Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lemon
    31. Kolovoz 2018. 22:02

Ja imam kromosomsku grešku ali mogu imati zdravu trudnoću, drugi put plod je bio ispravan ali je stalo srce, u amb.za rizičnu trudnoću rekli su mi da spermij koji uspije oploditi ne može biti loš. A na heparinu nisam bila, to tek sad idem provjeriti 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Lemon
    31. Kolovoz 2018. 22:10

Ako još imate koji prijedlog za pretrage napišite slobodno. Spermiogram je i meni odmah pao na pamet pa cu muža poslati  i bez preppruke gin. A za ostale pretrage za mene ne znam sta bih tražila kad mi već na dosta mjesta kažu da je sve ok

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

_svjesna
    31. Kolovoz 2018. 23:05

Pa Lemon onda nemas sta istrazivati dalje, po heparin u narednoj trudnoci, i bude sve ok ❤️

Grizli
    31. Kolovoz 2018. 23:31

Lemon definitivno onda trazi pretragu trombofilije naslijedne i stecene. Oprosti na pitanju al to za kromosomsku gresku znas iz kariograma svog ili neke druge pretrage? Ipak ako partner nije radio bilo bi dobro da i on, jer nije nuzno ako neki nalaz kod jednog nije uredan da je to jedini problem. Mozda si napisala vec al nisam zapamtila jesi vadila antitijela stitnjace? 

• ABC123
    31. Kolovoz 2018. 23:44

Ja uvijek kasnim sa pisanjem, dajem joj fore do nedjelje ako ne dodje radim test u ponedjeljak..vec 6 dana kasni,povremeni bol u jajnicima grudi nikako ne bole..sve odgadjam test draze mi je dobiti nego gledati jednu crticu na testu 🤨🤨

• anamor
    01. Rujan 2018. 07:39

Dobrodoslica novim clanicama. Evo jutros mi se pokazao LH pik. Znam da se test ne radi ujutro, ali djeluje, s obzirom da mi je sinoc crtica bila malo tamnija nego jucer ujutro, a LH hormon raste tijekom noći, pa sam testirala. 4. je ciklus i nadam se. Jajnici me bole vec dva dana, bas osjetno, vise nego prosle cikluse, uz jutarnju glavobolju. Pozdrav svim curama.

• anamor
    01. Rujan 2018. 07:50

Ne znam da li koja od vas koristi mobilnu aplikaciju Glow. Savrsena je, precizno do u dan, a sto je najzanimljivije mozete skenirati svoju LH trakicu, usnimiti ju i aplikacija vam sama izbaci rezultate. Cak mi se vise svidja od Fertilityfrienda, koji u biti samo na temelju vasih unosa donosi konačni rezultat, nema predviđanja kao kod Glowa. 

Lemon
    01. Rujan 2018. 09:49

Radili smo  kariogram i muz i ja, njegov je uredan. Štitnjaču sam vadila  prije 2  god ali ponovit  ću ju. Nadam se da će  uz  heparin  biti  više  sreće. 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Embarasada
    01. Rujan 2018. 09:56

Cure, nakon koliko "neuspješnih" ciklusa se preporuča da se krene s pretragama ? 
    Već sam bila jednom trudna ali bila je kromosomska greška... za tu trudnoću smo pokušavali recimo pola godine ili vise čak. A sada je od kiretaze prošlo 8 mjeseci s tim da su mi rekli da se prva 3 mjeseca ne preporuča pa smo se toga držali ...

Grizli
    01. Rujan 2018. 10:06

Embarasada ovisi koliko imate godina ti i partner. Ako si mladja od 25 na pretrage salju tek nakon 1,5-2 godine, ako imas oko 30 onda godinu dana bezuspjesno, a nakon 35.godine nakon 6.mjeseci. Ti recimo sad pokusavas 6 mjeseci. Ako imas trudnocu bez obzira sto je neuspjesna bila oni to ne racunaju tebi kao da pokusavas vec godinu dana. Jesi ikad radila pretrage stitnjace i spole hormone? To bi za pocetak mogla odraditi. Ja ti zelim sto prije uspjeha 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.