Pencil ovo još nije pozitivna trakica ali mogla bi ti sutra biti, bilo kako bilo pokrijte ove naredne dane, sretno :)
Mika dobrodošla :) koliko već pokušavate?
Minicoper, jesi bila kod endokrinologa, možda si i napisala a nisam popratila? Kada ti ne očekuješ M?
U 2.mj.sam imala spontani u 7.tj., prije toga smo pokušavali 4 ciklusa, ovo sad nam je prvi nakon spontanog kako smo krenuli. Ne znam uopce zasto sam si zamislila da bi to moglo biti to😓😓. Samo cu biti razočarana ako stigne M😞.
Mika, kad ti mislis radit test?
Pina jako sam nestrpljiva ali mislim da cu cekati do 21.i ako do tada ne dođe onda napraviti test. Dosad mi je svaki mjesec dolazila tocno 14 dana od O. Sad me baš bole grudi slicno kao i kad sam prvi puta bila trudna pa sam se vjerojatno zato i ponadala a ostalih simptoma nemam.
Vidjet cemo, drzim nam fige objema da bude plusic😀
Koliko dugo vi pokušavate Pina? Vjerojatno si negdje napisala ali nisam uspjela sve pohvatati.
Curke,dugo nisam nista pisala...
Trebala sam dobiti 1.8., ali kako mi M nikad ne dođe na vrijeme nisam htjela prerano raditi test. Jutros jesam... Ali nisam sigurna da li je ovo pozitivno? Sto vi kažete? Ima druge crtice?
Mika , cestitam na strpljivosti 😂 sudeći po mojim lh trakicama O je bila par dana ranije, tako da bi i M ili plus trebali doci koji dan prije 😊
Mi pokušavamo tek tri mjeseca, a ovo mi je drugi ciklus da sam koristila lh trakice za hvatanje ovulacije. Operirala sam endometriozu prije 5 god pa se nadam da to neće stvarati probleme. A ti, je li s vašim zdravljem sve u redu?
Rose ,slika je jako mutna ali cini mi se da vidim nešto.. možeš li malo bolje slikati ?
Rose, za 15 dana kasnjenja test bi morao u sekundi biti pozitivan.neka se sjena ko da nadzire ali jesi li sigurna da 15 dana kasni?ako imas neredovne cikluse mozda ti je ovulacija bila pocetkom 8.mj.tek...
Aurora, nisam djumbir pokusala. Limuni mi dosta pasu 🍋, i caj sa medom kad se prohladi, hladno grozdje.jucer sam bila cak malo bolje pa sam isla van nesta obaviti.
Pina, Tata, ma naravno izrdrzat cemo mi zene sve samo da bude sve ok.🙏
Sad bas prvi puta u zivotu znan kako je to kad ti se nesto sto inace ludo volis , sad ne da ne jede nego ne zelis tu vrstu hrane niti pogledati
Malatajna, jutros sam listala stare postove od prije mjesec dana, sve su me trnci prolazili dok sam čitala tvoje najranije simptome jos prije sudbonosnog plusa 😊
Da,mozda je ovulacija bila tek početkom 8.mjeseca. Probat cu za koji dan jos jednom.
Mika , cestitam na strpljivosti 😂 sudeći po mojim lh trakicama O je bila par dana ranije, tako da bi i M ili plus trebali doci koji dan prije 😊
Mi pokušavamo tek tri mjeseca, a ovo mi je drugi ciklus da sam koristila lh trakice za hvatanje ovulacije. Operirala sam endometriozu prije 5 god pa se nadam da to neće stvarati probleme. A ti, je li s vašim zdravljem sve u redu?
Ja sam nakon spontanog napravila briseve i serologiju na TORCH, ostalo je doktorica rekla da nema potrebe raditi, tako da ako sada bude stvarno plusic cu joj se odmah javiti pa cemo vidjeti sto ce reci.
Sortiraj odgovore
Najstariji