Rastika i Andjeo , da je plusic 🙏🙏🙏🙏
Hvala MalaTajna.. ❤
Raštika tako je,sretno 🙏🙏
U srijedu idem ponovno vaditi krv za tsh nadam se da ce se smanjiti🙏
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
U srijedu idem ponovno vaditi krv za tsh nadam se da ce se smanjiti🙏
Kad si mjerila zadnji put i koliki ti je bio tsh?
Maedo pozdrav, upalo mi u oko da se trudite vec 1,5 godinu bezuspjesno?! Jeste radili neke pretrage? To je vec jako puno. Zelim ti sto prije plus.
Pina 🤞 da ne dodje.
Ana Donna zao mi je da si dobila. 😞 Ako ti je O bila 14-15 dc, a dobila si 25dc onda je lutealna malo kratka da. Mozda da i spolne napravis.
Nismo jos radili nikake pretrage.
Pokusat cemo testovima za O pa ako ne upali onda idemo na pretrage samnom je sve u redu isla na pregled i kaze da je sve dobro za dragog jos neznam nije bio pa ako ne upali vidjet cemo idemo ponovo sve pretrage obavit i onda se bacit na posao.
Pusa draga 💋
Draga to sto je na pregledu sve ok i papa test ti dobar ne znaci d aje sve u redu. Ja bi ti svakako savjetovala da krenes sa pretragama i sebe i muza. Kad ti dodje M 2-5 dan vadi spolne hormone, stitnjace i dobro bi bilo da ti naprai briseve gin al to iza M. Jesi ti rekla svojoj gin da tako dugo pokusavate? Meni iskreno bi to bilo zabrinjavajuce i ne bi se oslanjala na lh trakice, ako ste tako dugo imali redovite odnose u plodnim danima i bas nista se ne dogadja.
Krenut cemo sa pretragama draga.
Nisam jos nista govorila isla sam pravit papu i sad moram po to pa cemo vidjeti.
Dragog saljem u osijek na spermiogram pa cemo vidjeti.
Kad bude slobodan idemo obaviti sve pretrage.
Pozdrav draga💋💋
Medo nek se dragi pripremi da je prostor za davanje uzorka katastrofalan. U podrumu ginekologije u čekaonici gdje se djeci do 18 godina vadi krv. A prostor je wc 1x1 m. Dobiješ ključ i staklenu laboratorijsku čašicu i ožeži. 😂
Anna Dona, baš mi je žao, mislila sam biže debeo +. Ali ne daj da te smete, poteraćete je ti i tvoj dragi uskoro ;).
Andjeo i Raštika, fingers crossed za vas!
Moj ciklus stigao jutros u velikom stilu. Dragi je konacno uradio spermogram pa cekam rezultate s velikim nestrpljenjem (vecim nego on). Zezala sam ga kako se izborio sa čašicom, kaže što se mora nije teško :D
Cure. Jel za spermiogram uputnicu daje dr opće prakse ili moj ginekolog?
!
👩🏻 29 - PCOS, AMH 91
👱♂️33 - Normozoospermia
2021 - AIH, Sv. Duh - neuspiješan
2022 - AIH, Sv. Duh - neuspiješan
3/2025 Poliklinika Škvorc, punkcija - 31js, 9 oplođeno, 3 petodnevne blastociste
Cure. Jel za spermiogram uputnicu daje dr opće prakse ili moj ginekolog?
Dr.opce prakse
Cure, za koje sve pretrage mogu traziti uputnice svog gin.osim vadenja spolnih hormona, a koje mi izdaje dr.opce prakse?
Monikaharmonika😁, mm je danas obavio sperm.(opet); njegov komentar -najgore samozadovoljavanje do sad😁
Sortiraj odgovore
Najstariji