Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana Donna
    17. Rujan 2018. 18:41

Pina sutranam javi lijepi plusić 🤞🤞😘

Tina1510
    17. Rujan 2018. 18:48

Moj je reko da ne zeli jer ga je sram..pa smo se uspijeli dogovorit da ce mi dat uzorak a ja cu to odnijeti. Jer kolko sam procitala, moze proci sat vremena od ejakulacije do donošenja u laboratorij.

!

👩🏻 29 - PCOS, AMH 91
    👱‍♂️33 - Normozoospermia
    2021 - AIH, Sv. Duh - neuspiješan
    2022 - AIH, Sv. Duh - neuspiješan
    3/2025 Poliklinika Škvorc, punkcija - 31js, 9 oplođeno, 3 petodnevne blastociste

MalaTajna222
    17. Rujan 2018. 18:51

Pina , svakako. Na takvim poslovima nitko te ne stedi a i briga nekoga za trudnocu neciju. Meni mama kad je bila trudna jos je to bilo prije kad se smilo u uredima pusiti, kaze stomak do zuba skoro a njih 5, 6 oko nje pusi i boli ih briga sta se njoj manta od toga.kakva neobzirnost.

17. Rujan 2018. 19:06

Ana Donna

Grizli

Cure znate sto je meni mm rekao za taj spermiogram. Radio ga je vec bezbroj puta i uvijek mu naravno neugodno, nezgodno itd., al ono sto je rekao je tocno. To je nista naspram onoga sto vi zene prodjete ne samo kod pregleda i pretraga nego i u trudnoci. Ja ga uvijek zalila, brinula bla bla bla… Na kraju sad se zezamo da imamo ljubavnike on casicu, a ja stapic (misli na uzv). Gledajmo sve to samo kao stepenicu blize nasem cilju, ako ne sudjeluju bar nekako osjecali bi se beskorisno.
    Neka je napisala za spolne njih isto meni daje gin. Meni je recimo za stitnjacu dala opca dr., al moze i gin. U pravilu gin moze za sve sto je vezano za ispitovanje plodnosti.
    Mini jos ni test nije kupila!!? Đizs! 😵 ajde sutra da nam javis vise i taj dugo iscekivan plus na forumu.

Grizli nekad si mislim, da moj muž ima 5% tog razmišljanja bila bi sretnija…on kad mora ići samo kuka, to mu stres, najradije bi ga nogom u guzicu 😤 pravi mamin dalmatinski sinčić

Da, kao i moj, ne usudujem se spermio niti predložit jer znam da bi ga bilo tesko nagovorit, u tom slucaju bi vjerojatno kao i Tina, ja odnijela njegov uzorak 😂
    Na spermio cu ga vjerojatno poslat tek kad sebe rjesim.
    A ti se ne neviraj puno, isplaci sta imas i skupi snage za nove pobjede. Rjesi te pretrage i sigurna sam da ce onda doci svena svoje.

Tina1510
    17. Rujan 2018. 19:46

Pina96

Ana Donna

Grizli

Cure znate sto je meni mm rekao za taj spermiogram. Radio ga je vec bezbroj puta i uvijek mu naravno neugodno, nezgodno itd., al ono sto je rekao je tocno. To je nista naspram onoga sto vi zene prodjete ne samo kod pregleda i pretraga nego i u trudnoci. Ja ga uvijek zalila, brinula bla bla bla… Na kraju sad se zezamo da imamo ljubavnike on casicu, a ja stapic (misli na uzv). Gledajmo sve to samo kao stepenicu blize nasem cilju, ako ne sudjeluju bar nekako osjecali bi se beskorisno.
    Neka je napisala za spolne njih isto meni daje gin. Meni je recimo za stitnjacu dala opca dr., al moze i gin. U pravilu gin moze za sve sto je vezano za ispitovanje plodnosti.
    Mini jos ni test nije kupila!!? Đizs! 😵 ajde sutra da nam javis vise i taj dugo iscekivan plus na forumu.

Grizli nekad si mislim, da moj muž ima 5% tog razmišljanja bila bi sretnija…on kad mora ići samo kuka, to mu stres, najradije bi ga nogom u guzicu 😤 pravi mamin dalmatinski sinčić

Da, kao i moj, ne usudujem se spermio niti predložit jer znam da bi ga bilo tesko nagovorit, u tom slucaju bi vjerojatno kao i Tina, ja odnijela njegov uzorak 😂
    Na spermio cu ga vjerojatno poslat tek kad sebe rjesim.
    A ti se ne neviraj puno, isplaci sta imas i skupi snage za nove pobjede. Rjesi te pretrage i sigurna sam da ce onda doci svena svoje.

Moj je sad shvatio da mora jer mi je moj gin. Reko da mi nista neće reći bez njegovog nalaza..pa se sad ukakio 😂

!

👩🏻 29 - PCOS, AMH 91
    👱‍♂️33 - Normozoospermia
    2021 - AIH, Sv. Duh - neuspiješan
    2022 - AIH, Sv. Duh - neuspiješan
    3/2025 Poliklinika Škvorc, punkcija - 31js, 9 oplođeno, 3 petodnevne blastociste

17. Rujan 2018. 21:01

Moj muz jos nije radio spermiogram, ali ga kljucam cinkom, c vitaminom, folnom i koenzimom q10.. :D recite mi da sam luda. 
    Prosli ciklus smo imali 5 dana keksa za redom do same ovulacije (ali ne i na dan ovulacije) ali mislim da je to losa taktika... sad cekam lh pik pa stalno preracunavam kad da najbolje tempiramo 2 odnosa, a da se plivaci stignu obnoviti :D

• Anđeo26
    17. Rujan 2018. 21:42

Ženice pomoć.. Osjećam u lijevom jajniku kao neko probadanje.  Nije bol,više je neugodno. Za 8 dana je ne očekujem.Od čega bi bilo to probadanje. Inače nemam nikad menstrualne tegobe,pa mi nije jasno od čega bi to sad bilo.

17. Rujan 2018. 21:51

Anđeo, i meni je tako bilo ovaj mjesec pa je vjestica dosla ranije nego ikad

• Anđeo26
    17. Rujan 2018. 21:55

malina08

Anđeo, i meni je tako bilo ovaj mjesec pa je vjestica dosla ranije nego ikad

Uff,znaci to bi mogao biti simptom M. Nije mi se prije to dešavalo pa neznam.. A ništa,ako dođe nek sto brze prođe da idemo dalje u borbu.. Nema predaje..

Grizli
    17. Rujan 2018. 21:55

Mlaina to za kljucanje dragog je u redu sve to ne moze odmoci dapace. Taktika ti je bila kriva definitivno. Bolje je ako ces bas racunat dane onda imat odnose svaka 2-3 dana od 7dc do iza ovulacije. To onda su dobro pokriveni plodni dani. Tako je nama de ma humanoj objasnila. Znaci ako imas pozitovnu lh bolje ti je jmat taj dan odnos jer ce spermici preziviti do O, nego zakasniti sa odnosom na dan O. Sperma se obnavlja u roku 2 dana, kod starijih muskaraca do 3 dana,a ucinak svega sto mu dajes vidljiv je za najmanje 2 mjeseca.Sretno... 
    Andjeo ja sam znala u nekim ciklusima imat probadanja u jajniku na kojem je bila ovulacija al nikad nisam imala nikakvih problema zbog toga. A mozda je i implementacija pa samo ti se cini da bol je drugdje locirana. 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.