Babyq super bar ti je omjer fsh i lh dobar. Mora biti omjer minimalno 1,5. Isla sam bas potraziti tekst za taj fsh pise da zene nakon 35 ako ima u folikularnoj fazi povisen fsh do 15 je veca vjerojatno uspjesne trudnoce i potrebna je manja intervencija nego ako predje 15. Tebi je 13 i nesto ako sam dobro zapamtila. Nadam se da ces rijesiti problem samo sa nekim hormonima.
Mini zna se dogoditi da dodje M ranije, a i sad si hormone regulirala pa mozda je to tebi normalno sad. Gynosol zna dosta uraniti ovulacije pa ako idete opet u akciju racunaj si plodne koji dan ranije nego sto racunski ispadne.
Gricko super vijest!!! Sretno dalje...
Bokić cure :) redovito vas čitam i nadam se s vama plusićima <3 <3
Ja trebam dobiti mengu 23.08. a već me deset dana bole grudi, malo bole malo ne i sad baš dosta :/ Svaki mjesec do sada sam mislila da je to taj mjesec
napravila sam sinoć test ali naravno negativan, jer imam još tjedan dana do mengice
Kakve su mi šanse
Nadam se da ćemo svi uskoro ugledati mali plusić i male bebice <3
Bok cure, drzim s vama fige za plusice.
Mini, kakav to iscjedak smedji spominjes, jeste se trudili ovaj mjesec?
Tata, imas li ti bolove u stomaku, ili si imala u prethodnim trudnocama? Meni dodje evo zadnjih par dana sve kao tup blag bol u zdjelici, kao najblazi menstrualni, tesko mi objasniti ali kao da su vise ledja nego stomak. Panicim ali muz me smiruje da se sve siri i da trudnoca nije bezbolno stanje. Pregled mi 24.08 😔
Bokić cure :) redovito vas čitam i nadam se s vama plusićima <3 <3
Ja trebam dobiti mengu 23.08. a već me deset dana bole grudi, malo bole malo ne i sad baš dosta :/ Svaki mjesec do sada sam mislila da je to taj mjesec
napravila sam sinoć test ali naravno negativan, jer imam još tjedan dana do mengice
Kakve su mi šanse
Nadam se da ćemo svi uskoro ugledati mali plusić i male bebice <3
Dobro došla☺. I ja sam u slicnom stanju kao i ti, mene unazad 2h prestale boljeti grudi i sad više ne znam sto da mislim. Mengicu ocekujem 21.08.iako se još uvijek nadam da nece doci.
Zajedno cemo odbrojavati, brže ce nam proci vrijeme😉😉.
Svjesna, u svojim prvim trudnocama nisam imala, ali sada da. Kad posle dugo sedenja ustanem, mislim raspasce mi se karlica. Bukvalno kukovi me bole, noge jedva pokrenem. U pravu je tvoj muz, sirimo se 😒😊
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure, pridruzujem se i ja, nakon jako zanimljivih komentara i podjele iskustava. Pijem Gynositol, sada sam startala za trecim mjesecom, s tim da sam imala pauzu mjesec dana, a prije toga pila sam ga redovno dva mjeseca. Imam PCOS, koristim redovno vec treci ciklus LHtrakice i mjerim bazalnu temperturu, te sto se toga tice svaki puta do sada uhvatila sam PIK, i sve se tocno poklopilo sa visinom temperature, odnosno padom na dan ovulacije i porastom nakon, ali do trudnoce unarag dva ciklusa nije doslo, nazalost. Po rijecima ginekologa hvali Gynositol, ma kaze vauuu…ali hajde kupila sam, ne moze naskoditi. Kaze dr. nakon mog upita koliko ga dugo piti, do kraja, e sada..koliko je to vidjet cemo. Jedino sto me buni to sto po temp. vidim da imamo ovulaciju, sto potvrdjuju i LH trakice, mozda folikuli nisu dovoljno zreli. U prive dvije trudnoce pila sam Klomifen, i ostala prvi puta trudna trecu ciklus, a drugi puta drugi ciklus. Kaze mi doktor da Klomifen nije vise u modi i da je Gynositol vauu…a sta da vam kazem..lijepi pozdrav..
Dobro došla, ja sam trenutno da Gynositolu i duphastonu, od slijedećeg ciklusa idem na Klomifen. Koliko sam ja skužila Gynositol i Klomifen nije isto, ovo prvo su više vitamini, a KLomifen bi mi trebao poticati ovulaciju. Malo se raspitaj zašto ti ne daje Klomifen ako si ti je djelovalo prva dva puta.
Tebi Gynositol nije pomogao..koliko dugo si ga pila..
Pijem ga nekih 6 mjeseci i još uvijek ga pijem i nemam nikakav rezultat u postizanju +. Ali nismo svi isti, koliko sam ja skužila to je folna + neki dodaci
Babyq super bar ti je omjer fsh i lh dobar. Mora biti omjer minimalno 1,5. Isla sam bas potraziti tekst za taj fsh pise da zene nakon 35 ako ima u folikularnoj fazi povisen fsh do 15 je veca vjerojatno uspjesne trudnoce i potrebna je manja intervencija nego ako predje 15. Tebi je 13 i nesto ako sam dobro zapamtila. Nadam se da ces rijesiti problem samo sa nekim hormonima.
Mini zna se dogoditi da dodje M ranije, a i sad si hormone regulirala pa mozda je to tebi normalno sad. Gynosol zna dosta uraniti ovulacije pa ako idete opet u akciju racunaj si plodne koji dan ranije nego sto racunski ispadne.
Gricko super vijest!!! Sretno dalje…
Grizli😍 hvala.Utjesila si me.
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Cure koje rade test sutra , i iduci tjedan...sretno od ❤i da javite plusice.
Ja brojim sate do srijede do pregleda ali doslovno , imam dojam ko da je to za mjesec dana a ne za 5. A opet tako me i strah tog pregleda. 🙁
Tata je u pon , svjesna u petak, iduci tjedan cure u znaku pregleda 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji