Evo ko Pina ne očekujem u četvrtak 😊 drzim nam svima 🤞🤞🤞 nek se zaredaju sad plusići za kraj ljeta, zaslužili smo svi 😘
Danas mi je bila kuma trudnica,baš sam se raznjezila kad sam vidjela trbuščić..ja je ne očekujem za 9 dana..Daj Bože svima plusiće od ❤ vam želim..
MalaTajna, Ana donna, u srijedu sam bila na pregled. 6+4 po zm, ali po ovulaciji nekih 4,5 dana manje, mozda cak i tjedan. Bebica ima 0.38cm i srce kuca 😀
Za 4 tj sam opet na kontrolu kod svoje doktorice i izludit cu do o da. Cak se mislim da odem izmedju negdje privatno jos na uzv samo da sam mirna.
Mala Tajna kad je tebi pregled opet?
Daj Mini napravi test vise i da se svi smirimo 😂😂😂🙏🏻
E draga, u sri mi je pregled.i vec me je strah jer iden nakon 4 tjedna isto.nosim nalaze da vidi, je li tebe uputila za krv, urin i ostalo? Srceko kuca divno zeno 😘😘
Misica bas lijepo da je sve u redu, nek malo srceko kuca!
Iz mojih iskustava pisala sam vec prije o tome meni se 2 put desilo da nisam imala apsolutno niti jedan jedini simptom bas nista drukcije sve ko da cu dobiti M, cak sam bila i dobila jednom M, a bila trudna. A druga 2 puta prvo po cemu sa posumnjala bio je osjecaj punoce u trbuhu. Posto ja u pms imam bolne grudi, napuhane, emocije me peru itd, to je jedino sto mi je dalo naslutiti da sam T prije izostanka M. I kad sam htjela stisnut trbusne misice ili uvuci trbuh nekako nisam mogla, a inace mogu bez problema jer imam dosta jake trbusne misice.
Ima li netko da danas radi testic??? Ova Mini ce nas sve izluditi! Znaci žena ima 102 simptoma, nije jos M dobila i ona ceka. Njoj ce test kad bude radila ga eksplodirat od koncentracije hcg u urinu.
Mozda ceka da dijete krene u skolu pa ce napravit test. 😂😂😂 Salim se. 😉
Ja imam cekat do 26.-og i vec mi se cini ko godina.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Cure, imam pitanje. Proslu nedjelji mi se pojavio smedi iscjedak, 8. dan od ovulacije i po njemu sam znala da sam trudna, implatacijsko krvarenje, ali ja vec sad tjedan dana smedarim, nema bolova nikakvih, nema crvene krvi, samo smedi iscjedak, nema ga puno, dosta slabo, ali je tu. Ne znam dal to jos traje implantacijsko krvarenje ili je stvar u necemu drugome? Ginekologu mogu tek u srijedu jer onda radi popodne...
jesi napravila test, kao prvo i izmjeri ujutro temperaturu, ako je povišena, odnosno viša od 36.60 trebalo bi sve biti ok, problem je ako je manja od toga, a trudna si kako kazes...
Tenci draga u ranoj trudnoci taj smedji iscjedak moze biti uzrok niskom progesteronu. Ja bi na tvom mjestu se javila gin da ti da duphastone? Ili ih vec uzimas nesto?
Sortiraj odgovore
Najstariji