Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • misica35
    18. Rujan 2018. 13:59

Tenci super ti je beta! 

MiniCooper26
    18. Rujan 2018. 14:00

Hvala cure nabolje ste ❤️

PatriciaZG
    18. Rujan 2018. 15:30

Grizli,  jedan, ali vrijedan. Cekamo petak da nam potvrdis skolsku betu.
    Mini, test ti nesto nije ok. Molim te, daj ponovi neki drugi. Ova crta po sredini me opasno buni. Uzmi clearblue ili trakice, nije bitni, samo da je pouzdaniji. Ajde zeno, iz ovog se mora izrodit neki plus!
    Nove curke i trudilice u cekaonici, pratim i cekam vase plusice. 
    Ja sam pocela pratit BT ovaj mjesec. Je li postoji negdje na netu tabela, graf, nesto u koji mogu upisivat vrijednosti, a da je besplatno  treba mi obrazac, da ga be crtam sama sebi.
    Muz ponovno krece piti Macu. Kad je radio spermiogram, na kontrolnom tri mjeseca poslije, vrijednosti su bile puno bolje. Uz Macu. A tko ce ga znati...
    Ja sam za sad samo na folacinu i mislim uzet nagnezij, jer me stres ukopa. Kao strsljen sam! 
    Ljubim vas curicice

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

18. Rujan 2018. 15:39

PatriciaZG

Grizli, jedan, ali vrijedan. Cekamo petak da nam potvrdis skolsku betu.
    Mini, test ti nesto nije ok. Molim te, daj ponovi neki drugi. Ova crta po sredini me opasno buni. Uzmi clearblue ili trakice, nije bitni, samo da je pouzdaniji. Ajde zeno, iz ovog se mora izrodit neki plus!
    Nove curke i trudilice u cekaonici, pratim i cekam vase plusice.
    Ja sam pocela pratit BT ovaj mjesec. Je li postoji negdje na netu tabela, graf, nesto u koji mogu upisivat vrijednosti, a da je besplatno treba mi obrazac, da ga be crtam sama sebi.
    Muz ponovno krece piti Macu. Kad je radio spermiogram, na kontrolnom tri mjeseca poslije, vrijednosti su bile puno bolje. Uz Macu. A tko ce ga znati…
    Ja sam za sad samo na folacinu i mislim uzet nagnezij, jer me stres ukopa. Kao strsljen sam!
    Ljubim vas curicice

ja ti koristim fertility friend, super je, čak ti i sam obilježi ovulaciju prema temperaturi, možeš upisivati ostale simptome koje imaš, ako pratiš ovulaciju i prema trakicama upisuješ i to pa uzima sve parametre ovulacije i obilježava ju.

ugl, preporučam ti!

Grizli
    18. Rujan 2018. 15:50

Mimi pa sunce mu, kako minus.ovaj test ne valja. To obicno bude ako test uhvatio vlagu. Meni se to dogodilo sa clearblue 2x, kupi drugi test bilo koji pa ponovi. Za svaki slucaj, ako ipak nije minus bas ce mi biti krivo. 
    Mene je danas nesto sasilo ujutro pozlilo mi jedva doma dosla od doktora i tek kad sam odspavala sam sebi dosla. Zapravo jos se nisam izvukla iz kreveta i briga me. Hvala sto drzite fige za moju mrvicu. Bas bi bilo lijepo da uspije. Al nisam ja ta koja odlucuje nazalost. I dalje su me pustili na mirovanju. 
    Tenci super beta cestitam draga! Sretno i uredna trudnoca. Bit ce to sve super

Grizli
    18. Rujan 2018. 15:53

Betu moram vaditi tek 5.10 ako ne dovim M do onda.... Tako da nacekat cete se do moje bete curke! 😁

• Miha13
    18. Rujan 2018. 16:03

Mini, stvarno taj test deluje neispravno, ja nisam citala ona uputstva sa strane pa sam samo gledajuci onaj desni prozor pomislila to je to, evo ga +. Def probaj sa nekim pouzdanijim...
    Grizli cekamo plus, do tad se cuvaj, odmaraj uz neku lepo knjigu i uzivaj u septembarskom suncu!
    Ostale cure <3
    Mi idemo na more u petak jos malo dupeta da osolimo. On se vraca kuci malo pre mene pa ce se potrefti da na dan pred O necemo biti zajedno a i dan pre toga je pitanje da l cemo nesto moci da uradimo pa se i ne nadam ovog meseca ali dobro sta je tu je idemo za svoj gust i jos malo vitamina D da prikupimo pre zime pa mi nije ni zao, to je ulaganje za sive zimske dane :)

18. Rujan 2018. 16:33

Grizli, Mini, sretno cure!!

mala_mrvica
    18. Rujan 2018. 16:48

Drage zene... prvi put sam na ovoj temi jer sam pocela da gubim nadu i da padam u neki vid velike tuge. Naime ja sam izgubila bebu u 4 mjesecu trudnoce (pisala sam na jednoj drugoj temi o ovome), trenutno radimo na bebi vec 5mjeseci ali nista se ne desava. Poslije gubitka bebe sam izvadila nalaze i svi nalazi su mi uredni. Prosli mjesec smo pratili O sa trakicama ali nazalost ni to nije upalilo, ovaj mjesec kao da nisam ni imala O jer sam radila trakice 7 dana zaredom. Vec cijeli mjesec imam neke cudne grceve i imam povremene mucnine bez povracanja, cak i placem na neke glupe stvari tipa reklame itd trebala bi da dobijem za nekoliko dana i danas sam otisla kod privatnika da uradim betu, nazalost maloprije sam dobila rezultate i beta je 2 sto znaci da nisam trudna. Zato sam i odlucila da se javim malo na forum jer postajem jako tuzna  

MysticLight
    18. Rujan 2018. 17:07

Pozdrav cure, od nedavno sam počela letimično pratiti stranicu i forum. Po ljeti smo se odlučili poraditi na bebaču, tako da sam najprije obavila pregled kod gin. i po preporuci počela uzimati folnu kiselinu 400mg/dan. U osmom mj., na godišnjem smo čini mi se pogodili O, nakon koje su me prolazili svi mogući simptomi, i M kasnila, ali i došla (2 dana M) - to me ful zbunilo jer do sada sam bila točna ko sat MC28. I sada u devetom, čini mi se da smo nešto zbrljali što se tiče O. Znači, pripreme za slijedeći mjesec .  Upravo sam naručila trakice preko ebay.uk (hvala na preporuci !!!!!!!). Zanima me da li bi mogla još što kupiti kao back up? Negdje sam pročitala za vrkutu (čaj/tablete) ali da se mora paziti u koje vrijeme ciklusa se pije?! Evo cure, ja sam odužila... Sretno svima!!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.