Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    20. Ožujak 2018. 21:16

Cure, konačno sam promijenila svog ginekologa i otisla sam kod najbolje privatne doktorice, koja vazi za najbolju a bogme i najskuplju.
    Ispalo je da sam samo bezveze cekala ovoliko dugo na novu trudnocu te da sam i odavno mogla poceti raditi na novoj, pravilo je da cekas onoliko koliko je trudnoca trajala, meni je moja stara dr rekla da cekam 6 mjeseci.
    Jedino sto su mi sestre veceras izvadile prolaktin jer je na  jednom od prethodnih nalaza isti mi bio povisen sto mi nije jasno, logicno da ce prolaktin skociti ako ga vadim u 18h navecer nakon posla i stresnog dana. Ne kontam...

Petraaa
    20. Ožujak 2018. 21:33

_svjesna

Petraaa ja imam mutaciju 4G/4G.
    Upravo sam od doktora, heparin mi je obavezan jos mi je to jedina trombofilija.
    Molim te provjeri to dobro prije trudnoce.

Nista pitat cu sad i 3. doktora idem privatno iduci ciklus, zasad mi je moja gin samo Andol rekla a transfuziolog da ne moram ni Andol ali pijem ga za svaki slucaj..a u familiji imam i slucaj puno tezi odnosno faktor V Leiden+mtfhr i isto prvu trudnocu nije znala i normalno je rodila bez heparina i Andola a sad s drugim zna da ima (sve smo se otisle testirat) ali isto nista nije morala primat, treba rodit za 2 mj za sada sve najnormalnije, valjda ce tako i ostat..ne znam stvarno kako to ide, evo sta meni pise na nalazu od spec.transfuzijske med.

• ANYMANY
    20. Ožujak 2018. 21:43

Ja sam pila folnu (na recept) i Centravit, kasnije sam pila i Magnezij jer je on dobar isto.

Još dva dana i gotova M. Mislim da ću ovaj mj. preskočiti sve, jer 30.tog putujemo i nema nas dva dana, u gostima smo pa mi je nezgodno piškiti lh trakicu, a ako i bude pozitivna neće moći biti ništa akcije.

Čitam sva Vaša pisanja o tom TSH-a, i vidim da više manje svima doktor kaže da je 3,60 previsoko, a eto moja ništa ne govori uopće

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

mina04
    20. Ožujak 2018. 21:53

Cure ako se koja odluci za privatnog dr preporucam vam dr. Radončić. Ja sam isla par puta k njemu. A i cula sam da je jako dobar.

All of God’s grace in one tiny face 💟

Grizli
    20. Ožujak 2018. 22:07

Svjesna super da si uspjela rijesiti si novog gin. Glupo da cekas i mucis se kad nema potrebe posebno ako si ti spremna krenut dalje. Drzim ti fige. Da za prolaktan je malo cudno da su ga navecer vadile obicno ide pocetkom ciklusa ujutru i ne kasnije od 4 sata nakon budenja ukljucujuci i pola sata mirovanja prije vadjenja. Al mozda oni imaju neke referentne vrijednosti i za tu varijantu. Ko ce ga znati. Ajde samo da ti sve bude super na kraju i +! 
    Anymany nikad se ne zna mozda bas sad kad ne planiras ce se dogoditi 😋 
    Mina za sto je dr. Radoncic specijalista?

mina04
    20. Ožujak 2018. 22:51

Grizli

Svjesna super da si uspjela rijesiti si novog gin. Glupo da cekas i mucis se kad nema potrebe posebno ako si ti spremna krenut dalje. Drzim ti fige. Da za prolaktan je malo cudno da su ga navecer vadile obicno ide pocetkom ciklusa ujutru i ne kasnije od 4 sata nakon budenja ukljucujuci i pola sata mirovanja prije vadjenja. Al mozda oni imaju neke referentne vrijednosti i za tu varijantu. Ko ce ga znati. Ajde samo da ti sve bude super na kraju i +!
    Anymany nikad se ne zna mozda bas sad kad ne planiras ce se dogoditi 😋
    Mina za sto je dr. Radoncic specijalista?

Ginekolog koji je mnogim zenama pomogao oko neplodnosti..jedna mamina prijateljica je medicinska sestra u Petrovoj koja je radila s njim i kaze da je najbolji. Kako i sta ne znam tocno, jer isla sam samo dva puta na pregled.

All of God’s grace in one tiny face 💟

wannababysomuch
    21. Ožujak 2018. 00:43

Hellena 1989

Kike bit će i naši plusići uskoro 😊mi pokušavamo već 2 godine i 4 mj 😕 Ja se ovih dana ne želim uopće opterećivat s tim dal će nam uspjet ovaj mjesec, drugi ili ko zna kad. Jučer baš mirno pričala s dragim o tome, kako on veli bit će kad je suđeno a onda smo najsretniji ljudi na svijetu! 💏 govori on meni da se on s tim ne želi zamarat jer kad više razmišlja o tome to samo uništava psihu, ovako lijepo laganini i uživamo jedan u drugom bez ikakvog stresa i pritiska dal smo uspijeli ili ne. Mislim da će bit onda kad budemo najmanje očekivali :)

Cure mi smo tu negdje helena i mi 2 god i 4 mj bez uspjeha al bit ce

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Gricko3
    21. Ožujak 2018. 08:08

Pencil

Gricko3

Hvala svima na lijepim rijecima i cestitkama ❤💖😍

Jel mi možete odgovoriti na pitanje sa strane 42 ?

Pa iskreno neznam sta bi rekla :/ reka bi moj muz da sam ja uvik zivcana i nadrkana 😂😂 ali kad malo razmislim mozda s obzirom na cilu situaciju koja nam se ovih mjesec dana izdesavala sam cak bila i smirena...

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Grizli
    21. Ožujak 2018. 09:48

Zenske pitanjce jedno dal koja zna sto o fsh i lh hormonima kod muskaraca. Jel kojoj to muz vadio? Ako je kakvi su nalazi, dal je isto omjer lh i fsh bitan?

_svjesna
    21. Ožujak 2018. 10:49

Grizli, mislim da je kod njih bolji pokazatelj stanja AMH hormon.
    Nama je to doktorica dala da vadimo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.