Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    28. Lipanj 2018. 12:14

Joj da Babyq malo sam te pobrkala s drugom curom. Ajde samo da spustis taj tsh i da jos progesteron bude ok i onda ces nam javiti neki plusic sigurno 😁

Tena92
    28. Lipanj 2018. 13:27

Petraaa danas je 20.dan po onom menstrualnom kalendaru :)

MalaTajna222
    28. Lipanj 2018. 13:40

Cestitke Tena 😘😘
    Ana , vjerujem u tebe bas imam lipi osjecaj za tebe isto.
    Eto da prijavim, moja M stigla tocno u sat kako treba nakon 29 dana .nadam se da je zadnja za ovu godinu 😉😉

tockica1
    28. Lipanj 2018. 14:15

Čestitam Tena, uredni trudnoću želim :))) 
    Ajde još plusica 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Ana Donna
    28. Lipanj 2018. 14:17

Babyq

Cure čestitam.💞
    Evo nalaza spolnih hormona.Ovo je sve ok zar
    ne?

Babyq, da nalaz ti je dobar meni su fsh i lh u sličnom iznosu...i prolaktin ti je dobar, meni je malo veći...

Ana Donna
    28. Lipanj 2018. 14:22

MalaTajna222

Cestitke Tena 😘😘
    Eto da prijavim, moja M stigla tocno u sat kako treba nakon 29 dana .nadam se da je zadnja za ovu godinu 😉😉

MalaTajna, nadam se takodjer da je ovo zadnja, dosadne su više 😒 Mala, usput počele me bolit grudi, i boli me dole ko da ću dobit, tako da vjerujem da je ona sjena jučer bila fake sjena...ako danas ili ujutro ne dobijem napravit ću test opet ujutro, samo da se mogu psihički pripremit za vješticu :/

MalaTajna222
    28. Lipanj 2018. 14:32

Ana Donna

MalaTajna222

Cestitke Tena 😘😘

MalaTajna, nadam se takodjer da je ovo zadnja, dosadne su više 😒 Mala, usput počele me bolit grudi, i boli me dole ko da ću dobit, tako da vjerujem da je ona sjena jučer bila fake sjena…ako danas ili ujutro ne dobijem napravit ću test opet ujutro, samo da se mogu psihički pripremit za vješticu :/

Nemora znacit zeno , mi vjerujemo ovdje da ima nade za tebe ovaj mj.🤞🤞

28. Lipanj 2018. 14:37

Drage cure, pratim vas vec neko vrijeme ali evo tek sad se ohrabrila priključiti razgovorima..
    Prije svega cestitam svima na plusicima i zelim sve najbolje! 
    Decko i ja smo prosli mjesec odlucili poceti raditi na bebi, iako je ja prizeljkujem vec odavno, tek sad smo se usuglasili zbog mog faksa, njegovog i mog posla.. prije svega Napravila sam papa test, uzv, pocela piti folnu.. Prosli ciklus smo pratili plodne dane, uhvatili se posla, ali na kraju ipak nista. Ovaj mjesec sam se naoruzala lh trakicama i sada cekamo. Ciklusi su mi inace duži, oko 33 dana , znaci da je ovulacija oko 20dc, sto je meni u sljedeću subotu.  
    Sa 17 godina (a sada imam 22) operirala sam endometriozu koja se do sada hvala Bogu nije vracala, i nadam se da mi to nece stvarati prepreke na putu prema mom +! 
    Jos jednom vam svima zelim svu sreću, a morala sam vam se vise prikljuciti jer nitko ne zna za nase pokusaje osim mene i njega, pa mi stvarno fali ženska podrska :)

MiniCooper26
    28. Lipanj 2018. 15:23

Curke sa plusićima ugodnu i sretnu trudnocu zelim 😍❤️🙏. Ja idem sutra vadit nalaze. Na upitnici pise fsh, lh, estradiol, testosteron, androstendion, dhea, prolaktin, tsh, ft3, ft4, amh. Cure drzite fige da bude sve ok🤞

Ivcy1306
    28. Lipanj 2018. 16:07

Lijep pozdrav svima. 
    Svim curkama cestitam na plusicima i neka trudnoce budu skolske. 
    Tena, dr.Loncar ili dr.Zivcic, meni osobno je dr.Zivcic bio i bila sam zadovoljna s njim. Inace je dosta sutljiv, ali kad te naruci nema cekanja i sl.gluposti. sve ga se moze pitati i objasnit ce,  dok suti sve je u redu.
    Salje na sve moguce pretrage kako bi bio siguran da je sve ok. sestra je izuzetno ljubazna tako da zbilja njih preporucam. Ispred njega je definitivno dr.Loncar medjutim tamo sestra ne zna sutit i drzat za zubima tudje probleme i dosta dugo se ceka pa eto..ti sama vidi. Mozda se sad cak nesto i promjenilo! 

Ostalima da sto prije ugledaju plusice i toliko od mene za sada! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.