Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mika111
    18. Kolovoz 2018. 21:56

Pina, možda je još rano, dok ne dođe menga ima nade. Ja i dalje cekam, danas sam kratko imala grceve poput menstrualnih, grudi malo bolne i to je to. Jedino sam neka baš umorna ovih dana ali moguće da je to od ovih vrućina😓😓

18. Kolovoz 2018. 22:01

Mika111

Pina, možda je još rano, dok ne dođe menga ima nade. Ja i dalje cekam, danas sam kratko imala grceve poput menstrualnih, grudi malo bolne i to je to. Jedino sam neka baš umorna ovih dana ali moguće da je to od ovih vrućina😓😓

Ti nisi uopce radila test? Rekla si da O pratid samo po sluzi? Ipak ti zelin puno srece, i da u utorak javis da prokletnica jos nije stigla 🤞
    Meni su isti simptomi jos uvijek,  bolne grudi i lagani grcevi ali ne zelim se nadati, pripisujem to uranjenom pmsu..

Mika111
    18. Kolovoz 2018. 22:08

Nisam još, danas mi je 12 dpo, jos mi je nekako rano, probat cu se strpiti do utorka ako ne dođe menga prije, nadam se da neće😀. Da, da, samo po sluzi, ja imam baš obilnu kolicinu plodne sluzi i u ovih 6mj.poslije spontanog sam baš pratila po tome plodne dane i svaki pit je menga dosla tocno 14 dana od kada sam procijenila da je O, tako da sam se dosta dobro ispraksirala😝

MalaTajna222
    19. Kolovoz 2018. 09:34

Pina zao mi je zbog negativnog testa. Nekako si vjerovala pa mi je bas zao:/ da mozda odes sad ovaj ciklus prije ovulacije na uzv da vidi gin.kakvo je stanje sa folikulima. Jer nekad i trakice zbunjuju pa mozda onda ovako probat.

• ANYMANY
    19. Kolovoz 2018. 10:17

Bokić cure moje. Evo i mene pomalo k Vama. Dolazila sam par puta, ali mi opet tema šteka. Napišem post pa mi neće objaviti i slično, pa odustanem. Sada pijem jutarnju kavu i baš sam se nakanila vidjet što ima kod Vas.
    Pa da čujem, šta ima novo? Vidim Minni Cooper je tu još, Grizli, tko nam je još tu na temi, a tko je prešao u one sa trbusima?
    Vidim neka nova lica, pa dobro došle cure i što prije dobile očekivani plusić.

Kod mene nema ništa novo. Sa dobitkom posla prestali smo raditi na bebi, i dobro se pazimo. Ugovor sam potpisala i počinjem raditi za 10tak dana. Nekako se nadam da ću se dobro uklopiti u sve to, pa bi već iduće godine gledala da se opet bacimo na posao :)
    Što se tiće moje menstruacije, situacija je ajmo reći dobra. Naime jedan sam mj. pila duphastone i taj mjesec sam dobila 29ti dan. E onda kako sam dobila posao, idući mjesec nisam počela piti i taj mjesec sam dobila 25ti dan. Sad čekam da vidim šta će biti dalje..

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Bulbi91
    19. Kolovoz 2018. 10:32

Pozz cure 🤗...
    Hvala svima na dobrodoslici 🤗...
    Nela1990 citala sam malo o tvom slucaju i zelim ti da se sto prije oporavis i krenes u nove pobjede❤..
    Danas je taj nevaljali 19. prije tocno 2 mj. u jutarnjim satima moja curica me napustila 😔... isplanirala sam otici u prirodu malo napuniti baterije...i sutra odradimo bris endometrija,pa cemo vidjeti sto dr.dalje predlaze....

Cvjetić24
    19. Kolovoz 2018. 11:00

Drage moje, pozdravljam vas sve.. Napravila sam temu azoospermija, ali evo i ovdje da se obratim, bas sam u losem stanju zbog tog, dali se koja susrela stim, da vam muž imao takav nalaz ? 

yoyo102
    19. Kolovoz 2018. 12:06

Ana Donna

deica

Mika
    Držim fige <3 još malo brojimo

Deica, dobrodošla :) koliko već pokušavate?
    Ovisi koji si test radila..clearblue npr možeš mislim tek 4 dana prije M…svakako ti želim puno sreće i da uskoro ugledas plusić :)

Ana Dona 😍
    Evo tocno godinu dana :/
    Radila sam neki s ebay-a pa cemo vidjeti sad dalje. Strpit cu se jos dva dana 😅
    Hvala ti puno 😻

yoyo102
    19. Kolovoz 2018. 12:07

Pina 🙏🏻❤️
    Sljedeci ce biti pozitivan 😍🌸

Grizli
    19. Kolovoz 2018. 12:09

Anymany bas mi je drago da sis se javila. Lijepo da ti se ciklus normalizirao. I nadam se da ces uskoro ponovno imat mogucnost opustiti se i prestat paziti 😉! Bas falis na temi. Ja sam da jos uvijek ovdje, 2 neuspjela IVF, sad se malo nadamo nekim cudima do jesenk kad opet krecemo na MPO i to je to uglavnom kod mene. Drzim fige da ti na poslu bude lijepo i bez stresa. 
    Cvjetic dobrodosla... Joj tvoj muz ima bas tesku dijagnozu? Jel ponavljao spermiogram? Vadio hormone fsh,lh,testosteron? Kakva je s tim situacija. Biopsija? Jeste je javili kojem urologu i na humanu jer vi ste svakako "slucaj" za MPO. Znam cure koje su ostale trudne kad su muževi imali tu dijagnozu bili na terapiji testosterona pa biopsijom im uzeli spermije. Proces je naravno dug i nimalo lak da se ne lazemo, al ima nade uvijek. Jesi ti radila koje nalaze? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.