Tata, vjerujem da je sve u redu!!! Nemogu ti nista reci u vezi toga jer nezz , ali ti si nasa iskusna trudnica i sigurna sam da sve znas sta i kako. Ako te bas jako strah najbolje odmah u doktora da se ne mucis.❤
Pina, mozes sutra ujutro sa prvim jutarnjim, preporucam mullerov od 13 kn.meni je 11dpo pokazao crticu i to kasno vece ( iako pise da se moze tek od prvog dana izostanka radit).
Mika; nikada se ne zna dok god ne dodje ima nade!!
Ja evo danas ko u ponediljak bas mi je slabo i sve mi se od hrane gadi. Forsiram pojesti jer moram ali bas jedva
Poz cure, danas mi 30dc, jos 5 dana do M. Simptomi i dalje isti, bolne grudi i lagani grcevi. Mislim da danas opet napravim test i dalje bi bio negativan, pa se cak razmisljam da odem izvaditi betu jer sam neopisivo nestrpljiva, ne mogu cekati 5 dana do m a riskiram lazno negativan test..
Držim palčeve da se stigne M.
Sutra idem vaditi betu, zadnja M mi je bila 14.07. unatrag dva tjedna lagani grčevi, bolne grudi i žaravica tu i tamo...
Poz cure, danas mi 30dc, jos 5 dana do M. Simptomi i dalje isti, bolne grudi i lagani grcevi. Mislim da danas opet napravim test i dalje bi bio negativan, pa se cak razmisljam da odem izvaditi betu jer sam neopisivo nestrpljiva, ne mogu cekati 5 dana do m a riskiram lazno negativan test..
Držim palčeve da ne stigne M.
Sutra idem vaditi betu, zadnja M mi je bila 14.07. unatrag dva tjedna lagani grčevi, bolne grudi i žaravica tu i tamo…
Tata puno hvala 💖 a cura ce se vec oglasiti, ne znam jel ona inace aktivna kad ti mirujes ili obratno?
Mika, meni sve i dalje ostalo isto, zato se i mislim.. nista, cekamo ti i ja skupa 21...
Malatajna, ponovit cu ga u subotu opet zbog tog pira, a tad bi vec trebao biti točan s obzirom da je tad 3 dana prije M, a simptome neke imam vec neko vrijeme.
Sophie, hvala, i ja tebi drzim fige da beta bude odlicna 😍
Babyq s obzirom da si presla 35 mozda taj amh i nije toliko los, a fsh ti je povisen. Najcesce kad je amh nizak a fsh visok kazu da je losa rezerva jajnika. Koliko sam pohvatala cure sa MPO teme dr.Sprem je specijalista humane medicine. Pa pretpostavljam da ce te staviti na hormonsku terapiju a mozda i u postupak MPO jer imas uvijete za taj postupak. Afc pretraga je kad rade uzv pregled koliko folikula velicine 2-10mm ima u jajniku. Onda na temelju broja tuh folikula to se radi u prvoj fazi cijlusa se odradjuje doza hormona koja se daje. Odnosno dal ce biti odgovora na terapiju ili ne. Cesto to znaju napraviti kod starijih cura sa smanjenim amh da se vidi uopce u kom smjeru mora ici postupak mpo jer ima ih nekoliko. Ostale hormone jesi vadila? Koji ti je omjer fsh i lh? Estradiol? To sve moze upucivat na slabu rezervu jajnika, al to ne znaci da su js lose. Druga situacija je kad zene nakon 40. imaju kao uredam amh, al im je kvaliteta jajnih s losa. Najbolje da sad obavis sve pretrage pa ce te znat uputiti dalje ako trebas jos sto raditi.
Tata, ja sam bas imam plodne dane, al odustala sam od trakica i svih inih pomagala. Prepustili se slucaju pa ako bude bit ce. Nakon slijedece M moram se javiti opet na humanu medicinu da dogovorimo novi IVF postupak s time da ne znam dal ce me onda staviti na stimulaciju ili opet neki prirodnjak, a do onda smo u fazi "cuda se dogadjaju".
Babyq s obzirom da si presla 35 mozda taj amh i nije toliko los, a fsh ti je povisen. Najcesce kad je amh nizak a fsh visok kazu da je losa rezerva jajnika. Koliko sam pohvatala cure sa MPO teme dr.Sprem je specijalista humane medicine. Pa pretpostavljam da ce te staviti na hormonsku terapiju a mozda i u postupak MPO jer imas uvijete za taj postupak. Afc pretraga je kad rade uzv pregled koliko folikula velicine 2-10mm ima u jajniku. Onda na temelju broja tuh folikula to se radi u prvoj fazi cijlusa se odradjuje doza hormona koja se daje. Odnosno dal ce biti odgovora na terapiju ili ne. Cesto to znaju napraviti kod starijih cura sa smanjenim amh da se vidi uopce u kom smjeru mora ici postupak mpo jer ima ih nekoliko. Ostale hormone jesi vadila? Koji ti je omjer fsh i lh? Estradiol? To sve moze upucivat na slabu rezervu jajnika, al to ne znaci da su js lose. Druga situacija je kad zene nakon 40. imaju kao uredam amh, al im je kvaliteta jajnih s losa. Najbolje da sad obavis sve pretrage pa ce te znat uputiti dalje ako trebas jos sto raditi.
Tata, ja sam bas imam plodne dane, al odustala sam od trakica i svih inih pomagala. Prepustili se slucaju pa ako bude bit ce. Nakon slijedece M moram se javiti opet na humanu medicinu da dogovorimo novi IVF postupak s time da ne znam dal ce me onda staviti na stimulaciju ili opet neki prirodnjak, a do onda smo u fazi "cuda se dogadjaju".
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Tek kada dođem do nje znati cu sta dalje.
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Pina, koliko je tebi danas dana od ovulacije?
Gricko sretno i javi nam kako proslo!!
Sve super, mrvica raste, srce kuca. Kaze da vidi nesto malo krvi pa mi je da progesteron. I kao da ce me cesce pregledat pa mi je termin vec za 2 tjedna.
Da mirujem, odmaram, ne nosim nista tesko, usporim ritam i tako 😀🙏
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Jutro!
Gricko, super da je sve ok, samo neka tako i ostane.
Meni od jucer navecer ponovno bolne grudi, vec sam razmisljala da jutros napravim test ali sam ipak odustala, danas je tek 11dpo, probat cu se strpiti do utorka.
Sortiraj odgovore
Najstariji