Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • misica35
    09. Kolovoz 2018. 23:30

Ada problem u osjetljivosti testa. Naime, da je osjetljivost 20 mozda bi linija bila duplo jace boje. Vise nista ne razumijem. 😂

Gricko3
    10. Kolovoz 2018. 00:04

Uh da u strahu neznan niti kako cu zaspat veceras 😨
    Da sutra sam 7+1 i vec sve triba bit jasno. Ajme bas sam ono toliko u strahu da najrade nebi niti otisla. Trebala sam jos ovaj vikend zivit u sreci i neznanju 😂
    Ugl javim vam sve sutra oko 10🙏🙏🙏

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• misica35
    10. Kolovoz 2018. 00:49

Ma daj Gricko, pa ovaj vikend ces bit u jos vecoj sreci znajuci da je sve ok! Aloooooo
    Smiri se!!!
    💙

10. Kolovoz 2018. 07:27

misica35

Ada problem u osjetljivosti testa. Naime, da je osjetljivost 20 mozda bi linija bila duplo jace boje. Vise nista ne razumijem. 😂

Misica , znam kako ti je s ovim trakicama. Testirala sam svaki dan od negdje 12 dc. 18 dc sam dobila najtamniju crticu, ali nije bila tamnija od kontrolne tako da nisam uhvatila pik, a o sam očekivala tek 21 dc. Moje trakice su roze.
    Samo sam izgubila zivce bezveze, iduci ciklus počinjem s mjerenjem BT.

Lemon
    10. Kolovoz 2018. 07:45

Misica teško je usporedivati s različitim trakicama. Pokrijte sve što možete a onda ako ce trebati drugi ciklus prati sa istima. Ja imam roze i uvijek mi lijepo pokažu. Nekad sam mjerila i temp ali ovo mi je lakše jer manje  dana mi treba  da vidim stanje 
    Gricko sve će biti u redu 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

10. Kolovoz 2018. 08:35

Aurora87

Pina, ja sam dugo razmisljala sto cu kad mi je gin rekla da koristim lh trakice da vidimo imam li O. Vidjela sam da neki to bas super kuze i barataju njima a neke samo zbuni. Tako da sam odlucila ipak bazalnu mjeriti jer mi je zvucalo jednostavnije. Iako s bazalnom neces znati unaprijed kad ti je O pa ne mozes imati ciljane odnose…jedino ako mjeris par mjeseci pa ti se O ponavlja u određenom danu ciklusa. Ma najbolje pokriti svaki ili svaki drugi dan-truditi se u tom smjeru pa sta bude😊

Hvala ti puno na savjetu 💖 iskreno necu se opterecivati, pokrili smo tih par dana kad je bila tamna trakica, pa dalje sve u Božje ruke.. i ako ne upali ova dva mjeseca necu se nervirati, sezona je pa oboje puno radimo, a trenutno nemamo svoj stan isto zbog sezone.. zimski smo tipovi oboje 😂
    Kako se ti osjecas, osim te temp? Jedva cekam da javis test sutra!
    Gricko,  puno srece i samo opusteno, jedva cekamo da javis!

Ana Donna
    10. Kolovoz 2018. 09:15

Misica ja sam imala te roze i zelene, e sad pošto mi očito šeta O od 14-17 dc ne mogu ti reći koje su meni bolje...npr zelene mi već pokazale pozitivnu 14 dc a roze 16 dc, ali to nema logike...ali jučer sam našla zadnju roza trakucu i pokazala je pozitivnu crtu, jaku tamnu, a danas evo 17 dc od jutros me dole sve boli i napuhana sam. 
    Aurora sinoć došao krepan sa posla, on radi fizički težak posao a ove vrućine ga ubijaju, smršao je u mjesec dana 8 kila,tak da nisam ni pokušala :( a jutros ja trčim na posao...jebemu posao, da mi je dobit na lotu, dala bi otkaz i samo bebe slatke pravila 😂😂 Mogu još večeras pokušat...a vidit cu, mi smo ti više za zimu, nas sezona dotuće 😂 

Ana Donna
    10. Kolovoz 2018. 09:16

Gricko bit će sve uredu 💕👶

Gricko3
    10. Kolovoz 2018. 09:47

Hvala cureee ❤❤❤ 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

MalaTajna222
    10. Kolovoz 2018. 10:29

Aurora, to je stvarno mimimalno odstupanje temperature nemoj se toliko sa brojkama sikirati. Meni je npr.prethodan ciklus bila svaki dan skoro 36,7-8 i onda kad je pala na 36,3 znala sam da je pad zbog M.ako sutra bude temp i dalje tu mozes i sutra piskiti , jer ce ti biti 13dpo, a kazem ti meni je blida crtica bila vec 11dpo. Divno je kako imas taj osjecaj, to je bas obecavajuce ❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.