Konačno mi je proradio forum. Evo me s pregleda, vidi se gestacijska i zumanjcana vrecica u maternici i srcana akcija, uz ušće se vidi mjesto krvarenja, ali nije hematom. Dobila duohaston i kontrola za 10dana ako ne bude pogoršanja. Vidjet cemo, ne znam vise sto da mislim.
Ajme bas mi je zao. No bez panike, bit ce sve ok. Samo pozitivne misli i odmor sada. Uz tebe smo :)
Mika ja mislim da su to lijepe vijesti, samo odmaraj sto vise i bez stresa, ako srceko kuca bice sve ok. I ja sam krvarila ali rozikasta krv i bio je mali hematom. Samo pozitiva ❤️
Hvala cure. Ni sama ne znam sto da mislim obzirom na proslo lose iskustvo, a slicno je zapocelo. Nema mi druge nego se nadati da ce ipak biti sve ok pa kako bude.
Drage cure,
Neko vrijeme vas čitam i uzdišem s vama i veselim se s vama. Iznimna ste potpora jedna drugoj i divim vam se.
Suprug i ja smo tek počeli sa radom na bebi, pa sam ovu temu pročitala od A do Žnj.
Tek sam počela sa praćenjem ovulacije sa trakicama, s obzirom da nemam zapravo pojma kakav mi je ciklus jer sam do prije dva mjeseca pila tablete. Danas mi je 13dc i LH trakica kaže:
Mika draga bas mi je zao sto si uplasena. Pokusaj se smirit, odmaraj sto vise, pij puno tekucine i terapiju. Moj savjet ti je ako se slucajno jave bolovi ili jace krvarenje odmah na hitnu odi nemoj cekat nista. Drzim fige da bude sve u redu. Srceko kuca i neka veselo dalje tako bude.
Tonkica dobrodošla prvo. Drugo ovo nije pozotivna lh trakica. Kupi si bolje preko weba trakice jeftinije je puno i imas ih vise pa mozes se dovoljno cesto testirat. Osim tog testa jel pratis ostale simptome ili promjene na sebi da lakse popratis. Nakon pilula tesko je odmah skuziti kad je O. U svakom slucaju najbolje je imat redovite odnose posebno sredinom ciklusa nemoj se bazirat na taj 1 dan kad je O. Nadam se da ces uskoro preci u neku temu trudnica.
Mini ima kakvih novosti od danas? Ja sam bas uvijerena da si ti T. 🤞👶
Grizli hvala puno na savjetu, svakako ću si i naručiti preko weba, ovo sam bila dobila od jedne kolegice koja i meni želi bebu :)
Pratim konstantno simptome, jučer i prekjučer me bolilo kod lijevog jajnika, ali osim toga ništa. Dok primjerice, prošli ciklus sam imala simptoma Bože sačuvaj. Bolile su me grudi, bila sam živčana i u to doba ovulacije me rasturalo to probadanje. Čak sam imala i pojačanu sluz u tim plodnim danima Idući ciklus ću pratiti redovito s trakicama
Najbolje ti je skinut si neku aplikaciju za mobitel u kojoj mozes lijepo pratiti ciklus i upisivat sve simptome, temperature, sluz itd. Ako cec nemas tu aplikaciju super je za pracenje plodnih dana.
Mikadraga bas mi je zao sto si uplasena. Pokusaj se smirit, odmaraj sto vise, pij puno tekucine i terapiju. Moj savjet ti je ako se slucajno jave bolovi ili jace krvarenje odmah na hitnu odi nemoj cekat nista. Drzim fige da bude sve u redu. Srceko kuca i neka veselo dalje tako bude.
Tonkica dobrodošla prvo. Drugo ovo nije pozotivna lh trakica. Kupi si bolje preko weba trakice jeftinije je puno i imas ih vise pa mozes se dovoljno cesto testirat. Osim tog testa jel pratis ostale simptome ili promjene na sebi da lakse popratis. Nakon pilula tesko je odmah skuziti kad je O. U svakom slucaju najbolje je imat redovite odnose posebno sredinom ciklusa nemoj se bazirat na taj 1 dan kad je O. Nadam se da ces uskoro preci u neku temu trudnica.
❤️❤️❤️❤️ Nsma nista danas nisam povracala ali sam cijela malaksala i samo bi spavala ali to je i mozda umor. Cigarete mi ne pašu ko prije.. Pa sad. . Ne znam
Mikadraga bas mi je zao sto si uplasena. Pokusaj se smirit, odmaraj sto vise, pij puno tekucine i terapiju. Moj savjet ti je ako se slucajno jave bolovi ili jace krvarenje odmah na hitnu odi nemoj cekat nista. Drzim fige da bude sve u redu. Srceko kuca i neka veselo dalje tako bude.
❤️❤️❤️❤️ Nsma nista danas nisam povracala ali sam cijela malaksala i samo bi spavala ali to je i mozda umor. Cigarete mi ne pašu ko prije.. Pa sad. . Ne znam
Mini stvarno drzim 🤞🤞 da je to to. 😘
Pina samo da javim da sam danas oko 15 h uvatila pozitivnu trakicu a fala bogu napokon i muža uhvatila da ga izmorim do kraja, evo spava ko top sada dok ovo pišem haha 😂😂
Mika evo ja sam od jučer ovdje novopridošlica Primi moju podršku,.. Nemogu zamisliti koliko ti je teško ali treba biti pozitivan... Provaj se što više opustiti...
Mini i ja držim fige da ugledaš plusić..
Što se mene tiče još je rano za simptome iako sam u drugoj trudnoći nekako full rano počela osjećati tegobe pa sam i prije testa znala da ću vidit plusić... Uglavnom mi je pritisak u stomku prisutan dok mi inače bude tako oko ovulacije pa stane do dan prije M... Sad mi je stalno pritisak, ono ne 24 sata na dan ali osjetim često.... Nadam se da je to pozitivan znak...
Sortiraj odgovore
Najstariji