Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sneguljica1
    18. Srpanj 2019. 20:33

I jos ovo,ja sam nova na forumu,mnogo mi znaci ova konverzacija,pogotovo kad procitam da je neka od ženica uspjela,tad mi srce bude punoo..

sneguljica1
    18. Srpanj 2019. 20:49

A da li ima neko ko bi mogao ovo da mi odgovori..mozda neko slicno iskustvo..MM je prije tri godine operisao bruh..postoji li mogucnost,iako je on zdrav,i iako se bas pazi ishranom,da jede kvalitetno,ne pusi,ne pije,redovan san,cak i jede pvu smjesu sa medom,i povrh svega toga,da je operacija bruha imala neku ulogu u smanjenju spermiograma.izvinjavam se sto smaram ovoliko,ali me bas to sad zaintrigriralo..

Raštika
    18. Srpanj 2019. 21:01

En@

Meni je cin 1 u 3mj skocio na 3 i odma sam zvala u zg svoju gin i dog mi je u ginodermi sve jer se zbog mog pada imunitet meni sve dolje lomilo i meni i mojim gin je bio pun kufer vise svega.obavila i kolposkopiju i letz biopsiju odjednom i sve 750kn,eznam jel to ko meni bilo il je takva cijena.nazovi pa pitaj.a oporavak neznam ja nisam nis osjetila curila nistaaaa nista.to ti se ide odma iza menge obavit tako da pokusaj tempirat

Hvala ti puno!

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

En@
    18. Srpanj 2019. 21:16

Raštika

En@

Meni je cin 1 u 3mj skocio na 3 i odma sam zvala u zg svoju gin i dog mi je u ginodermi sve jer se zbog mog pada imunitet meni sve dolje lomilo i meni i mojim gin je bio pun kufer vise svega.obavila i kolposkopiju i letz biopsiju odjednom i sve 750kn,eznam jel to ko meni bilo il je takva cijena.nazovi pa pitaj.a oporavak neznam ja nisam nis osjetila curila nistaaaa nista.to ti se ide odma iza menge obavit tako da pokusaj tempirat

Hvala ti puno!

A nema na cemu,ako te jos sta zanima samo pitaj

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

Lavica27
    18. Srpanj 2019. 22:06

sneguljica1

A da li ima neko ko bi mogao ovo da mi odgovori..mozda neko slicno iskustvo..MM je prije tri godine operisao bruh..postoji li mogucnost,iako je on zdrav,i iako se bas pazi ishranom,da jede kvalitetno,ne pusi,ne pije,redovan san,cak i jede pvu smjesu sa medom,i povrh svega toga,da je operacija bruha imala neku ulogu u smanjenju spermiograma.izvinjavam se sto smaram ovoliko,ali me bas to sad zaintrigriralo..

Moj muž ti je operirao zuc i od toga mu je bio loš spermiogram. Tijelo doživi šok. Isto je jeo svaki dan orahe s medom, pio profertil kapsule i mislim L carnitin (nisam 100% za ovo zadnje),prehrana meso i povrce, puno voca,nepusac je i izbjegavao alkohol skroz. 
    Tako da... polako sve. 
    Npr mene nisu na propuhivanje jajovoda slali dok on ne obavi spermiogram jer baš to-ja se uredjujem a druga strana npr kiksa,nema smisla.

Sorry što imam puno tipfelera,ovu trudnoću sam pravo blesava. Danas mi pao mob i polomio se skroz.

sneguljica1
    18. Srpanj 2019. 22:18

Lavica27 u tom stanju sve oprosteno,mozes dabpravis greske koliko hoces 😁😁😁 ujutru idemo da radimo spermiogram,pa cemo vidjeti..njemu je posle operacije bruha stvarno imunitet pao,nikakav,ali uz veliku paznju povratio ga je..sad cemo vidjeti sta ce biti..a je li tesko popraviti spermiogram..mislim postoji li mogucnost da nr moze da se popravi..to me bas brine..

Mala_mu
    18. Srpanj 2019. 22:22

Snjeguljica misliš da će uspjeti laganje? Hmmmm

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

Lavica27
    18. Srpanj 2019. 22:28

sneguljica1

Lavica27 u tom stanju sve oprosteno,mozes dabpravis greske koliko hoces 😁😁😁 ujutru idemo da radimo spermiogram,pa cemo vidjeti..njemu je posle operacije bruha stvarno imunitet pao,nikakav,ali uz veliku paznju povratio ga je..sad cemo vidjeti sta ce biti..a je li tesko popraviti spermiogram..mislim postoji li mogucnost da nr moze da se popravi..to me bas brine..

Kažem ti,uz ovo sve napisano za par mjeseci smo u prvom ciklusu uz Klomifene meni za ovulaciju uspjeli!

sneguljica1
    18. Srpanj 2019. 22:39

Mala_mu

Snjeguljica misliš da će uspjeti laganje? Hmmmm

Ne razumijem?

sneguljica1
    18. Srpanj 2019. 22:40

Lavica27

sneguljica1

Kažem ti,uz ovo sve napisano za par mjeseci smo u prvom ciklusu uz Klomifene meni za ovulaciju uspjeli!

Supeer..pa ja kontam mora da je to..nema sta drugo biti..ali ewo vidjecemo..nadam se da cemo uspjeti to da zavrsimo sjutra..ne znam kakva je procedura kod nas da li se ceka dugo na rezultate..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.