Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    19. Kolovoz 2018. 14:14

Znam da to te isfrustrirana i izbaci iz takta, al moras vjerovat da ce sve biti super. Kad radis nesto za tako lijepi cilj onda nista nije tesko i previse zato samo pozitiva. Ne smijemo se predati, jer ima i gorih stvari u zivotu. Najvaznije je nac uzrok i pokusat ostat pozitivan u svemu tome. Zaista ti zelim svu srecu i da je ovaj nalaz ispao tako samo zbog krivo datog uzorka. Jel ti muz mozda radi negdje di je izlozen kemikalijama ili zracenju nekom?

Cvjetić24
    19. Kolovoz 2018. 14:21

Hvala draga, nadajmo se najboljem.. Radi, u kuhinji.. Najgore je u ovome danasnjem svijetu, sto covjek nema kome da prica  da kaze sta ga muci, kroz sta sve prolazi, on i ja pricamo izmedju sebe, ali opet to nije to  nemas nikoga sa strane kome bi mogao covjek sve reci, doduse tu su roditelji nasi, ali oni nisu upoznati sa ovim njegovim nalazom, ne znamo kako to reci, Boze sacuvaj.. Onda se ovako krijemo pod raznim nickovima, i zalimo se jedna drugoj, pa bude lakse. A ovako da nekome kazes, uhh.. Odmah eno, ne moze imati djece, ovakva je ili onakva. 

Grizli
    19. Kolovoz 2018. 15:57

Znam kroz sto prolazis. Ni mi bas ne pricamo sa svakim o tome. Jedina osoba koja sve zna je moja sestra, muzeva strana recimo uopce ne zna i tako. Moras se negdje ispuhat, a ovdje na forumu osim sto iuabis sto te muci uvijek ima nekog tko je tako nesto ili slicno prosao/prolazi pa moze ti pomoci. Tako da eto kad god imas potrebu samo ti se jadikuj mislim da te nitko bolje ne kuzi nego netko tko je s tobom u istim problemima. Samo hrabro, odradite jos pretrage sve sto mozete i nikad se ne predajte, bit ce bebaca 😀

Cvjetić24
    19. Kolovoz 2018. 16:03

U nas niko ne zna, osim nas dvoje.. Ni moj neko, niti njegov. Al bice aBd bolje, nadam se da je do toga sto je uzorak oskudno dat, hehe.. Mozda je neka upala, tad bila, ko ce znati. Jer doktor kaze da to sve utjece, upale, ovo ono.. I da pokaze tako lose, mozda me samo tjesi al vidjecemo.. De mi kazi draga, kako si ti dosla do fertilup-a ? 

Grizli
    19. Kolovoz 2018. 16:30

Ma spermiogram ti svasta moze utjecat i to cak u zadnjih 90 dana. Dakle neko jace pijanstvo, konzumacija droga, previse pusenja, premali unos voca i povrca i mesa ili vegetarijanstvo, lijekovi, visoka temperatura zbog bolesti, boravak u jako toplome ili jako hladnome, slabo kretanje, veliki stres, preusko donje rublje, upale, bakterije, ako ima varikokelu, nedostatak selena, l-karitina... Znaci mali milijon uzroka, ne znam da li ista od toga pomaze, odnosno mozes povezati s tvojim dragim. A fertilup sam narucila preko web stranice njihove i dosao nam je za 3 dana. 

Cvjetić24
    19. Kolovoz 2018. 16:38

Pa naravno, al moj muz nece svasta da jede, u tome je fazon, bas ono sto je potrebno on ne voli.. A znaci preko stranice, jel to ona stranica sto imas za par, i posebno za musko posebno za zensko? Kako si placala ti, jel prilikom preuzimanja , jel dodje na kucnu adresu?? 

Cvjetić24
    19. Kolovoz 2018. 16:40

Ja sam isto nasla tu stranicu, popunila one podatke, adresa  email  br telefona.. I kolicinu proizvoda  pa sad ne znam dal sam tacno sve odradila, al dosla mi je na email potvrda za narudzbu 

Monikaharmonika
    19. Kolovoz 2018. 16:42

Cvjetić24

Grizli

Anymany bas mi je drago da sis se javila. Lijepo da ti se ciklus normalizirao. I nadam se da ces uskoro ponovno imat mogucnost opustiti se i prestat paziti 😉! Bas falis na temi. Ja sam da jos uvijek ovdje, 2 neuspjela IVF, sad se malo nadamo nekim cudima do jesenk kad opet krecemo na MPO i to je to uglavnom kod mene. Drzim fige da ti na poslu bude lijepo i bez stresa.
    Cvjetic dobrodosla… Joj tvoj muz ima bas tesku dijagnozu? Jel ponavljao spermiogram? Vadio hormone fsh,lh,testosteron? Kakva je s tim situacija. Biopsija? Jeste je javili kojem urologu i na humanu jer vi ste svakako "slucaj" za MPO. Znam cure koje su ostale trudne kad su muževi imali tu dijagnozu bili na terapiji testosterona pa biopsijom im uzeli spermije. Proces je naravno dug i nimalo lak da se ne lazemo, al ima nade uvijek. Jesi ti radila koje nalaze?

To nam je bio prvi spermogram doduse moj muz nije pravilno dao uzorak, pise uzorak oskudno dat, pozeljno ponoviti nalaz.. E sad njega je zeznula ona čašica, bila je uska, i nije mogao sam da tacno u casicu sve da, samo ono na kraju skroz je uslo u casicu, a najvise je ispalo na pod, kaze htio mene zvati unutra da mu pomognem 😂 nista nismo radili, to smo neki dan radili spermogram, sad sam narucila fertilup pa da proba stim, cula sam da je dobro. A sto se mene tice policisticni jajnici skoro sam to otkrila. Al sto se tice njega, stvarno sam zabrinuta

Cure sramota me priznati ali ja sam sa svojim ušla u prostoriju za davanje uzoraka 😂😂😂😊 Mislim prostorija je bila toalet s wc školjkom,  dimenzija 1×1 m.  Mislim kome bi se tamo diglo ne znam. I dobili smo graduiranu staklenu laboratorijsku čašicu tako da je mogao naciljati kako spada.

Cvjetić24
    19. Kolovoz 2018. 16:52

Monikaharmonika

Cvjetić24

Grizli

Anymany bas mi je drago da sis se javila. Lijepo da ti se ciklus normalizirao. I nadam se da ces uskoro ponovno imat mogucnost opustiti se i prestat paziti 😉! Bas falis na temi. Ja sam da jos uvijek ovdje, 2 neuspjela IVF, sad se malo nadamo nekim cudima do jesenk kad opet krecemo na MPO i to je to uglavnom kod mene. Drzim fige da ti na poslu bude lijepo i bez stresa.
    Cvjetic dobrodosla… Joj tvoj muz ima bas tesku dijagnozu? Jel ponavljao spermiogram? Vadio hormone fsh,lh,testosteron? Kakva je s tim situacija. Biopsija? Jeste je javili kojem urologu i na humanu jer vi ste svakako "slucaj" za MPO. Znam cure koje su ostale trudne kad su muževi imali tu dijagnozu bili na terapiji testosterona pa biopsijom im uzeli spermije. Proces je naravno dug i nimalo lak da se ne lazemo, al ima nade uvijek. Jesi ti radila koje nalaze?

To nam je bio prvi spermogram doduse moj muz nije pravilno dao uzorak, pise uzorak oskudno dat, pozeljno ponoviti nalaz.. E sad njega je zeznula ona čašica, bila je uska, i nije mogao sam da tacno u casicu sve da, samo ono na kraju skroz je uslo u casicu, a najvise je ispalo na pod, kaze htio mene zvati unutra da mu pomognem 😂 nista nismo radili, to smo neki dan radili spermogram, sad sam narucila fertilup pa da proba stim, cula sam da je dobro. A sto se mene tice policisticni jajnici skoro sam to otkrila. Al sto se tice njega, stvarno sam zabrinuta

Cure sramota me priznati ali ja sam sa svojim ušla u prostoriju za davanje uzoraka 😂😂😂😊 Mislim prostorija je bila toalet s wc školjkom, dimenzija 1×1 m. Mislim kome bi se tamo diglo ne znam. I dobili smo graduiranu staklenu laboratorijsku čašicu tako da je mogao naciljati kako spada.

Haha i meni bi bilo bolje da sam isla sa svojim, nego on jadan kaze pa nisam mogao uciljati casicu, e ovako je bila uska, i on meni pokaziva hahaha.. Drugi put idem ja snjim, mozda bude sretnije aBd hehe.. Kakav je u tvog muza bio nalaz? 

19. Kolovoz 2018. 21:53

Drage cure koje koristite lh trakice, koristite li roze ili zelene ? Zaboravila sam koja je razlika u osjetljivosti, i kakva su vaša iskustva s obje vrste?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.