Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sneguljica1
    18. Srpanj 2019. 22:46

sneguljica1

Mala_mu

Snjeguljica misliš da će uspjeti laganje? Hmmmm

Ne razumijem?

Joj Mala_mu izvino molim te..ja koliko se opteretih oko spermiograma skroz smetnula sa uma..nego sta ce nego da upali..ja redovno otvaram bolovanje na navodne bolesti..npr kad vodim cerku na neka ispitivanja sto radimo,sad da ne silazim sa teme,a slobodne iskoristila,mene ti naprasno nesto zaboli,dobijem temp,i dijareju,povracanje pa sve po malo 😁😁😁samo hrabro i budi ubjedljiva da ti ne cita na celu LAZEM TE..😂😂😂

Mala_mu
    18. Srpanj 2019. 22:54

😂😂😂😂 
    Ne kažem da nikad nisam lagala ali mislim idem kod ginekologa pogledat će dolje jel? 😂 a mene vise ne boli kao prije....

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

sneguljica1
    18. Srpanj 2019. 22:54

sneguljica1

Lavica27

sneguljica1

Lavica27 u tom stanju sve oprosteno,mozes dabpravis greske koliko hoces 😁😁😁 ujutru idemo da radimo spermiogram,pa cemo vidjeti..njemu je posle operacije bruha stvarno imunitet pao,nikakav,ali uz veliku paznju povratio ga je..sad cemo vidjeti sta ce biti..a je li tesko popraviti spermiogram..mislim postoji li mogucnost da nr moze da se popravi..to me bas brine..

Kažem ti,uz ovo sve napisano za par mjeseci smo u prvom ciklusu uz Klomifene meni za ovulaciju uspjeli!

Supeer..pa ja kontam mora da je to..nema sta drugo biti..ali ewo vidjecemo..nadam se da cemo uspjeti to da zavrsimo sjutra..ne znam kakva je procedura kod nas da li se ceka dugo na rezultate..

Ja sve pisem u djelovima,jer pokusavam da zavedem red medju djecom 😁😁 a znas sta mi se desilo prosli mj,dan pred ciklus,ne bole grudi,inace u pms odvaljuju,nit ono krcanje po stomaku,i ja uradim test,pokaze drugu veoma blijedu,cak je i mm vidio,i mi se naravno obradovali,odma akcija zakazivanje kod ljekara,da bi posle 6 dana ja prokrvarim,i kao ciklus,5 dan zabolhele grudi,grcevi u stomaku,i 6 vidim ujutru kad sam ustala..bas sam se razocarala

zadranka86
    18. Srpanj 2019. 22:55

Raštika

Pozdrav zene 🙋🏽
    Upravo me zvala gin stigli rezultati pape, imam cin 3. Sutra ujutro idem kod nje da mi napravi jos neke briseve, dat ce mi uputnicu za split za pregled i najvjerojatnije na operaciju…
    ima li netko iskustva s tim?

Upadam..al evo ja san imala prije tri god cin 3...morala san na operaciju klasicna konizacija...nakon toga uredni nalazi pape do unazad 3mj.isla nakon poroda na papu i otkriju mi cin1..pojavio se doslivno parm mj.nakon poroda..rodila u 12mj prosle god..i sta sad....sad da ne bi otislo opet u nebesa moram na tu neku kri terapiju privatno se ide..imam u pon zakazanu prvu pa nakon mj.dana ide se na drugu...pad imuniteta nakon poroda san bas bila jakoo iscrpljena lose jela lose spavala inace imam los imunitet i evo odma se pokazao cin..inace pijem gidinamam sto nisam kroz trudnocu beta glukan i super je za imunitet i laktogin vagunalete ajmo re stalno kaoo da odrze tu floru rodnice..i sve mi se posli poroda posemerilo..sad idemo probat s tom krio nadam se da necu doci ponovo do operacije jer u protivnom skinuli bi mi komplet grlica a nes sto ga ostalo..strepila cilu trudnocu on drza cvrsto do kraja rodila tocnoo na termin jedvaaa..nikako se otvorit...tako da evo nista strasno treba odrzavat imunitet sto se tice trudnoce meni je drza ko beton a bebarodena sa 4kg i 54cm velika..tako da samo hrabro nikakav bauk ali cuvaj se svakako i odrzavaj imunitet..sretno...

url=https://lilypie.com]

sneguljica1
    18. Srpanj 2019. 22:56

Mala_mu

😂😂😂😂
    Ne kažem da nikad nisam lagala ali mislim idem kod ginekologa pogledat će dolje jel? 😂 a mene vise ne boli kao prije….

Eeee pa on kad pogleda dolje napravi facu "jooj sto boli" 😁😁😁 i obavezno kazes da mokris cesto i da si imala veceras temp,alo kazi 37.8 ..i pred zoru si se preznojila i pala temp..a naravno malaksala si,ne jedes nista i tako to 😉😉😉😉

sneguljica1
    18. Srpanj 2019. 22:59

zadranka86

Raštika

Pozdrav zene 🙋🏽
    Upravo me zvala gin stigli rezultati pape, imam cin 3. Sutra ujutro idem kod nje da mi napravi jos neke briseve, dat ce mi uputnicu za split za pregled i najvjerojatnije na operaciju…

