Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Babyq
    17. Rujan 2018. 17:17

MiniCooper26

Babyq

U srijedu idem ponovno vaditi krv za tsh nadam se da ce se smanjiti🙏

Kad si mjerila zadnji put i koliki ti je bio tsh?

Vise od mj dana

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Ana Donna
    17. Rujan 2018. 17:19

Miha13

Anna Dona, baš mi je žao, mislila sam biže debeo +. Ali ne daj da te smete, poteraćete je ti i tvoj dragi uskoro ;).
    Andjeo i Raštika, fingers crossed za vas!
    Moj ciklus stigao jutros u velikom stilu. Dragi je konacno uradio spermogram pa cekam rezultate s velikim nestrpljenjem (vecim nego on). Zezala sam ga kako se izborio sa čašicom, kaže što se mora nije teško :D

Miha hvala, nadamo se uskoro...malo sam se isplakala kad sam došla sa posla, ali više zato što sam M dobila ranije i ciklus mi bio kratak tak da uopće nisam sigurna više kad mi je bila O, baš sam zbunjena malo danas...ono zbunjena sam, jer sam mislila da znam svoje tijelo i cikluse, a nekako se sad osjećam da ništa više ne znam...bit će valda bolje...
    Žao mi je što ti je došla M, a drzim 🤞 da spermio bude dobar i da nastavite dalje...koliko već pokušavate? 
    Andjeo i Raštika, drzim 🤞da nam uskoro javite ➕ i uljepšate ovaj mjesec 😘
    Mini šta je sa testom???
    Monika, kako si ti, kako bebica? 

• Anđeo26
    17. Rujan 2018. 17:21

Miha13

Anna Dona, baš mi je žao, mislila sam biže debeo +. Ali ne daj da te smete, poteraćete je ti i tvoj dragi uskoro ;).
    Moj ciklus stigao jutros u velikom stilu. Dragi je konacno uradio spermogram pa cekam rezultate s velikim nestrpljenjem (vecim nego on). Zezala sam ga kako se izborio sa čašicom, kaže što se mora nije teško :D

Hvala Miha. I ja tebi zelim da uskoro bude plusic. 🙏🙏

17. Rujan 2018. 17:30

Ana donna skroz te razumijem, jer sam ja popiskila trakica i trakica a nikad pik nisam uhvatila , ciklusi neredoviti kao i simptomi ocito. Već me strah da nije endometrioza opet, ali ne zelim panicariti. Zelim ti svu sreću s pretragama, lijepo se naspavaj i dodi opustena  , da stres nebi utjecao na nalaze. 
    Ja sam sigurna da nama ova sezona i poslovi ne dozvoljavaju pluseve, tako da samo prizivam zimu vise... sta je s tvojim muzem, jel on bio na kakve pretrage?
    Malatajna nadam se da si danas bolje, ja da sad ostanem T dala bi otkaz momentalno, bez obzira na financijsku situaciju. Viši cilj 🤞

MiniCooper26
    17. Rujan 2018. 18:03

Ana Donna

Miha13

Miha hvala, nadamo se uskoro…malo sam se isplakala kad sam došla sa posla, ali više zato što sam M dobila ranije i ciklus mi bio kratak tak da uopće nisam sigurna više kad mi je bila O, baš sam zbunjena malo danas…ono zbunjena sam, jer sam mislila da znam svoje tijelo i cikluse, a nekako se sad osjećam da ništa više ne znam…bit će valda bolje…
    Žao mi je što ti je došla M, a drzim 🤞 da spermio bude dobar i da nastavite dalje…koliko već pokušavate?
    Andjeo i Raštika, drzim 🤞da nam uskoro javite ➕ i uljepšate ovaj mjesec 😘
    Mini šta je sa testom???
    Monika, kako si ti, kako bebica?

