Malatajna, molim te po ko zna koji put koliko dana prije neocekivane si dobila prvi plus?
Patricia, moja sestra je pila kapsule vrkute iz bio&bio.
Ej draga.25dc odnpsno 11dpo.ciklusi su mi 29-30 dana. Koji je tebi dc danas? ;)
Bokić curke evo da se i ja pridružim.
Ja i dragi radimo na bebi godinu i sest mjeseci pa još nista.
Ovaj mjesec cemo probati sa Lh trakicama pratit ovulaciju i pokusat napraviti bebu.
Nadamo se da ce uspjeti.
Želim svima nama curkama da sto prije ugledamo +++ i da budemo sretne.
Pozdrav curke 💋💋
Medo,medolina! Dobro nam dosla! Zelim ti uskoro plus kao kucu! I to dvojceke! Kad se toliko trudis, treba te nagradit.
Hvala cure, ppgledat cu sutra u DM-u kapsule. Valjda ne mogu odmoci.
Bit ce sve dobro. Mora.
Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!
url=https://lilypie.com]
Malatajna, molim te po ko zna koji put koliko dana prije neocekivane si dobila prvi plus?
Patricia, moja sestra je pila kapsule vrkute iz bio&bio.
Ej draga.25dc odnpsno 11dpo.ciklusi su mi 29-30 dana. Koji je tebi dc danas? ;)
Danas 29dc. Malo je zeznuto jer ne znam kad je o bila ovaj mjesec. Odnos smo imali 14 , 20 i 23 dc. Vec 4 dan imam te grceve a m nikako ne dolazi. Mislim da cu u utorak napravit test cisto da se rjesim brige, ako dotad m ne dode..
Jesi ti bolje danas?
Pina, nadam se da cemo se veseliti skupa :) 🙏
Ja sam onako , bas sam mislila da sam bolje ali opet me zgaravica hvata, a time i mucnina dolazi.ali eto sta god treba izdrzati, tu sam. Samo da je sve ok. Ko i svakome.
Je li ti se smanjio sada posao, ima li mira malo? Ja ne mogu docekati da ovo ljeto zavrsi , ono vrucina, a uz to kad ti je muka bas je teze.
Medo,medolina! Dobro nam dosla! Zelim ti uskoro plus kao kucu! I to dvojceke! Kad se toliko trudis, treba te nagradit.
Hvala cure, ppgledat cu sutra u DM-u kapsule. Valjda ne mogu odmoci.
Bit ce sve dobro. Mora.
Hvala ti draga na podršci vidjet cemo iduci mjesec ju necekamo 10 tako da valjda ce biti.
Pozdrav draga 💋
Medo dobro nam dosla ❤ puno sreće zelim s hvatanjem O a i svim ostalim 🤞
Malatajna, zao mi je zbog mučnina , i sigurna sam da u njima ne uzivas ali si donekle sretna sto ih osjećaš.. sve za visi cilj ❤ pijes li kakve cajeve ili nesto? Ti si odmah prestala radit ili?
Ma ja nekako mislim da cu sutra dobiti danas me vec jace zabolilo, ako ne dode napravit cu u utorak test, nemam sto izgubit.
Jutro cure, evo samo da se javim, taman da cu sada napravit test prije posla skužim krv, dobila M :( i to je još uranila 4 dana, ciklus mi je bio jako kratak, i mislim da su možda prevelike razlike izmedju, stavit cu vam sliku od aplikacije moj kalendar. Tako da mi nije jasno ako sam uhvatila pozitivnu LH trakicu 13dc onda mi je lutealna prekratka bila, jel tako (danas 25dc)?
Isto tako nisam imala zadnjih dana niti jedan jedini simptom da cu dobit M, evo i sad me ne boli nemam grčeve ko inače.
I mislim da cu uzet uputnicu za vadit hormone štitnjače, jer mi kosa već dva mjeseca otpada abnormalno i imam proljev svaki malo.
Svim ostalim curama koje neočekuju ovu vješticu drzim 🤞🤞🤞 drzite se svi 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji