Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    13. Kolovoz 2019. 22:43

Reni

Enigmaticnaa

Reni

Enigmaticnaa

Drage moje da li ja mogu otici ginek odmah dan nakon kasnjenja i reci da sam radila betu i test urina 6 dana prije ocekivane i da sam vidjela pozitivno. Ne da mi se iskreno cekati jos dvije-tri sedmice , jer sam nestrpljiva i zelim da vidim da li je to to i sve ostalo sto treba da se provjeri ?

Kad ti je bila zadnja M,koji datum? Ja sam isla u ponedjeljak na 4+5 i nista se nije vidjelo,cak ni gestacijska . Narucio me ponovo sutra,bit Ce tocno 5 tj od zadnje M..isto se ne nadam previse.

Zadnja M je bila 15.07 . Ako se vec nece nista vidjeti, otici cu raditi betu da vidim da li je u porastu pa cu se bar malo smiriti . Ubija me cekanje

A moja 10.7..a neznam sto bih ti rekla,javim sutra sto Ce meni reci pa se orijentiraj 😊

Reni, drzim fige da sve bude u redu! Pratim tvoju situaciju stalno.

Gogaa_V
    13. Kolovoz 2019. 22:47

Raštika presretna  sam zbog tebe i dijagnoze koja potvrdila papu da nije ništa ozbiljnije!!! Znala sam 💫🤩
    Vjerujem da se sad smijes koliko si bila zabrinuta bezveze na kraju. Nakon operacije potrudi se da ostavis cigarete, da ti ne pada imunitet, stres  na of i nastavi se kontrolirati redovno. Sve će biti  u najboljem  redu!
      P.s i ja volim  sv. Ritu  i molitve  njoj 💫🙏💫 

Reni
    14. Kolovoz 2019. 08:35

Danas je tocno 5 tjedana od zadnje M,na pregledu se jos ne vidi nista,narucio me u ponedjeljak,ako ni tad ne bude nista onda je velika mogućnost vanmaternicne 😥 totalno sam u kurcu,jel itko misli da ovo moze ispast dobro?

• Breskvica123
    14. Kolovoz 2019. 08:59

Reni

Danas je tocno 5 tjedana od zadnje M,na pregledu se jos ne vidi nista,narucio me u ponedjeljak,ako ni tad ne bude nista onda je velika mogućnost vanmaternicne 😥 totalno sam u kurcu,jel itko misli da ovo moze ispast dobro?

Reni, zao mi je ja se nadam da ce se vidjet uskoro, tako je i meni bilo kad sam dosla prvi puta rekao mi je da sam trudna 7 tjedana plus nesto sitno i da bi se trebalo vec vidjeti, a vidio se samo mjehurić, opet sam dosla za 7 dana opet se nista nije vidjelo koma 😪  onda su opet rekli da dodjem za 10 dana da jos pricekamo vise mi je bilo dosta na kraju dodjem ja kaze vidi se plod bez srcane akcije ali da je ranija trudnoca ja sam tad po zadnjoj M bila 8 tjedana a nisam nego sam bila 5 tjedana plus 5 dana ja si mislim ajde super mozda se zato nista nije vidjelo bilo je prerano na kraju da bi ja za 7 dana malo prokrvarila odma sam znala sta je, dosla u bolnicu pregledali me i na ultrazvuk i rekli kako ja nemam nista osim posteljice i da moram na kiretazu napisali su mi da sam trudna 12 plus 2 znaci 3 mjeseca, a kad sam bila 7 dana prije toga na ultrazvuku napisao je 5 plus 5 koma vise nisam znala kome da vjerujem, osjecala sam se uzasno iako su mi rekli da nemam zasto jer nisam imala plod mislim koma briga njih kako se ti osjecas, Reni ja tebi zelim puno srece i da ti nije ovako kao meni ne daj boze nikome, ja se nadam da ce ti se sve uskoro vidjet, a i ja sam sad nervozna meni sad M bi trebala (ne) doci 19.8. a nadam se da nece noc i tad cu radit test i vidjet sta je na stvari i naravno da je bojim sta ce biti jer isla vec na kiretazu i ne zelim to nikome, sretno i javi sta su ti rekli 🤞❤️❤️❤️❤️

