmoriti se od toga. Uzmite si cure nekad pauzu, jedan mjesec da ne pratite lh, temperaturu, sluz o nista. Samo se opustite i kako vam dodje. Pritisak sa strane znam da vjerojatno postoji al jos gore je ako si ga same stvarate. 
    Cajevi su dobri, al treba operzno s njima. Dobro se raspitat posebno ako imate neke alergije. 
    Tata da u klinici di jesam na postupku traze da se beta vadi tek kao u 5 tjednu ako je doslo do trudnoce jer onda je pokazatelj da se ne radi o biokemijskoj i beta onda se ne moze tumaciti granicno. Tako su meni objasnili. Al nema veze zato imam punu ladicu testova za trudnocu. Jedna divna cura tu sa foruma poslala mi svoje kad je zatrudnila. Bas me sokirala, sama se ponudila, curu nikad cula ni vidila. Al eto ima dobrih ljudi. I kad je tako dobra vibra oko mene onda sam i ja pozitivna odmah. 
    Duta to sto pises mogu biti simptomi T, al nazalost ponekad se nasa psiha igra s nama posebno kad iscekujemo pa nam se svasta pocne dogadjat u tijelu

• anamor
    18. Rujan 2018. 20:01

Citam redovno sve svai dan i moram priznati da dugo vrremena nisam naišla na ovako dobar forum..poseban je i dugačiji.
    Sve smo tu negdje, netko s manje, netko s više zapreka, ali svi cekamo taj plusić. Ja sam se na svoju ruku naručila za ponedjeljak na folikolumetriju, jer ne da mi se čekati da odem tek slijedeći ciklus kod svog ginekologa kada me zapravo naručio. Idem vidjeti kakva će situacija ovaj ciklus biti sa folilikulima i da li će ipak biti malo veći ovaj mjesec, jer po mom doktoru veliki napredak..uz rijeci samo ti pi dalje Gynositol, a vrijeme ide, vec je peti ciklus u tijeku. Ali se bas veselim ponedjeljku, da vidimo kako stvari stoje. Pozz cure, a vi trudne uzivajte u sreći.

Župčica
    18. Rujan 2018. 20:30

Vecer drage moje... Mrvice zao mi je zbog gubitka... Sto su cure rekle trebas odbolovati i krenuti dalje... Zelim ti sto prije plusic🙏🙏 Duta slazem se s Grizli mogu biti simptomi a i ne moraju... Ja sam isto u nekoliko navrata mislila da sam trudna kad nismo radili na bebici i ispostavilo se da nisam ali tebi zelim plusic... Pozdrav i trecoj curi sto se prikljucila i srecu i tebi... Sorry zaboravih nick 😂😂
    Mene narucila na pregled iduci utorak 25. 09.. Bit ce to 5 + 2 tt i cini mi se rano ali dobro.. Imam sve moguce simptome a glavobolja mi je najjaca.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.