Sutra cu radit test.. Samo ga moram kupit sutra jer sam sad na poslu 🙏

Grizli
    17. Rujan 2018. 18:24

Cure znate sto je meni mm rekao za taj spermiogram. Radio ga je vec bezbroj puta i uvijek mu naravno neugodno, nezgodno itd., al ono sto je rekao je tocno. To je nista naspram onoga sto vi zene prodjete ne samo kod pregleda i pretraga nego i u trudnoci. Ja ga uvijek zalila, brinula bla bla bla... Na kraju sad se zezamo da imamo ljubavnike on casicu, a ja stapic (misli na uzv). Gledajmo sve to samo kao stepenicu blize nasem cilju, ako ne sudjeluju bar nekako osjecali bi se beskorisno. 
    Neka je napisala za spolne njih isto meni daje gin. Meni je recimo za stitnjacu dala opca dr., al moze i gin. U pravilu gin moze za sve sto je vezano za ispitovanje plodnosti.
    Mini jos ni test nije kupila!!? Đizs! 😵 ajde sutra da nam javis vise i taj dugo iscekivan plus na forumu.

17. Rujan 2018. 18:26

Mini , karakteru 😂
    Ja svoj kupila danas, sinoc me užasno bolilo prije spavanja, mislila sam sve evo je doc ce sutra , ali nije dosla, pa bi ga mogla sutra ili prekosutra napraviti

Ana Donna
    17. Rujan 2018. 18:33

Grizli

Cure znate sto je meni mm rekao za taj spermiogram. Radio ga je vec bezbroj puta i uvijek mu naravno neugodno, nezgodno itd., al ono sto je rekao je tocno. To je nista naspram onoga sto vi zene prodjete ne samo kod pregleda i pretraga nego i u trudnoci. Ja ga uvijek zalila, brinula bla bla bla… Na kraju sad se zezamo da imamo ljubavnike on casicu, a ja stapic (misli na uzv). Gledajmo sve to samo kao stepenicu blize nasem cilju, ako ne sudjeluju bar nekako osjecali bi se beskorisno.
    Neka je napisala za spolne njih isto meni daje gin. Meni je recimo za stitnjacu dala opca dr., al moze i gin. U pravilu gin moze za sve sto je vezano za ispitovanje plodnosti.
    Mini jos ni test nije kupila!!? Đizs! 😵 ajde sutra da nam javis vise i taj dugo iscekivan plus na forumu.

Grizli nekad si mislim, da moj muž ima 5% tog razmišljanja bila bi sretnija...on kad mora ići samo kuka, to mu stres, najradije bi ga nogom u guzicu 😤 pravi mamin dalmatinski sinčić

Ana Donna
    17. Rujan 2018. 18:34

A Mini, Mini, dobro si ti to izdržala 😊 drzim ti 🤞🤞🤞 otvaram bocu vina sutra ako ugledam tvoj plus 😘😘

Ana Donna
    17. Rujan 2018. 18:41

Pina96

Ana donna skroz te razumijem, jer sam ja popiskila trakica i trakica a nikad pik nisam uhvatila , ciklusi neredoviti kao i simptomi ocito. Već me strah da nije endometrioza opet, ali ne zelim panicariti. Zelim ti svu sreću s pretragama, lijepo se naspavaj i dodi opustena , da stres nebi utjecao na nalaze.
    Ja sam sigurna da nama ova sezona i poslovi ne dozvoljavaju pluseve, tako da samo prizivam zimu vise… sta je s tvojim muzem, jel on bio na kakve pretrage?
    Malatajna nadam se da si danas bolje, ja da sad ostanem T dala bi otkaz momentalno, bez obzira na financijsku situaciju. Viši cilj 🤞

Hvala Pina draga :) da ljeto nije nikako naše razdoblje...a kako je krenulo ne znam ni ove zime šta ce bit, ono već ima skoro godina i pol od spontanog a prije toga da ne pričam...danasnji dan je jednostavno takav, idemo sutra dalje...on je radio spermiogram, i ima dosta smanjenu količinu, dobra je pokretljivost...vidit cemo nakon njegovog posla da opet ide na pretrage, a svakako ćemo ići na inseminaciju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.