Pina, mene su 3 dana nakon O pocele grudi bolit. I to onako iznenada, probudim se u sub ujutro kad grudi bolne i pomalo teske.a u petak vece nista nista. Odmah sam se ponadala , jer me inace bole otprilike 5 dana prije M. Ono bilo je nesto novo.mada sam se sjetila Tate koju je bol u grudima posve zaobisla i ona je bas po tome znala. Tako da...u svakoga je to razlicito sve..tebe boli grudi, osjecas li ista drugacije u toj boli?
Rose najbolje bi bilo u cet jutro da ponovis test. Nadamo se kasnoj O i plusicu 🤗
Mene su grudi pocele bolit 9dpo , a 8 dana prije m. Teske su i boli me onako sa strane, a ne cijele kao pred m, to je jedina razlika. Blage grceve sam osjetila vec 7dpo, osjećam ih lagano i dan danas. Nasam se da je to to, vidjet cemo..
Mene su grudi pocele bolit 9dpo , a 8 dana prije m. Teske su i boli me onako sa strane, a ne cijele kao pred m, to je jedina razlika. Blage grceve sam osjetila vec 7dpo, osjećam ih lagano i dan danas. Nasam se da je to to, vidjet cemo..
Mene isto bole tako sa strane😊😊.
Rose, poz test, ali ja bih izvadila betu zbog nepoklapanja sa kasnjenjem.
Mala Tajna, Pina, da, mene i dalje ne bole grudi, samo me bradavice peku.
Ja bebu nisam osetila od ponedeljka i sad sam bas zabrinuta.
url=https://lilypie.com]
Babyq koliko imas godina ako nije problem? To je dosta nizak amh. Jesi vadila fsh? Mozda da zi gin napravi ili vidi kod privatnika ko radi pretragu AFC nakon sto ti daju stimulaciju ovulacije. Onda vide dl reagiras na hormone i vide broj folikul. Jel ti neka zenska u obitelji imala raniju menopauzu? Imas endometriozu mozda ili kakve ciste na jajnicima?sve ti to utjece nek ti samo napravi detaljne pretrage, a kasnije te moze poslat i ja ivf postupak.
Tata jel nije da u pocetku se beba rijetko osjeti? Mislim znam da imas iskustva, al ako si zabriuta odi na hitnu. Bolje da se smiris i znas da je sve ok nego da si uznemirena.
Minicooper super da su ti nalazi stitnjace napokon u normali, jos malo prolaktan i super. Vidis da se isplatio sav trud i muka. 🤞 za plusic
Cure koje cekate plus sretno, koje cekate O skupa samnom i nama sretno 🤗😉 i da uzivamo
Mala Tajna, u ponedeljak, 20og idem.
Grizli, iskreno, ja mislim da u svoje prve dve trudnoce nisam ovoliko obracala paznju i osluskivala. Bila sam opustenija. Verujem da je sve ok i da cu je vec sutra osetiti. Iskreno ne zelim da panicim, ali jesam primetila i zabrinula se. Mislim da nije toliko velika da bi sve vreme udarala u zid materica, mozda se okrenula tako da ne dodiruje zidove. Videcu jos sutra.U kom si ti stadijumu sad?
url=https://lilypie.com]
Babyq koliko imas godina ako nije problem? To je dosta nizak amh. Jesi vadila fsh? Mozda da zi gin napravi ili vidi kod privatnika ko radi pretragu AFC nakon sto ti daju stimulaciju ovulacije. Onda vide dl reagiras na hormone i vide broj folikul. Jel ti neka zenska u obitelji imala raniju menopauzu? Imas endometriozu mozda ili kakve ciste na jajnicima?sve ti to utjece nek ti samo napravi detaljne pretrage, a kasnije te moze poslat i ja ivf postupak.
Tata jel nije da u pocetku se beba rijetko osjeti? Mislim znam da imas iskustva, al ako si zabriuta odi na hitnu. Bolje da se smiris i znas da je sve ok nego da si uznemirena.
Minicooper super da su ti nalazi stitnjace napokon u normali, jos malo prolaktan i super. Vidis da se isplatio sav trud i muka. 🤞 za plusic
Cure koje cekate plus sretno, koje cekate O skupa samnom i nama sretno 🤗😉 i da uzivamo
Imam 38 god.fsh je13,9.Bila sam slikala nalaz.Nalaz uredan.Nitko nije imao raniju menopauzu.Endometriozu nemam niti ciste.Sto je Afc?
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Sortiraj odgovore
Najstariji