Kaća drzimo fige da 😈 ne dodje..nego da nam malo ulijes nade sa dvije crtice..ubija ovo iscekivanje 😨😨
Uff hvala. Moj dragi ovih mjeseci nije imao nešto previše komentara na sve, al sada 3 tjedna pred svadbu se razvezao šeta iza mene i drži ruke na stomaku "znam da je to taj mjesec"
Taman kad sam se ja počela opuštati i ne mislit toliko na to u njemu proradilo 🤣
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Kaća drzimo fige da 😈 ne dodje..nego da nam malo ulijes nade sa dvije crtice..ubija ovo iscekivanje 😨😨
Uff hvala. Moj dragi ovih mjeseci nije imao nešto previše komentara na sve, al sada 3 tjedna pred svadbu se razvezao šeta iza mene i drži ruke na stomaku "znam da je to taj mjesec"
Taman kad sam se ja počela opuštati i ne mislit toliko na to u njemu proradilo 🤣
Hahahah...oce to tako..pa ce biti i da nemas ti mucnine nego on..hahaha...moj dragi se ugojio 6 kg kada sam bila trudna sa prvim djetetom,a ja skoro do kraja mrsala,i sam 4kg dobila u trudnoci 😁😁😁
Da li je neka od vas ženica koristila alternativu..ja sam pocela sa nekim cajevima..jer dosadilo mi da slusam dr kako govori,MA SVE JE U REDU,SAMO TREBA DA SE OPUSTIS 😱😱😱LUDIM OD TE RECENICE
Bacim pogled na ovu temu tu i tamo pq sam samo htjela reci napravite sve pretrage,hormonski status,folikulometrije pa probajte s cajevima i travama jer nisu ni one za zezat se. Meni je vrkuta skroz zeznula ciklus i ovulacija prije prve trudnoće.
Rastika,Baš mi je žao,al bolje prije T da si ustanovila,izljecila pa u pohod na +!
Pozdrav zene 🙋🏽
Upravo me zvala gin stigli rezultati pape, imam cin 3. Sutra ujutro idem kod nje da mi napravi jos neke briseve, dat ce mi uputnicu za split za pregled i najvjerojatnije na operaciju…
ima li netko iskustva s tim?
uh Rastika pa kud cin3 ja ti nemam iskustva s tim, nadam se da ce ti netko od cura vise znat rec, nadam se da ces sve rijesit ubrzo i da ce sve bit ok. Kakvi su ti nalazi od prije pape bili?
Evo ne znam ni ja stvarno. Bili su prije dobri. Stvarno ne znam sta da kazem… bas sam u soku ko da me neko opalio tavom po licu.
Samo mi se mota po glavi pitanje jel iko umro od cina?!? Fakat nemam pojma sta da mislim. Znat cu malo vise sutra ujutro kad odem na briseve.
Vjerovatno ce napravit biopsiju da vide tocni stanje . Mojoj frendici je biopsijom sklonio sva ostecena mjesta. I dizat imunitet naravno...betaglukani ...
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
sneguljica1 kad su duševni 🤣 lipo je to
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Lavica27 pa ja sam i odradila sve..bas sve kod mene okey..samo jos suprugu spermiogram..mada mislim da je i to u redu..pa sam se konsultovala sa jednom dr iz drugog grada..ona mi je preporucila cajeve..ja sam vrkutu pila..i mnogo sam manje bolne imala cikluse..a od kad pijem macinu travu vidim da mi je ovulacija pojacana..ali nisam je ranije pila redovno..sad sam pocela bas kako treba..😉😉
sneguljica1 kad su duševni 🤣 lipo je to
Daa 😂😂😂 samo neka tako budu dusevni da ustaju oko bebaca uveče..za prvo dijete (posto nije dojila) ja i suprug napravili dogovor,jednu noc on,jednu ja..i tako par noci..kad on daje novi predlog..On ce usisavati,cistiti i spremati dorucak i veceru ( za rucak nije neki) ,a da ja ustajem oko hranjenja 😂😂 prezivjesmo i tu godinu 😁😁😁
Snjeguljica ako muž nije radio spermiogram,zašto ti piješ cajeve a s tobom je sve u redu? Logičan slijed je da M napravi spermiogram pa ako je i to ok kreneš ti s cajevima pa kad Bog da. Znam da bi mi svi htjeli odmah,nažalost i sama znam da ne ide tako lako za sve. Ovako ti se nalijevas cijevima a muževi spermiogram može biti loš. On ovisi o što faktora. Od mog MM je bio užasan,a sve posljedica što je bio bolestan dva mj prije. Zelim reci,spermiogram ovisi o masu faktora. Pa je pio profertil, prehranu uredio maksimalno,ja dobila Klomifene i od prve uspjeli.
Lavica27 e sad stvar je u tome sto to nije odmah..mi vise od godinu dana pokusavamo a nista..e zasto sumnjam u to da mu nije dobar spermiogram,bas zato sto on vodi zadnje 3 god bas zdravu ishranu.i svaki dan jede neku mjesavinu koja je kao i za mnoge druge stvari i za te spermiograme dobra..a i njemu kuvam caj koji je za to dobar mada sam ga kuvala cisto eto da ga ukljucim u sve to,a nije mi palo na pamet da mozda nisu u redu..jer kao sto napisah vodi bas zdrav zivot,a i vec imamo 2 djece..ja 2 carska..pa zato ja nesto mislim da je u meni problem.a tebi punoo hvalaa na savjetima
Sortiraj odgovore
Najstariji