Jana35 je li se rezultat spermiograma ceka toliko ili se ceka da te pozovu za uzimanje uzorka toliko..meni nije ni palo na pamet da je mozda to problem..jer ja sam sve odradila i sve je u redu..
Pozdrav zene 🙋🏽
Upravo me zvala gin stigli rezultati pape, imam cin 3. Sutra ujutro idem kod nje da mi napravi jos neke briseve, dat ce mi uputnicu za split za pregled i najvjerojatnije na operaciju...
ima li netko iskustva s tim?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Pozdrav zene 🙋🏽
Upravo me zvala gin stigli rezultati pape, imam cin 3. Sutra ujutro idem kod nje da mi napravi jos neke briseve, dat ce mi uputnicu za split za pregled i najvjerojatnije na operaciju…
uh Rastika pa kud cin3 ja ti nemam iskustva s tim, nadam se da ce ti netko od cura vise znat rec, nadam se da ces sve rijesit ubrzo i da ce sve bit ok. Kakvi su ti nalazi od prije pape bili?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Jana35 je li se rezultat spermiograma ceka toliko ili se ceka da te pozovu za uzimanje uzorka toliko..meni nije ni palo na pamet da je mozda to problem..jer ja sam sve odradila i sve je u redu..
moj muz je malo panicar po tom pitanju, još nije isao na tu pretragu. Ima i privatno, ujutro obavis jel to u casicu i u roku sat vremena moras odnijet do labaratorija i popodne su nalazi vec na mailu.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Haj cure, kako ste sve redom?
Nekad davno sam baš na ovoj temi dočekala +.
Pa sam otišla pa opet došla, onda malo više na drugoj temi bila obzirom da sam fan LH trakica. Vas sam tu škicala po skrivečki, a nisam imala što pametno pisati. Nemam ni sad ništa posebno pisati osim da čekam još 10 dana do možda +.
Naravno da simptoma uvijek imam na izvoz al nastojim ih ne doživljavati previše, pogotovo jer su promjene vremena, a to uvijek jako osjetim.
Odluka za bebu br. 2 došla je u 9om mj a od 1mj i biokemijske ciljamo O, tako da je punih 7mj aktivnog truda plus 4mj rada na bebi pa kakvog god. Ovo vrijeme je proletjelo i postala sam nestrpljiva. U početku sam računala "ma neka polako, kad bude bude, možda sad nije idealno vrijeme…) Sada sam sigurna da je pravo vrijeme i da se nema što čekati. Idući mj idem kod gin na redovni pregled i vidjeti što će reći za neuspjeli trud do sad. Svašta sam probala tako da je vrijeme poduzeti možda i ozbiljnije korake.
malla citala sam te na forumu, mi pokusavamo od 3 mj ove godine nakon drugog spontanog u 1 mj, zasada još nista, ginic kaze da nije još za zabrinut se iako sam i prosle godine imala spontani pocetkom 8 mj, do tad smo 4 mj pokusavali. Ne znam sta bi ti pametno rekla, najbolje da odes do dr. pa da se malo konzultiras s njim, al vjerujem da ce do kraja godine ovdje biti puno plusica 😊😊
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Pozdrav zene 🙋🏽
Upravo me zvala gin stigli rezultati pape, imam cin 3. Sutra ujutro idem kod nje da mi napravi jos neke briseve, dat ce mi uputnicu za split za pregled i najvjerojatnije na operaciju…
uh Rastika pa kud cin3 ja ti nemam iskustva s tim, nadam se da ce ti netko od cura vise znat rec, nadam se da ces sve rijesit ubrzo i da ce sve bit ok. Kakvi su ti nalazi od prije pape bili?
Evo ne znam ni ja stvarno. Bili su prije dobri. Stvarno ne znam sta da kazem... bas sam u soku ko da me neko opalio tavom po licu.
Samo mi se mota po glavi pitanje jel iko umro od cina?!? Fakat nemam pojma sta da mislim. Znat cu malo vise sutra ujutro kad odem na briseve.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Pozdrav zene 🙋🏽
Evo ne znam ni ja stvarno. Bili su prije dobri. Stvarno ne znam sta da kazem… bas sam u soku ko da me neko opalio tavom po licu.
Samo mi se mota po glavi pitanje jel iko umro od cina?!? Fakat nemam pojma sta da mislim. Znat cu malo vise sutra ujutro kad odem na briseve.
Ja se isto ne razumim u to, jesi vidiča na int malo o tome. Virujem da će Grizli pomoć ako zna nešto. Žao mi je ali mislim da će sve bit okej.
Odakle si ti inače
Pozdrav cure,
čitam vas već neko vrime i prekrasno je je kako ste potpora jedna drugoj. Želim vam svima plusiće. Mi radimo na bebi od drugog mjeseca ove godine, ništa strašno dugo, al skuplja se nervoza u čoviku. Plodni dani su ovaj mjesec prošli, a vještica bi trebala (a nadam se da neće) doć 29.7.
Inače su mi ciklusi ko švicarski sat. Nadam se da će ovaj mj izostati.
Sretno svima ♥️
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Rita88 hvala ti na odg..ma bio i moj panicar,ali kad sam mu dala da proba caj macinu travu (posto sam sad i to u pokusaju stavila) zgrozio se od ukusa,i kaze,kad mozes ti to da pijes za rad nase volje,e mogu i ja malo po dr 😁😁😁 kontaktirala sam jednu privatnu laboratoriju,isto su mi rekli kao ti..tako da ga sjutra vodim 😁😁😁😁😁
Kaća drzimo fige da 😈 ne dodje..nego da nam malo ulijes nade sa dvije crtice..ubija ovo iscekivanje 😨😨
Sortiraj odgovore
Najstariji