Hope89
    14. Kolovoz 2019. 09:26

Raštika, javi šta ti je rekla doktorica. Baš me zanima. Ja sam uzela uputnice od svoje doktorice i ona mi je rekla samo da ne mora značiti da će ginekolog odmah preporučiti letz već da prvo može pokušati samo sa dizanjem imuniteta. Baš ću vidjeti šta će mi on reći u utorak. 
    Biće to dobro sve. 

Mallla
    14. Kolovoz 2019. 09:34

Reni 5tj je puno prerano za vidjeti T.  Od 6 pa na dalje je očekivano, kako kod koje žene. 5tj od zadnje M je zapravo 2 tj od začeća. Kod trudnoće dan puno znači, tako da daj svojoj točkici vremena da se razvije. Negativna strana ranijeg testiranja je upravo ovo. Dakle, neko pravilo je da M zakasni par dana radiš test dobiješ plus, naručiš se kod gin. Za tjedan dva i tada T bude dovoljno velika za vidjeti je. A mi sve po žurimo testirat prije pa radimo same sebi zbrku. Dakle polako, vjeruj, mi s tobom čekamo pon i malu točkicu na uzv

url=https://lilypie.com]

sneguljica1
    14. Kolovoz 2019. 10:26

Reni

Reni ispisacu ti iskustvo moje sestre,sa 5nedelja i 4 dana(znaci od prvog dana poslednje menge) nije se vidjelo nista,nakon tri dana opet podje ne vidi se nista,znaci vec punih 6,i dr kaze da vjerovatno nema T,medjutim,ona saceka jos 2 dana i podje kod drugog ljekara,koliko se sjecam price taj ljekar je radio neki bolji UZ,i ustanovljena trudnoca,njoj je O bila kasnije,a i implantacija se desila kasnije pa je sve prouzrokovalo kasnije vidjenje na UZ,sad taj mali mešurak njoj trči kroz kucu i lomi sta stigne 😂😂😂😂 a mojoj prijateljici su se u trudnoci otkucaji bebe culi tek sa skoro 8t,tako da nemoj uopsteno da razmisljas o losem..i mozes odraditi betu da vidis kako napreduje 😍😍😍 drzim fige da to bude bas onako kako treba..😘💖💖💖

Bosco
    14. Kolovoz 2019. 11:13

Bok cure! Mene nije dugo bilo,  gotov godisnji , pa ponovo pocinje odbrojavanje do (ne) ocekivane menge. Prosli mjesec mi je menga kasnila 25 dana i dobila sam ju uz pomoć Provera tableta. Nisam uopce imala ovulaciju, kaze doktor da je stres i ako se ponovi da moram ic na poticanje ovulacije.
    Nazalost, mislim da je to od posla i dok radim na istom poslu da nista od bebe. Neznam vise sto da radim, pokusavamo od 1 mjeseca  sto nije puno, ali s obzirom na godine, ocekivali smo da cemo uspjeti prije. 
    Reni zao mi je i nadam se da ce sve biti u redu. 🙂

Reni
    14. Kolovoz 2019. 11:48

Hvala cure,ali citala sam da se nekima vidjela gestacijska i prije 5 tjedana od zadnje M..znam da sve ovisi kad je bila ovulacija,u mene je negdje oko 17tog dana ciklusa ovaj put,29.dan prvi pozitivan test,32 dan digitalni test je pokazao 2-3 tjedna od zaceca..a danas je 35.dan ciklusa,ipak me brine sto nema bar gestacijske..😶😶

Polly
    14. Kolovoz 2019. 11:55

Pozdrav cure! Zanima me da li je koja imala kao rani simptom trudnoće jake vjetrove i nadutost? Mengu trebam dobiti za 12 dana pa se nadam da nije PMS, a mogao bi biti.. Uz vjetrove, glavobolja i bezvoljnost 😣 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.