Maedo pozdrav, upalo mi u oko da se trudite vec 1,5 godinu bezuspjesno?! Jeste radili neke pretrage? To je vec jako puno. Zelim ti sto prije plus.
Pina 🤞 da ne dodje.
Ana Donna zao mi je da si dobila. 😞 Ako ti je O bila 14-15 dc, a dobila si 25dc onda je lutealna malo kratka da. Mozda da i spolne napravis.
Nismo jos radili nikake pretrage.
Pokusat cemo testovima za O pa ako ne upali onda idemo na pretrage samnom je sve u redu isla na pregled i kaze da je sve dobro za dragog jos neznam nije bio pa ako ne upali vidjet cemo idemo ponovo sve pretrage obavit i onda se bacit na posao.
Pusa draga 💋
Draga to sto je na pregledu sve ok i papa test ti dobar ne znaci d aje sve u redu. Ja bi ti svakako savjetovala da krenes sa pretragama i sebe i muza. Kad ti dodje M 2-5 dan vadi spolne hormone, stitnjace i dobro bi bilo da ti naprai briseve gin al to iza M. Jesi ti rekla svojoj gin da tako dugo pokusavate? Meni iskreno bi to bilo zabrinjavajuce i ne bi se oslanjala na lh trakice, ako ste tako dugo imali redovite odnose u plodnim danima i bas nista se ne dogadja.
Maedo pozdrav, upalo mi u oko da se trudite vec 1,5 godinu bezuspjesno?! Jeste radili neke pretrage? To je vec jako puno. Zelim ti sto prije plus.
Pina 🤞 da ne dodje.
Ana Donna zao mi je da si dobila. 😞 Ako ti je O bila 14-15 dc, a dobila si 25dc onda je lutealna malo kratka da. Mozda da i spolne napravis.
Pokusat cemo testovima za O pa ako ne upali onda idemo na pretrage samnom je sve u redu isla na pregled i kaze da je sve dobro za dragog jos neznam nije bio pa ako ne upali vidjet cemo idemo ponovo sve pretrage obavit i onda se bacit na posao.
Pusa draga 💋
Medo dobrodošla :)
Preporučila bi vam da ti muž napravi spermiogram, pokušaj još i sa trakicama ako ne upali onda dalje idite
Pina 🤞 da ne dodje.
Pusa draga 💋
Draga to sto je na pregledu sve ok i papa test ti dobar ne znaci d aje sve u redu. Ja bi ti svakako savjetovala da krenes sa pretragama i sebe i muza. Kad ti dodje M 2-5 dan vadi spolne hormone, stitnjace i dobro bi bilo da ti naprai briseve gin al to iza M. Jesi ti rekla svojoj gin da tako dugo pokusavate? Meni iskreno bi to bilo zabrinjavajuce i ne bi se oslanjala na lh trakice, ako ste tako dugo imali redovite odnose u plodnim danima i bas nista se ne dogadja.
Krenut cemo sa pretragama draga.
Nisam jos nista govorila isla sam pravit papu i sad moram po to pa cemo vidjeti.
Dragog saljem u osijek na spermiogram pa cemo vidjeti.
Kad bude slobodan idemo obaviti sve pretrage.
Pozdrav draga💋💋
Ana :(((( bas sam se rastuzila vidjevsi tvoj post. Ono imala si neke nove simptome, a oni uobicajeni su izostali:// bas sam se nadala jer je nesta drugacije bilo!ali nista draga sutra ces vec biti ko nova , samo hrabro ko i do sada 🙏
Pina, jesam uzimam digod caj od kamilice sa medom.jedino mi kamilica prija. Ja sam odma otisla, nemos fizicke poslove radit i cuvat ranu trudnocu. Ne ide to nikako, i opasno je. Uz tebe smo sutra 🙏
Ana donna, tako mi je zao sto je dosla M 😥 i ja mrzim te neredovite cikluse, odmah ti dode neki strah da nesto nije u redu, pa te trakice i to.. bas mi je zao iskreno 😥 sad se baci na pretrage, štitnjaču sto prije pogledaj jer znam po sebi da na dosta toga ima utjecaj.. i puno srece ❤
Pina i malatajna hvala na ohrabrenju, baš sam na poslu i to me drži :) idem u srijedu ujutro u Split to sve povadit, da znam jel sve uredu...Pina drzim 🤞 da nam javis plusić uskoro 😘
Tenci, temp.je skolska :)) samo neka tako nastavi ….
Patricia , a misa mu bas mi je zao :(( ali ti si hrabra i nakon sta prodje M odma u nove akcije 😘
Rastika, meni je mokrenje pocelo oko 7.tjedna. i sad idem svaku noc, budim se , a prije nisam nikad se budila nocu(jedino ako je kakav stres pa da bi se budila).molim te , sve pomijesam , a danas mi je bio tezak dan (povracanje , slabost), de reci koji si ti danas dc, kad je bila O?nadam se da ce biti plusic kroz koji dan 🙏🙏🙏🙏i zelim ti puno srece!!!
Meni bi trebala stici za 8 dana najvise ako dobro brojim. 😆 A vidit cemo, bit ce kako bude al nesto ne polazem velike nade u ovaj mjesec. Umorna sam od sezone i cjelodnevnog rada pa sam odmah i pesimisticna. Tako to ide kod mene kad nisam naspavana. 🤦🏻♀️😂😂 Ali hvala ti, ma bit ce plusic jednom. ❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Patricia , a misa mu bas mi je zao :(( ali ti si hrabra i nakon sta prodje M odma u nove akcije 😘
Rastika, meni je mokrenje pocelo oko 7.tjedna. i sad idem svaku noc, budim se , a prije nisam nikad se budila nocu(jedino ako je kakav stres pa da bi se budila).molim te , sve pomijesam , a danas mi je bio tezak dan (povracanje , slabost), de reci koji si ti danas dc, kad je bila O?nadam se da ce biti plusic kroz koji dan 🙏🙏🙏🙏i zelim ti puno srece!!!
Meni bi trebala stici za 8 dana najvise ako dobro brojim. 😆 A vidit cemo, bit ce kako bude al nesto ne polazem velike nade u ovaj mjesec. Umorna sam od sezone i cjelodnevnog rada pa sam odmah i pesimisticna. Tako to ide kod mene kad nisam naspavana. 🤦🏻♀️😂😂 Ali hvala ti, ma bit ce plusic jednom. ❤️
Raštika pratimo se i meni bi trebala za 8 dana doći.. Nervozna sam baš i nestrpljiva..
Raštika pratimo se i meni bi trebala za 8 dana doći.. Nervozna sam baš i nestrpljiva..
U dvoje je lakse. 😉 sretno! 🤞🏼❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji