Cure moje, ja sam još na cekanju. Jutros sam imala baš grceve kao menstrualne, grudi skoro više pa i ne bole, cini mi se i da su se ispuhale, mislim da ce ipak stici M😒😒.
Mika, najbolje se pripremiti za najgore pa se ugodno iznenaditi... skupa cekamo iducu O 😊
Malatajna, da, ovi uranjeni simptomi su me skroz zbunili. Evo stigla je M danas, dva dana ranije. To objasnjava onu pozitivnu trakicu, ali svakako cu otici do gin da provjerim situaciju, jer smo pokrili O pa mi nije jasno .
Nemoras za to brinit draga jer meni je gin rekla da kad se i sve poslozi 1/1 sanse su 25%.nije ovaj mjesec znaci bit ce mozda vec bas iduci!!❤
Sto se tice simptoma , oni su zaista isti. Bazalna temp moze pokazati trudnocu ukoliko se mjeri redovno. Ja sam mjerila 3 mj i imala bi oko 25-26dc nagli pad temp. Tad bi znala da dolazi M.
Mjerenje bazalne sam odmah prekrizila jer imam lude smjene na poslu, nikad se ne budim u isto vrijeme , jedan dan mogu spavati 5 sati drugi 12, tako da to nema smisla..
Kad mi savjetujes da odem u gin, ako mi ovulacija inace dolazi oko 17dc? Jesi ti koristila trakice ikad?
Istina zaboravila sam da u tebe bt nema smisla zbog nocnog rada...hm da otidjes onda 12dc? Ja sam zadnji mjesec isla na 12dc folikuli su bili jako veliki vec 2 od 21 i jedan cak 23mm.ali ja sam dobila ovitrelle i ovulacija je bila tocno 36 sati od injekcije. Ti imas prirodno ovulacije , tebi bi bilo super samo da ti gin vidi kakvo je stanje sa folikulima. Jesi ti radila hormone?
Mi cemo probati sa ovim lijekovima, pa sad ne znam.. Odem danas u apoteku, kazu nemaju u apoteci ne mogu ni poruciti, a kao to preko Internet stranica nije sigurno narucivati, kao lijekovi kod nas prodju milion pretraga. Pa sta cu, nema u apoteci, nema nigdje, negdje moram kupiti fertilup svasta.
Malatajna, kad smo se odlučili za bebu bila sam na pregledu, papa i brisevi su bili u redu tako da me nije slala na daljnje pretrage. Imala sam prije par godina TSH malo snizen i pila sam terapiju ali ranije ove godine sam isla na privatan pregled i ti hormoni su bili ok. Otici cu onda za dva tjedna kod gin pa nek me posalje na sve moguce pretrage. Jesi ti hormone vadila privatno? Ako mogu pitat di i koliko si platila?
Volila bi prvo rjesit sebe i uvjerit se da je sve ok, pa tek onda njega slat po doktorima jer je njega ipak malo teze nagovorit na to.
Malatajna, kad smo se odlučili za bebu bila sam na pregledu, papa i brisevi su bili u redu tako da me nije slala na daljnje pretrage. Imala sam prije par godina TSH malo snizen i pila sam terapiju ali ranije ove godine sam isla na privatan pregled i ti hormoni su bili ok. Otici cu onda za dva tjedna kod gin pa nek me posalje na sve moguce pretrage. Jesi ti hormone vadila privatno? Ako mogu pitat di i koliko si platila?
Volila bi prvo rjesit sebe i uvjerit se da je sve ok, pa tek onda njega slat po doktorima jer je njega ipak malo teze nagovorit na to.
Draga moja, razumijem te skroz sto se tice nasih muzevs i slanja na pregled, i te stvari. I ja sam svog jedva nagovorila da uradi spermogram, i kad smo odradili azoospermija, al eto.. Nadamo se boljem.
Evo cure stigoh,I mene zeza forum,evo koram sad sa laptopa kuckati,preko mob ne mogu,a hocu da vam javim da je sve u redu.
Potvrdjeno je da je devojcica,muz pita je l to sad 100posto,da mozemo kupovati garderobu za devojcice??Kaze dr 100 posto ce biti kada se rodi,sad je 99% Bila je aktivna sve vreme,rukice ,nogice,kao prava devojka ,srcana akcija uredna,plodova voda u dovoljnoj kolicini.Nalaz urinokulture je stigao negativan,nikakva bakterija nije izolovana,tako da antibiogram nije ni radjen.Ono sto je mene malo zabrinulo,to e da beba odg 15+3,a mi smo 16+1.Rekao mi je da posto mi je krvni pritisak uredan u poslednje vreme,da iskljucimo terapiju potpuno i vidimo kako bez toga jer moze uticati na velicinu bebe...i onda sam ga pitala za svoj stomak,prilicno je veliki za ovu nedelju trudnoce i po licnom iskustvu bilo mi je sumnjivo...rekao mi je da mi je materica jos uvek ispod pupka i da moj stomak nije od bebe velik.U soku sam ostala,pitam ga pa od cega onda,on se smeje i kaze od hrane,ali sad ne mozete na dijetu.Ovako,cim se ulogujem sa moba,poslacu vam sliku svog stomaka sad i sliku sa samog pocetka trudnoce,iz Grcke,pa da vidite.NEMOGUCE da je od hrane,ja ne preterujem uopste,ne jedem slatko,ne pijem gazirano,ne prejedam se.Miom je 3,2mm -nije ni od njega.A moj je stomak tvrd!Jako sam se zabrinula i pitala trebamo li onda proveriti jetru i abdomen,on se smeje i kaze :mama ,ti si bas zabrinuta,samo smanji jelo.Ja nemam viska kg,nemoguce da mi je ovakakv stomak jednostavno samo tako porastao u trudnoci ni od cega.On tvrdi da bilo sta ne valja,krv bi pokazala i da ne brnem.I muz mi kaze da preterujem sa brigom,ali...eto pokazacu vam stomak
url=https://lilypie.com]
evo ovo je 6a nedelja, imam malo masnih naslaga, ali vidi se da je to salo i eto neaktivnost cista 😕🙁
ovo je moj stomak danas 😱 mislim, sad sam ja luda sto se brinem da mi je za 10 nedelja stomak postao tvrd i velik, a kaze da nije od beve??
ovo je moj stomak danas 😱 mislim, sad sam ja luda sto se brinem da mi je za 10 nedelja stomak postao tvrd i velik, a kaze da nije od beve??
Nemam iskustva sa stomakom trudnickim hehe, al zato imam sa svojim sada slaufovima 😂😂😂 inace, lijepo izgleda, puno srece od ♥️
Tata odlicno da je sve u redu, stomak je veliki i to je divno, pa ipak ti je treca trudnoca tijelo je vec sve zapamtilo, ne bih rekla da je sta zabrinjavajuce, ako su nalazi ok. ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji