Mimi bas mi je zao. Ocito malo psiha malo mozda vise stresa, luno radis pa ti se sve nakupilo i eto svima nama dalo laznu nadu. Nadam se da ce ti brzo doci M, pa da mozes ponovno krenut u lov na bebaca! Drzi se draga i samo mirno, zavrsava sezona jos malo pa ces imat vise mira i moci ce se posvetiti sebi i trudnoci.
Mimi bas mi je zao. Ocito malo psiha malo mozda vise stresa, luno radis pa ti se sve nakupilo i eto svima nama dalo laznu nadu. Nadam se da ce ti brzo doci M, pa da mozes ponovno krenut u lov na bebaca! Drzi se draga i samo mirno, zavrsava sezona jos malo pa ces imat vise mira i moci ce se posvetiti sebi i trudnoci.
Hvala puno svima curama super ste ❤️u ponedjeljak imam pregled kod dr. Mršića u kbc Split na humanoj reprodukciji, najbolji tamo bar tako kažu. Moja prijateljica je kod njega isla na potpomognutu i on je porodio. Ja zovem ovu moju jucer zbog onih zeljeza i vitamina d jer je danima vec ne mogu uhvatit 😫 sestra mi kaze da je na visu jucer i danas.. Valjda jos ima ordinaciju i tamo 🙄
A joj ni to jos nisi uspjela rijesiti. Odlicno da imas pred ld kod specijaliste. Sigurno ce ti pomoc i naci nacin kako da dodjes do bebija.
Mini jako mi je žao, samo i dalje tako hrabro, ma ja sam uvjerena da će se do božića zaredati plusići 🙏💕
Cure koje se kuže, stavit cu nalaze, jutros ih vadila...onima koji su iz Splita a trebaju brzinski nalazi, ima u LabPlus preko puta Firula...ja sam kupila bon na web stranici kupime.hr i tamo dobila 50% jeftinije, nema čekanja, nalazi dolaze ma mail, ako se kome žuri, eto...
Vidim da mi se Prolaktin snizio...a pari mi Estradiol nizak, danas mi je 3dc.
A ostalo mislim da je ok, još ću ići štitnjaču vidit na ultrazvuk...
Cure evo i ja jutros napravila test, negativan naravno, bez sumnje.. ali dobro idemo dalje, mislim da se više necu opterećivati trakicama simptomima i tako dalje, cekam da prestanem raditi pa vjerujem da ce doc sve na svoje
Ana Donna nalaz ti je super znas. Koliko vidim sve je u granicama, omjer fsh i lh je 2:1 otprilike sta je super. Prolaktin isto super vrijedost, amh ti je tocno u sredini vrijednosti sto je zadovoljavajuca plodnost. I to je u redu. Koliko imas godina? Sigurno si negdje vec napisala al tesko mi svijopopamtiti
Ana Donna nalaz ti je super znas. Koliko vidim sve je u granicama, omjer fsh i lh je 2:1 otprilike sta je super. Prolaktin isto super vrijedost, amh ti je tocno u sredini vrijednosti sto je zadovoljavajuca plodnost. I to je u redu. Koliko imas godina? Sigurno si negdje vec napisala al tesko mi svijopopamtiti
Imam 33god, da meni se isto čini dobar nalaz, bas sam sretna sto mi se prolaktin smanjio :)
Uzet cu neke vitamine za kosu, možda je i od ljeta, stress itd pa mi jače otpada...inače mi uvijek na jesen otpada ali sad vec zadnja 2 mjeseca jako otpada...
Hvala Grizli na tumačenju 😘 kako se ti osjećaš od transfera?
Baš mi danas prijateljica da joj je prija dugo pokušavala, i na kraju otišli na mpo i sad je trudna sa blizancimab😍 sve dođe na svoje 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji