Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaTajna222
    10. Rujan 2018. 09:07

Ana , onda da je sa srecom za 10 dana 🙏 ja sam ok, u sub sam imala mucninu cijeli dan , jucer sam bila super, ono na dane..
    zupcica, i tebi , samo tebi malo ranije 🙏
    Grizli, mozda je bas taj jedan onaj pravi, iako jos ima dana cekanja , nadamo se i vjerujemo s tobom i mislimo najljepse  🙏

PatriciaZG
    10. Rujan 2018. 09:49

Lijele mje, zelim vam najiskrenije da vikend donese histericnu srecu.  Ja bih vjesticu trebala dobit u ponedjeljak, tak da budemo vidjeli....
    Super mi je sto cemo uskoro jedna drugoj kukat za trudnicke tegobe.
    Sto se tice mene, prije spontanog sam radila sve zive pretrage. Na svoju inicijativu. Znaci od zubara do prenatalnih testova. Ni jedna pretraga nije pokazala komplikaciju. I eto. Desilo se. Navodno je plod umro u 11tt. Nije mi jasno da organizam nije reagirao i da sam tjednima nosila mrtav plod....niti sam imala bolove, ni krvarenja. Kiretazu su mi radili pod opcom na Merkuru i moram priznat da nikakve fizicke traume nenam. To sto sam cijelo ljeto neupotrebljiva i kao u bunilu je druga prica.
    Muzek je prije prve bebe pio macu. Spermiogram uredan. I podnesemo zahtjev za usvajanje, jer tri godine kako pokusavamo i nista. I ljudi moji, nisam ni znala da sam isla na razgovore trudna. A taj mjesec smo imali samo jedan odnos, deveti dan ciklusa. Zbog posla smo bili razdvojeni tjednima. Eto, zbog cura koje pokusavaju, samo da potvrdim da taj jedan osnos moze biti presudan....izdrzite, poklopit ce se. Glava je cudo. Tako valjda mora biti...
    Cekam plusice od vas krajem tjedna. Obradujte me!

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

PatriciaZG
    10. Rujan 2018. 09:53

P. S. Mozak spreman na trudnocu..   zaboravljam.
    38 mi je.....zadnji vlak...u 37.prva trudnoca. Nemamo dijagnozu neplodnosti, iako smo prosli obradu. Morala sam ja valjfa pojest zivce sama sebi da dobijemo bebacicu.

Grizli
    10. Rujan 2018. 10:04

Nazalost zna se dogoditi da tijelo ne reagira na mrtav plod. Nazalost to je tako. Shvacam te skroz da si van faze od onda. Treba vremena da se psiha oporavi, iako uvijek ces se sjetiti tog datuma i termina i svega. Ja bi ti savjetovala da odradis ipak bris, torch pretragu i kontrolu stitnjace. To su stvari koje se promjene preko noci doslovno a mogu uzrokovat spontane. Jel i sad muz pije macu? Ona je stvarno super za plodnost cak i za zene. Mozes pit i andol 100 da pojacas cirkulaciju u tijelu sta isto pomaze kod zatrudnjivanja odnosno kod razvoja kvalitetnih jajnih stanica i kasnije implantacije. Nisi ti draga bas tako stara koka. Znam ja cure koje su prvu trudnocu imale sa 40 i sve bilo super. Puno srece ti zelim. 

PatriciaZG
    10. Rujan 2018. 11:03

Grizli

Nazalost zna se dogoditi da tijelo ne reagira na mrtav plod. Nazalost to je tako. Shvacam te skroz da si van faze od onda. Treba vremena da se psiha oporavi, iako uvijek ces se sjetiti tog datuma i termina i svega. Ja bi ti savjetovala da odradis ipak bris, torch pretragu i kontrolu stitnjace. To su stvari koje se promjene preko noci doslovno a mogu uzrokovat spontane. Jel i sad muz pije macu? Ona je stvarno super za plodnost cak i za zene. Mozes pit i andol 100 da pojacas cirkulaciju u tijelu sta isto pomaze kod zatrudnjivanja odnosno kod razvoja kvalitetnih jajnih stanica i kasnije implantacije. Nisi ti draga bas tako stara koka. Znam ja cure koje su prvu trudnocu imale sa 40 i sve bilo super. Puno srece ti zelim.

Hahah hvala ti za ovo da nisam stara. Ma radila sam briseve, papu, hormone stitnjace i poslije kiretaze. Sve ok. Kao prvi je spontami, pa nije medicinski uvjetovan. Ne da mi doktor uputnicu za torch, kao fol nema potrebe.  Bilo bi pametmo uraditi privatmo, za svaki slucaj…
    Joj hvala ti za andol. Eto vidis, nisam to znala. Cure se kunu u vrkutu, a meni je poremetila inace tocan ciklus, pa me strah. Dosta zenica pije i femisan A, regulira ovulaciju navodno. Mada, ja se bojim uzimat nesto na svoju ruku. A znas ginekologe…..nista po njemu. Sa drugom bebom sam ostala trudna nakon tri mjeseca, a sad me plase utvare….psiha….

Grizli
    10. Rujan 2018. 11:21

Ma znam ja dobro njihove teorije i kao lako cemo i samo se opustite. Ja sam 4 trudnoce izgubila zbog takih stavova, i dok nisam pocela inzistirat nisam bila mirna i nisam se mogla opustiti u novi pokusaj. Neke pute treba inzistirat bas jako. Jesi u prvoj trudnoci radila torch? Ako jesi i ako je bio uredan onda mozda zato misli da ne treba ponoviti. Ako zelis za kvalitetu js je dobar inofolic ili gynositol na pocetku ciklusa piti, al zna malo skratiti ciklusi se onda ako nemas policisticne jajnike. Vrkuta kao i femisan a nekima pase nekima uopce tako je u principu sa svim tim supstratima. Pomaze i akupunkturu i terapija bioenergije po zdenku domancicu od alternative. Zapravo ne kako funkcioniraju te stvari, al meni su nakon spontanih pomogle da dodjem k sebi i fizicki i psihicki, a i rijesila sam se nekih cisti i drugih sitnih tegoba koje recimo nisu uspjeli rijesiti gin i psiholog. 

_svjesna
    10. Rujan 2018. 12:52

Zdravo Patricia, jesi radila pretrage na trombofiliju? 

PatriciaZG
    10. Rujan 2018. 13:00

_svjesna

Zdravo Patricia, jesi radila pretrage na trombofiliju?

Nisam! Kao ne salju zbog jednog spontanog…a znas da me kopka…cak doktorica ma Merkuru nije preporucila nikakve dodatne pretrage. Nekad su nam i ginekolozi kao babe.

Grizli
    10. Rujan 2018. 13:58

Mini  jesi bila kod doktra? Kakva je situacija kod tebe? Jel ti jos mucnina?

MiniCooper26
    10. Rujan 2018. 14:20

Grizli

Mini jesi bila kod doktra? Kakva je situacija kod tebe? Jel ti jos mucnina?

Ejjj.. Zamisli odem jutros da mi vidi one nalaze sto san vadila onaj vitamin d i zeljezo.. Dosla iza pauze u 11 a kaze mi sestra nema dokotrice nece se ni vracat danas 🙄. Bude mi ono ko muka ali mi nije na povracanje ko neki dan.. Napuhana sam a sad mi to moze bit i pms simptom.. Danas 25 dan ciklusa. S tim da sam primjetila da imam ko neki bjelkasti iscjedak kad se obrisem i bude mi na gacicama

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.