Upadam..al evo ja san imala prije tri god cin 3…morala san na operaciju klasicna konizacija…nakon toga uredni nalazi pape do unazad 3mj.isla nakon poroda na papu i otkriju mi cin1..pojavio se doslivno parm mj.nakon poroda..rodila u 12mj prosle god..i sta sad….sad da ne bi otislo opet u nebesa moram na tu neku kri terapiju privatno se ide..imam u pon zakazanu prvu pa nakon mj.dana ide se na drugu…pad imuniteta nakon poroda san bas bila jakoo iscrpljena lose jela lose spavala inace imam los imunitet i evo odma se pokazao cin..inace pijem gidinamam sto nisam kroz trudnocu beta glukan i super je za imunitet i laktogin vagunalete ajmo re stalno kaoo da odrze tu floru rodnice..i sve mi se posli poroda posemerilo..sad idemo probat s tom krio nadam se da necu doci ponovo do operacije jer u protivnom skinuli bi mi komplet grlica a nes sto ga ostalo..strepila cilu trudnocu on drza cvrsto do kraja rodila tocnoo na termin jedvaaa..nikako se otvorit…tako da evo nista strasno treba odrzavat imunitet sto se tice trudnoce meni je drza ko beton a bebarodena sa 4kg i 54cm velika..tako da samo hrabro nikakav bauk ali cuvaj se svakako i odrzavaj imunitet..sretno…

Da li to cin 1 znaci grupa 1,jer kod nas kad se uradi papa dr kaze npr,Nalaz vam je stigao,grupa 1..da li je to isto znacenje

zadranka86
    18. Srpanj 2019. 23:03

sneguljica1

zadranka86

Raštika

Pozdrav zene 🙋🏽

Upadam..al evo ja san imala prije tri god cin 3…morala san na operaciju klasicna konizacija…nakon toga uredni nalazi pape do unazad 3mj.isla nakon poroda na papu i otkriju mi cin1..pojavio se doslivno parm mj.nakon poroda..rodila u 12mj prosle god..i sta sad….sad da ne bi otislo opet u nebesa moram na tu neku kri terapiju privatno se ide..imam u pon zakazanu prvu pa nakon mj.dana ide se na drugu…pad imuniteta nakon poroda san bas bila jakoo iscrpljena lose jela lose spavala inace imam los imunitet i evo odma se pokazao cin..inace pijem gidinamam sto nisam kroz trudnocu beta glukan i super je za imunitet i laktogin vagunalete ajmo re stalno kaoo da odrze tu floru rodnice..i sve mi se posli poroda posemerilo..sad idemo probat s tom krio nadam se da necu doci ponovo do operacije jer u protivnom skinuli bi mi komplet grlica a nes sto ga ostalo..strepila cilu trudnocu on drza cvrsto do kraja rodila tocnoo na termin jedvaaa..nikako se otvorit…tako da evo nista strasno treba odrzavat imunitet sto se tice trudnoce meni je drza ko beton a bebarodena sa 4kg i 54cm velika..tako da samo hrabro nikakav bauk ali cuvaj se svakako i odrzavaj imunitet..sretno…

Da li to cin 1 znaci grupa 1,jer kod nas kad se uradi papa dr kaze npr,Nalaz vam je stigao,grupa 1..da li je to isto znacenje

Ne to je nesto sasvim drugo..ovo bude na desnoj str pape di su nekakve promjene ima bas grupa di su cinovi..iako meni tu sad nista nije bilo ali mi je upisano moguc cin1 uciniti kolposkopiju i biopsiju i ta pretraga sto posto pokaze da li se radi o cinu i koji stupanj

sneguljica1
    18. Srpanj 2019. 23:05

zadranka86

sneguljica1

zadranka86

Raštika

Pozdrav zene 🙋🏽

Ne to je nesto sasvim drugo..ovo bude na desnoj str pape di su nekakve promjene ima bas grupa di su cinovi..iako meni tu sad nista nije bilo ali mi je upisano moguc cin1 uciniti kolposkopiju i biopsiju i ta pretraga sto posto pokaze da li se radi o cinu i koji stupanj

Aha,kontam,hvala ti..malo se prepadoh..jer meni je dr rekla na proslu papu Sve je u redu,papa je grupa 1..ja ni ne uzimam te nalaze nego me obavijeste tel..zelim ti svako dobro,i da bude sve u najboljem redu..

zadranka86
    18. Srpanj 2019. 23:07

sneguljica1

zadranka86

sneguljica1

zadranka86

Raštika

Pozdrav zene 🙋🏽

Aha,kontam,hvala ti..malo se prepadoh..jer meni je dr rekla na proslu papu Sve je u redu,papa je grupa 1..ja ni ne uzimam te nalaze nego me obavijeste tel..zelim ti svako dobro,i da bude sve u najboljem redu..

Hvala i ja se nadam😊

KK_29.03
    19. Srpanj 2019. 07:10

Situacija... Legnem i budim se sa proljevom i žgaravicom. Napuhana sam ko balon, stomak ne mogu ni uvući od boli, već sam pisala o čudnim simptomima, s tim da me od jučer više u jajnicima ne pika ništa, možda tu i tamo, a od ovulacije se odmah nastavilo i baš je bilo jako..
    4 dana do menge, 11 DPO. Rađen jutros test Cyclotest. Prvo ga umočila kako piše 10 sec u mokraću i nije pokaza ništa niti se ono vidilo da ide mokraća. Sačekala malo i ništa. Računam neispravan sigurno. Onda opet umočim 10 sec i onda krene tek. Kontrolna se pojavila tek onda, tako da sad ne znam gledat na to  kao sumnjivi i nepouzdan, ili šta 😣
    Ugl, pokaza je negativno. Sad, ili je prerano, ili nisam trudna, ili je sumnjiv zbog tog ne reagiranja odmah. Evo nemam pojma više 🤷‍♀️🤷‍♀️
    Btw, sinoć sam sanjala da sam trudna i da sam dobila plus ko kuća, došla u dnevni i mužu kažem- moram ti nešto reć, on cijeli zabrinut, ja kažem- trudna sam, i on počme plakat ko malo dijete. 
    Ali naravno to je samo san 😔😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.