Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tata_me_zove_zlato
    30. Kolovoz 2018. 10:33

😭 Pa da me je neko pitao sta bih uradila u toj situaciji, to bi bila i moja prva pomisao. Beeezaaatiii!!! Ali eto u datom momentu, znam da ako ja pobegnem ona nece, ostace tu negde, a ja se moram vratiti posle, a muz dolazi tek u 18h,sve mi je to proleyelo kroz glavu, i komsiju da pozovem, ali dok bismo komsija i ja stigli, ona bi se sakrila, te sam morala ja biti ta! 😕☹️ Uglavnom, nisam je ubila, ladno je ostala ziva 🤕😬

url=https://lilypie.com]

MiniCooper26
    30. Kolovoz 2018. 10:34

Pozdrav cure nove i stare 😁 ja se jutros rano ustala jrr je bio potres koji se bas dobro osjetio i kod nas a od straha nisam mogla vise zaspati pa san se uhvatila ciscenja kuce 😜 mene probada u jajnicima jutros bas jako.. Ali uglavnož zadnjih par dana u popodnevnim satima. Danas 14.dan ciklusa.ginekoloica me poslala da vadim vitamin d i opet tsh... 24.9 sam narucena kod ginekologa na humanoj reprodukciji u splitu jer eto nju zanima njegovo misljenje... Ona bi me stavila na kontracepciji zbog pcos 🙄 ja nekako ne bi.. Radije bi cekala sto ce mi on rec pa bi ga pitala da me stavi na klomifen ili nesto tako. Sta vi mislite? 

Grizli
    30. Kolovoz 2018. 11:08

Mini meni su isto htjeli na humanoj dat kontracepciju 2 mjeseca da se normalotira ciklus i plan bi bio da odmah mjesec nakon probamo jer je onda kao zena najplodnija. Medjutim kako se meni iskompliciralo na punkciji nisu htjeli riskirat. Ne mora ta kontracepcija biti nuzno i losa. Da pauza je period dok uzimas, al nakon toga budu bas jako kvalitetne js i zena bude plodna jer su hormoni uravnotezeni. Jesi uzimala kad prije? Mozda si vec napisala al zaboravila sam. A ti bolovi mozda ti je O pa nemoj samo cistit kucu pocosti ti i dragog danas. 😂

MalaTajna222
    30. Kolovoz 2018. 11:30

Tata svaka ti cast 😄😄 kva kva 🐸amee  ja ne volim nikakve bube ni letece ni gmizuce a kamo li zabetine. Sve mi se to gadi.ovde u nas ima gustera koliko os , ali nekako ne ulaze bas u kuce.rijetko. vise po balkonima i to...znaci u tebe bas u kucu udju? 

tata_me_zove_zlato
    30. Kolovoz 2018. 12:05

Pa prvi put u zivotu je sad bila u kuci. 😱😱  Nadam se i poslednji

tata_me_zove_zlato
    30. Kolovoz 2018. 12:07

Mala Tajna, gde je tvoj stiker sto odbrojava? Ajde da te zaposlim malo, to mi bas znaci za info o tome ko je dokle stigao... 😊😍

MiniCooper26
    30. Kolovoz 2018. 12:17

Grizli

Mini meni su isto htjeli na humanoj dat kontracepciju 2 mjeseca da se normalotira ciklus i plan bi bio da odmah mjesec nakon probamo jer je onda kao zena najplodnija. Medjutim kako se meni iskompliciralo na punkciji nisu htjeli riskirat. Ne mora ta kontracepcija biti nuzno i losa. Da pauza je period dok uzimas, al nakon toga budu bas jako kvalitetne js i zena bude plodna jer su hormoni uravnotezeni. Jesi uzimala kad prije? Mozda si vec napisala al zaboravila sam. A ti bolovi mozda ti je O pa nemoj samo cistit kucu pocosti ti i dragog danas. 😂

Nisam nikad uzimala kontracepciju. A evo zadnja 2 miseca su mi dosle 29.i sad zadnji 23.dan..sad cekam sta ce bit ovaj ciklus... Mogla bi ga veceras pocastiti zaslužio je 😜

Grizli
    30. Kolovoz 2018. 13:02

E Mini jel ti treba mozda Inofolic jos? Znam da si ti rekla da uzimas tu varijantu, ne znam ako jos koja cura ovdje. Pitam jer mi ostalo cca pola kutije, a meni su rekli da ne uzimam vise to pa eto ako kojoj treba poklonim vam.

_svjesna
    30. Kolovoz 2018. 13:09

Joj to za kontracepciju nisam znala da je zena nakon nje najplodnija, ja sam ih godinama koristila zbog pcos i kao zastitu, i kad smo htjeli bebu ja glupa cekala nakon njih 3 mjeseca da mi se hormoni vrate u normalu hahahha a znaci upravo je suprotno tad sam imala najvise sanse 😪😪😪
    Tata, nasmijala si me jako, ja se zabica ne bojim mozda bih ju hvatala rukom ili u neku krpu da ju izbacim van 😂
    A inace se bojim samo insekata, btw moja mama sve moguce pauke, skakavce i ostala stvorenja golim rukama hvata i izbacuje van 😅

MiniCooper26
    30. Kolovoz 2018. 13:37

Grizli

E Mini jel ti treba mozda Inofolic jos? Znam da si ti rekla da uzimas tu varijantu, ne znam ako jos koja cura ovdje. Pitam jer mi ostalo cca pola kutije, a meni su rekli da ne uzimam vise to pa eto ako kojoj treba poklonim vam.

Ja pijem gynostilol i prenatal .. Ne znam koja je razlika između gynositola i infolica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.