Ja imam kromosomsku grešku ali mogu imati zdravu trudnoću, drugi put plod je bio ispravan ali je stalo srce, u amb.za rizičnu trudnoću rekli su mi da spermij koji uspije oploditi ne može biti loš. A na heparinu nisam bila, to tek sad idem provjeriti
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Ako još imate koji prijedlog za pretrage napišite slobodno. Spermiogram je i meni odmah pao na pamet pa cu muža poslati i bez preppruke gin. A za ostale pretrage za mene ne znam sta bih tražila kad mi već na dosta mjesta kažu da je sve ok
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Pa Lemon onda nemas sta istrazivati dalje, po heparin u narednoj trudnoci, i bude sve ok ❤️
Lemon definitivno onda trazi pretragu trombofilije naslijedne i stecene. Oprosti na pitanju al to za kromosomsku gresku znas iz kariograma svog ili neke druge pretrage? Ipak ako partner nije radio bilo bi dobro da i on, jer nije nuzno ako neki nalaz kod jednog nije uredan da je to jedini problem. Mozda si napisala vec al nisam zapamtila jesi vadila antitijela stitnjace?
Ja uvijek kasnim sa pisanjem, dajem joj fore do nedjelje ako ne dodje radim test u ponedjeljak..vec 6 dana kasni,povremeni bol u jajnicima grudi nikako ne bole..sve odgadjam test draze mi je dobiti nego gledati jednu crticu na testu 🤨🤨
Dobrodoslica novim clanicama. Evo jutros mi se pokazao LH pik. Znam da se test ne radi ujutro, ali djeluje, s obzirom da mi je sinoc crtica bila malo tamnija nego jucer ujutro, a LH hormon raste tijekom noći, pa sam testirala. 4. je ciklus i nadam se. Jajnici me bole vec dva dana, bas osjetno, vise nego prosle cikluse, uz jutarnju glavobolju. Pozdrav svim curama.
Ne znam da li koja od vas koristi mobilnu aplikaciju Glow. Savrsena je, precizno do u dan, a sto je najzanimljivije mozete skenirati svoju LH trakicu, usnimiti ju i aplikacija vam sama izbaci rezultate. Cak mi se vise svidja od Fertilityfrienda, koji u biti samo na temelju vasih unosa donosi konačni rezultat, nema predviđanja kao kod Glowa.
Radili smo kariogram i muz i ja, njegov je uredan. Štitnjaču sam vadila prije 2 god ali ponovit ću ju. Nadam se da će uz heparin biti više sreće.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Cure, nakon koliko "neuspješnih" ciklusa se preporuča da se krene s pretragama ?
Već sam bila jednom trudna ali bila je kromosomska greška... za tu trudnoću smo pokušavali recimo pola godine ili vise čak. A sada je od kiretaze prošlo 8 mjeseci s tim da su mi rekli da se prva 3 mjeseca ne preporuča pa smo se toga držali ...
Embarasada ovisi koliko imate godina ti i partner. Ako si mladja od 25 na pretrage salju tek nakon 1,5-2 godine, ako imas oko 30 onda godinu dana bezuspjesno, a nakon 35.godine nakon 6.mjeseci. Ti recimo sad pokusavas 6 mjeseci. Ako imas trudnocu bez obzira sto je neuspjesna bila oni to ne racunaju tebi kao da pokusavas vec godinu dana. Jesi ikad radila pretrage stitnjace i spole hormone? To bi za pocetak mogla odraditi. Ja ti zelim sto prije uspjeha
Sortiraj odgovore
Najstariji