Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrazicak123@
    17. Rujan 2018. 07:21

Pina96

Medo dobro nam dosla ❤ puno sreće zelim s hvatanjem O a i svim ostalim 🤞
    Malatajna, zao mi je zbog mučnina , i sigurna sam da u njima ne uzivas ali si donekle sretna sto ih osjećaš.. sve za visi cilj ❤ pijes li kakve cajeve ili nesto? Ti si odmah prestala radit ili?
    Ma ja nekako mislim da cu sutra dobiti danas me vec jace zabolilo, ako ne dode napravit cu u utorak test, nemam sto izgubit.

Hvala ti draga nadam se da cemo ju uhvatiti ovaj mjesec.
    26 mi je pa smo vec kupili testove za ovulaciju i pokusat cemo.
    Trudimo se vec dugo i nadamo se da ce nam uspijeti.
    Pozdrav draga 💋💋

Vrazicak123@
    17. Rujan 2018. 07:29

anamor

Medo dobrodošla nam…da ugledaš plus cim prije.

Hvala draga.
    Nadam se da cemo ga ugledati.
    Pusa 💋💋

• Babylove
    17. Rujan 2018. 07:35

Ana Donna

Jutro cure, evo samo da se javim, taman da cu sada napravit test prije posla skužim krv, dobila M :( i to je još uranila 4 dana, ciklus mi je bio jako kratak, i mislim da su možda prevelike razlike izmedju, stavit cu vam sliku od aplikacije moj kalendar. Tako da mi nije jasno ako sam uhvatila pozitivnu LH trakicu 13dc onda mi je lutealna prekratka bila, jel tako (danas 25dc)?
    Isto tako nisam imala zadnjih dana niti jedan jedini simptom da cu dobit M, evo i sad me ne boli nemam grčeve ko inače.
    I mislim da cu uzet uputnicu za vadit hormone štitnjače, jer mi kosa već dva mjeseca otpada abnormalno i imam proljev svaki malo.
    Svim ostalim curama koje neočekuju ovu vješticu drzim 🤞🤞🤞 drzite se svi 💕

Zao mi je draga da ti je dosla.. da trebala bi izvadit hormone da vidis sto se desava.. mozda nije nista a mozda je...  a dali ti je krenula bas jako ili?

Grizli
    17. Rujan 2018. 07:36

Maedo pozdrav, upalo mi u oko da se trudite vec 1,5 godinu bezuspjesno?! Jeste radili neke pretrage? To je vec jako puno. Zelim ti sto prije plus. 
    Pina 🤞 da ne dodje. 
    Ana Donna zao mi je da si dobila. 😞 Ako ti je O bila 14-15 dc, a dobila si 25dc onda je lutealna malo kratka da. Mozda da i spolne napravis. 

• Babylove
    17. Rujan 2018. 07:36

Medo 💝💝💝💝

Bokić curke evo da se i ja pridružim.
    Ja i dragi radimo na bebi godinu i sest mjeseci pa još nista.
    Ovaj mjesec cemo probati sa Lh trakicama pratit ovulaciju i pokusat napraviti bebu.
    Nadamo se da ce uspjeti.
    Želim svima nama curkama da sto prije ugledamo +++ i da budemo sretne.
    Pozdrav curke 💋💋

Dobro dosla i sretno ti 🤞🤞

Župčica
    17. Rujan 2018. 07:43

Ana Donna žao mi je zbog M... Samo naprijed i sretno dalje....

Medo dobro došla i što prije ugledaj plusić....

Ostalim curama što ne očekuju M sretno 🤞🤞🤞......

Vrazicak123@
    17. Rujan 2018. 07:55

Grizli

Maedo pozdrav, upalo mi u oko da se trudite vec 1,5 godinu bezuspjesno?! Jeste radili neke pretrage? To je vec jako puno. Zelim ti sto prije plus.
    Pina 🤞 da ne dodje.
    Ana Donna zao mi je da si dobila. 😞 Ako ti je O bila 14-15 dc, a dobila si 25dc onda je lutealna malo kratka da. Mozda da i spolne napravis.

Nismo jos radili nikake pretrage.
    Pokusat cemo testovima za O pa ako ne upali onda idemo na pretrage samnom je sve u redu isla na pregled i kaze da je sve dobro za dragog jos neznam nije bio pa ako ne upali vidjet cemo idemo ponovo sve pretrage obavit i onda se bacit na posao.
    Pusa draga 💋

Vrazicak123@
    17. Rujan 2018. 07:56

Župčica

Ana Donna žao mi je zbog M… Samo naprijed i sretno dalje….

Medo dobro došla i što prije ugledaj plusić….

Ostalim curama što ne očekuju M sretno 🤞🤞🤞……

Hvala ti draga nadam se da ocu slijedeci mjesec.
    Pusa 💋

Vrazicak123@
    17. Rujan 2018. 07:57

Babylove

Medo 💝💝💝💝

Bokić curke evo da se i ja pridružim.
    Ja i dragi radimo na bebi godinu i sest mjeseci pa još nista.
    Ovaj mjesec cemo probati sa Lh trakicama pratit ovulaciju i pokusat napraviti bebu.
    Nadamo se da ce uspjeti.
    Želim svima nama curkama da sto prije ugledamo +++ i da budemo sretne.
    Pozdrav curke 💋💋

Dobro dosla i sretno ti 🤞🤞

Hvala draga.
    Pusa 💋

Ana Donna
    17. Rujan 2018. 08:48

Babylove

Ana Donna

Jutro cure, evo samo da se javim, taman da cu sada napravit test prije posla skužim krv, dobila M :( i to je još uranila 4 dana, ciklus mi je bio jako kratak, i mislim da su možda prevelike razlike izmedju, stavit cu vam sliku od aplikacije moj kalendar. Tako da mi nije jasno ako sam uhvatila pozitivnu LH trakicu 13dc onda mi je lutealna prekratka bila, jel tako (danas 25dc)?
    Isto tako nisam imala zadnjih dana niti jedan jedini simptom da cu dobit M, evo i sad me ne boli nemam grčeve ko inače.
    I mislim da cu uzet uputnicu za vadit hormone štitnjače, jer mi kosa već dva mjeseca otpada abnormalno i imam proljev svaki malo.
    Svim ostalim curama koje neočekuju ovu vješticu drzim 🤞🤞🤞 drzite se svi 💕

Zao mi je draga da ti je dosla.. da trebala bi izvadit hormone da vidis sto se desava.. mozda nije nista a mozda je… a dali ti je krenula bas jako ili?

Onak sad je krenulo kad sam došla na posao...:/  već sam se naručila za srijedu u vadit spolne hormone ponovno i ovaj put štitnjaču isto, pa ćemo vidit...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.