Ne uzimam nista, osim prenatala i omega 3, budem isla ginekologu odmah u srijedu, zbog posla ne mogu do onda, malo se brinem zbog prijasnjeg spontanog, ali nadam se da nije nista opasnog. Hvala ti Grizli!
anamor, radila sam zadnja 4dana testove,svaki dan je crtica sve tamnija, a temperatura zadnjih 4 dana 37.1, mjerim bazalnu pa biljezim i nju... Sto se tice toga, to je sve onak kak treba biti.
Drzi se..sretno..temperatura ti je super..samo neka stoji tako..
Hvala i tebi takoder!
Tenci sretno. ❤️
Nesto mi je proslo kroz glavu (o ne 😆)...kad pocinje ucestalo mokrenje? Sjecam se kad mi je prijateljica bila trudna jos dok smo u srednju isle i dok jos nije ni znala da je trudna je stalno morala piskiti i sjecam se da sam ju ja zezala da je mozda trudna i poslije menga joj nije ni dosla. A citala sam po netu pise da se to javlja kasnije. 🤷🏼♂️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Cure, da prijavim....
Veceras mi je krenuo roza iscjedak, 25dc. Nocas cu dobit. Jebiga!:( nije se dalo. Dobro, nismo bili bas turbo vrijedni, jos jedan ciklus, pa mozemo zaboravit kiretazu. Onda se nadam da ce se uhvatit brzo.
Ok, vrkuta kupljena, zna li netko kako tocno piti caj? Gdje kupiti kapsule vrkute? Nekako mislim da bi mi bilo lakse njih piti
Od sutra, odnosno od prvog dana M pocinjem mjerit i bazalnu temp. Cisto da vidim kako funkcioniram. Dakako, otici cu ginekologu na konsultaciju, ali cekam da prodju ta tri ciklusa koja mi je preporucila doktoriva u bolnici kad sam bila na kontroli.
Za sad necrmo radit nikakve obrade. Idemo pokusat sest mjeseci ovako, a onda cu u proceduru, ako bude trebalo.
Ako imate jos neki savjet, javite! Radujem se da tjedan donese plusice svima vama. Ja cu vas stici....
Ljub ljub
Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!
url=https://lilypie.com]
Patricia, imas kapsule vrkute u dm-u. Ako pijes po dvije dnevno, jedno pakiranje je dosta za mjesec dana. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Tenci ne zelim te plasiti al mozda bi treba mirovat do pregleda ili se ranije javiti nekom gin. Jer moze biti bezazleno, al spominje i prijasnje spontane (btw jel im znas uzrok). Nizak progesteron je opasan u ranoj trudnoci i moze biti poguban nazalost. Ne bi se ja zezala s time.
Rastika cesto mokrenje moze se javiti i u ranoj trudnoci. To je individualno od zene do zene.
Tenci, temp.je skolska :)) samo neka tako nastavi ....
Patricia , a misa mu bas mi je zao :(( ali ti si hrabra i nakon sta prodje M odma u nove akcije 😘
Rastika, meni je mokrenje pocelo oko 7.tjedna. i sad idem svaku noc, budim se , a prije nisam nikad se budila nocu(jedino ako je kakav stres pa da bi se budila).molim te , sve pomijesam , a danas mi je bio tezak dan (povracanje , slabost), de reci koji si ti danas dc, kad je bila O?nadam se da ce biti plusic kroz koji dan 🙏🙏🙏🙏i zelim ti puno srece!!!
Malatajna, molim te po ko zna koji put koliko dana prije neocekivane si dobila prvi plus?
Patricia, moja sestra je pila kapsule vrkute iz bio&bio.
Sortiraj odgovore
Najstariji