Pozdrav zene 🙋🏽
Upravo me zvala gin stigli rezultati pape, imam cin 3. Sutra ujutro idem kod nje da mi napravi jos neke briseve, dat ce mi uputnicu za split za pregled i najvjerojatnije na operaciju…
ima li netko iskustva s tim?
uh Rastika pa kud cin3 ja ti nemam iskustva s tim, nadam se da ce ti netko od cura vise znat rec, nadam se da ces sve rijesit ubrzo i da ce sve bit ok. Kakvi su ti nalazi od prije pape bili?
Evo ne znam ni ja stvarno. Bili su prije dobri. Stvarno ne znam sta da kazem… bas sam u soku ko da me neko opalio tavom po licu.
Samo mi se mota po glavi pitanje jel iko umro od cina?!? Fakat nemam pojma sta da mislim. Znat cu malo vise sutra ujutro kad odem na briseve.
Ja se isto ne razumim u to, jesi vidiča na int malo o tome. Virujem da će Grizli pomoć ako zna nešto. Žao mi je ali mislim da će sve bit okej.
Odakle si ti inače
Jel mi vjerujes da sam utipkala u gugl, otvorila prvo ponudjeno i zatvorila. Muka mi guglat. Ko zna na sta cu sve naletit.
Ja sam iz Makarske. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Pozdrav zene 🙋🏽
Upravo me zvala gin stigli rezultati pape, imam cin 3. Sutra ujutro idem kod nje da mi napravi jos neke briseve, dat ce mi uputnicu za split za pregled i najvjerojatnije na operaciju…
ima li netko iskustva s tim?
uh Rastika pa kud cin3 ja ti nemam iskustva s tim, nadam se da ce ti netko od cura vise znat rec, nadam se da ces sve rijesit ubrzo i da ce sve bit ok. Kakvi su ti nalazi od prije pape bili?
Evo ne znam ni ja stvarno. Bili su prije dobri. Stvarno ne znam sta da kazem… bas sam u soku ko da me neko opalio tavom po licu.
Samo mi se mota po glavi pitanje jel iko umro od cina?!? Fakat nemam pojma sta da mislim. Znat cu malo vise sutra ujutro kad odem na briseve.
Vjerovatno ce napravit biopsiju da vide tocni stanje . Mojoj frendici je biopsijom sklonio sva ostecena mjesta. I dizat imunitet naravno…betaglukani …
Jel to ista kasnije smeta kod zatrudnjivanja?
I mama mi je rekla da je s njom na Merkuru lezala cura id 38 god, operacija cina i poslali su je preventivno na cetiri kemo. E sad, ovisi naravno kakvo je uopce stanje kod nje bilo. S tim da njoj dugo nisu mogli otkrit da ima dok nije pocela krvarit izmedju ciklusa.
A taman sam prije mjesec dana od kako sam i bila na papi pocela ujutro uzimat maticnu mlijec. Mozda je pomogla stogod u medjuvremenu.
Cini mi se da je neka cura pisala da su joj otkrili cin 3 na temi zimskih beba. Sad cu ja pitat tamo. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Lavica27 e sad stvar je u tome sto to nije odmah..mi vise od godinu dana pokusavamo a nista..e zasto sumnjam u to da mu nije dobar spermiogram,bas zato sto on vodi zadnje 3 god bas zdravu ishranu.i svaki dan jede neku mjesavinu koja je kao i za mnoge druge stvari i za te spermiograme dobra..a i njemu kuvam caj koji je za to dobar mada sam ga kuvala cisto eto da ga ukljucim u sve to,a nije mi palo na pamet da mozda nisu u redu..jer kao sto napisah vodi bas zdrav zivot,a i vec imamo 2 djece..ja 2 carska..pa zato ja nesto mislim da je u meni problem.a tebi punoo hvalaa na savjetima
Snjeguljica ako se ne varam, spermiogram se može promijeniti,pogoršati I poboljšati,ali zašto nagađati kad za 2 dana možete imati rezultate?
Što se tvoja 2 carska tice moguće je da su ti nastale pristalice (gotovo uobicajeno) pa ti nije loše otići na hsg sonograam (propuhivanje jajovoda-to je čak terapeutska metoda u sjevernim zemljama,tako mi je gin rekao),jer bezveze se kljukas cajevima ako se npr jajasce nemoze spustiti.
Sretno!
Nisu pristalice nego priraslice🙈
Pa ja nisam znala za taj speŕmiogram nalaz da tako lako moze da se odradi..a naravno da hocemo..to svakako..cajevi su meni neka preventiva..ne skode mi,
Pa ja nisam znala za taj speŕmiogram nalaz da tako lako moze da se odradi..a naravno da hocemo..to svakako..cajevi su meni neka preventiva..ne skode mi,
Ma da, privatno je oko 300kn, može i na recept naravno, rezultat je za 2 dana.
Na uputnicu,ne na recept🙈🙈🙈
Na uputnicu,ne na recept🙈🙈🙈
Mnogo mi nesto brkaš pojmove 😁😁😁 zvala sam dr ,rekao mi veceras u 18h da dodjem..pa cemo vidjeti..a koliko je 300kn u eurima..skontala sam da ste vi vecinom iz Hrvatske svi..🤗🤗
Raštika ja sam živila u Splitu, udala se u Metković. Tako da smo uvijek negdje između 😂
Ja se sad već brinem jer uz bol u stomaku imam i proljev, stalno podrigivam, i diže mi se želudac. Pa evo ne znam, ukucala na google piše simptomi trudnoće a na drugoj stranici piše problemi sa crijevima. Tako da evo ne znam očito simptomi trudnoće se mogu povezat sa svime 😂😂 jadne ti smo, nikad mira...
Btw, nije tema ali ako ima koja da je u Njemačku išla, ja i MM smo ozbiljno u pregovorima da odemo izad Božića, pa ako ima netko ikakvo iskustvo bilo bi od pomoći. S tim da napomene da su mi gore sestra i zet, kupili kuću tako da za početak dok se ne snađemo imamo kat kod njih, tako da je to lip poguranac.
Sortiraj odgovore
Najstariji