I tako u utorak navecer dobijem bolove, dodjem u bolnicu, beta hcg porasla poslije kiretaze sa 540 na 800 i nesto, uz pokazuje ipak nesto u jajovodu. Hitna operacija.Bilo da ce uraditi laparoskopiju.Onda useljed operacije dr vidi omnium mi bio zalipljen za stomak i nije mogu dr. da vidi nista kamerom tako da nije mogao instrumentima za laparaskopiju da manipulise. Odlucuje se na rez normalan kao carski. Izvadi mi to nesto iz jajovoda i zatvori jajovod i to je to.Danas lezim u veliki bolovima prvi postoperativni dan. Sa velikim rezom i malim gdje je bila kamera.
Sta mi je uradila jedna trudnoca.Mucenje zadnjih vise od 20 dana, kiretazu i operaciju. I sad i dalje cekam opet patohistologiju da se utvrdi da je to trudnoca bila.
Mozete li misliti koju bol sam prosla ?!
Jaooo Nela ostala sam u šoku, ne mogu vjerovat, koje komplikacije....pa kako ti nisu mogli prije vidit? Bože dragi, želim ti brz oporavak, tako mi je žao
Šaljem ti puno zagrljaja i znam da je sad sve tako ispalo, ali uvijek će na kraju sve bit dobro...znam da se u ovom trenutku ne čini tako, ali vidit ćeš...puno snage ti želim
Cure koje rade test sutra , i iduci tjedan…sretno od ❤i da javite plusice.
Ja brojim sate do srijede do pregleda ali doslovno , imam dojam ko da je to za mjesec dana a ne za 5. A opet tako me i strah tog pregleda. 🙁
Malatajna, sve vas pratim i zelim vam svima uredne trudnoce, bit ce puno bebica uskoro 😍
Grizli, sretno sa novim postupcima IVF-a :)
Mini, oćeš hvatat O sa lh trakicama?
Kod mene ništa novo, počele bolit grudi, očekujem M sljedeci tjedan...idem uskoro u pir pa da se malo opustim i isplešem 😎 ovo ljeto me dotuklo psihički...
Mika
Držim fige <3 još malo brojimo
Deica, dobrodošla :) koliko već pokušavate?
Ovisi koji si test radila..clearblue npr možeš mislim tek 4 dana prije M...svakako ti želim puno sreće i da uskoro ugledas plusić :)
Gricko, super super!!!! ❤😍😍😍samo neka tako se nastavi.imas kakvih novih simptoma?
Mika, meni je test bio pozitivan 11dpo.
Tata, kako je sada?
Nikakvih simptoma nista. Ma ko da nisan ni trudna 😂
NELA ja sam sokirana majkemi. Uzas od doktora :( drzi se draga ❤ vjerujem da ti nije lako i da ti nece bit bas sto ti uradi jedna trudnoca 😧 ajme bas mi je zao, saljem ti najveci zagrljaj i da se sto prije oporavis ❤
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Draga Nela, to je strasno, zao mi je sto ti je ostala takva trauma, ima nas dosta s kiretazama i bas imamo gorka sjecanja na to, ali ti si bas dozivjela uzas. Covjek bi prihvatio da se to odmah desilo ali da mjesec dana zivis u agoniji i opet s takvim ishodom, uzas. Zelim ti brz oporavak. 🤲
Koliko sam shvatila jajovod nije odstranjen??
Cure koje rade test sutra , i iduci tjedan…sretno od ❤i da javite plusice.
Ja brojim sate do srijede do pregleda ali doslovno , imam dojam ko da je to za mjesec dana a ne za 5. A opet tako me i strah tog pregleda. 🙁
Malatajna, sve vas pratim i zelim vam svima uredne trudnoce, bit ce puno bebica uskoro 😍
Grizli, sretno sa novim postupcima IVF-a :)
Mini, oćeš hvatat O sa lh trakicama?
Kod mene ništa novo, počele bolit grudi, očekujem M sljedeci tjedan…idem uskoro u pir pa da se malo opustim i isplešem 😎 ovo ljeto me dotuklo psihički…
Dobila sam M 😫 uranila ovaj put. Hvatat cu O trakicama cim zavrsi M 🤗
Nela uf bas kod tebe komplikacija 100. Zao mi je, al sad je najvaznije da su uspjeli odstraniti sve i da se oporavis. I ono bitno ako sam shvatila nisu odstranili jajovod?! Odmaraj i brzo se oporavi. Nazalost kod vanmaternicne trudnoce dr cesto ne mogu vidjeti nista dok ne zarezu, nisu cak ni doktori krivi. Iskreno ako se dobro bude oporavljala super si i prosla s obzirom da ti se trudnoca razvijala na jajovodu. Za omentum sto je zalijepljen za kozu ne brinu to je i tako samo masna opna koja nam stiti trbusnu supljinu, svi to imamo, al eto kod nekih moze stvarati probleme kod laparo op. Samo se ti nama brzo oporavi!
Ana hvala na dobrim zeljama iskreno ne znam zasto al ranije sam jedva cekala postupak, a sad nekako taj postupak me plasi iako sam prosla vec to al ne znam zasto nije mi svejedno ovaj put. Luda glava!
Mini zeli ti da M prodje sto bezbolnije i da ova O bude uspjesna.
Drage moje,samo da vam javim da sam radila test iz Mullera i pokazao je dvije crtice 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji