Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Kolovoz 2018. 08:57

Poz cure, danas mi 30dc, jos 5 dana do M. Simptomi i dalje isti, bolne grudi i lagani grcevi. Mislim da danas opet napravim test i dalje bi bio negativan, pa se cak razmisljam da odem izvaditi betu jer sam neopisivo nestrpljiva, ne mogu cekati 5 dana do m a riskiram lazno negativan test..

tata_me_zove_zlato
    16. Kolovoz 2018. 09:29

Pina draga, sacekaj jos koji dan i za betu.... Nekako, iz iskustva,svog i drugih cura, kad jako zelis T, tad zuris sa testovima, sa vadjenjem bete... A kada do T zaista dodje, ti znas to u svom srcu. Znas sigurno i taj test je tu samo potvrda. Ja ti svim srcem zelim veliki plus i visoku betu zaista... 💕💖🙏➕

url=https://lilypie.com]

Babyq
    16. Kolovoz 2018. 09:56

Ginekolog me je poslala u petrovu na izv i pregled

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

16. Kolovoz 2018. 10:12

tata_me_zove_zlato

Pina draga, sacekaj jos koji dan i za betu…. Nekako, iz iskustva,svog i drugih cura, kad jako zelis T, tad zuris sa testovima, sa vadjenjem bete… A kada do T zaista dodje, ti znas to u svom srcu. Znas sigurno i taj test je tu samo potvrda. Ja ti svim srcem zelim veliki plus i visoku betu zaista… 💕💖🙏➕

Tata,  hvala ti puno na savjetu 💖 mislis da mi svejedno beta ne bi bila dovoljno visoka u ovoj fazi? 
    Strašno me zbunjuju ovi simptomi koji su došli nikad ranije, a nestrpljiva sam za test.. ali sad ipak mislim da cu se strpiti. 
    Kako si ti, jesi osjetila bebunicu ikako?

Gricko3
    16. Kolovoz 2018. 10:15

Nela1990

Ja sam prije kiretaze smedjarila 10 dana.Nadam se svjetlu nekom. Citavih 20 dana samo nesto cekam. Nista konkretno.
    Dr. me zvala da mi kaze sta pise na nalazu jer je danas stigao. Kaze u cetvrtak kontrola hcg i uz. Pratiti cemo kaze betu da vidimo sta se desava ako pada dobro je.
    Ja se iskreno nadan da je nesto otislo samo i da nisu mogli dokazati sta je zapravo.
    Tesko mi kad mi ne mogu dati konkretan odgovor.Ne mogu da imam vise razumjevanja.Ne znam sta mi se desava s tijelom.
    :(

Meni je bilo dovoljno procitat da si u Njemackoj i odma mi je sve bilo jasno. Ja sam se ode uvjerila da doktori nemaju pojma. Ja sam isto krvarila preko 20 dana mogla sam sepsu dobit ma niko nista. Niti betu da mi izvade i, nakoj sta je sve izaslo iz mene mene moj ginekolog ipak nekon 5 dana od toga svega odluci kiretirat. Nikad si necu oprostit sta san dozvolila da mi unistava maternicu a u njoj vise nist nije bilo.
    Danas idem kod njega na pregled T neznan kako cu skupit snage da ga pogledam. A taj ginekolog je kao prozvan za najboljeg u gradu. Blago meni

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

MalaTajna222
    16. Kolovoz 2018. 10:23

Pina, koliko je tebi danas dana od ovulacije?
    Gricko sretno i javi nam kako proslo!!

Babyq
    16. Kolovoz 2018. 10:28

Evo 11.09 sam naručena kod dok.Sprem u Petrovoj.Na uzv i pregled

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

16. Kolovoz 2018. 10:36

Ovaj mjesec nisam uhvatila lh pik ali trakica je najtamnija bila prije 12 dana, i pokrili smo dan prije i dan poslije 

tata_me_zove_zlato
    16. Kolovoz 2018. 11:06

Znaci Pina ako ti je trakica najtamnija bila pre 12 dana, da ti je danas 10i ili 11i dan po O. Mozes onda sutra, prekosutra test sa prvim jutarnjim i pokazace pravo stanje. Jer znam ja tu neizvesnost jako dobro. Jasam dobro, ali ne, nisam je jos osetila. Ili ne primetim sad jer sam u guzvi, ali uvece bar da me sutne da mirno zaspim ❤️ videcu jos danas

url=https://lilypie.com]

Mika111
    16. Kolovoz 2018. 13:00

Pozdrav! Mene danas grudi kao prestale boliti tako da mislim da ipak ništa ovaj mjesec.....pocinju me boliti leđa kao pred M. Pina meni je danas 10 dpo, ali buduci da su mi simptomi skoro pa nikakvi mislim da mi nema smisla raditi test.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.