A jebate led KK.... bome si dobro prošla...ccccc. Sjećam se ja te vijesti čovječe.Nevjerojatno, smatraj se blagoslovljenom majke mi.
A daj mi reci... da li ti ozljede utječu na porod? Da te recimo samo šalju na carski rez?
Meni je frendica iz srednje još dok smo išle u školu ozljedila kičmu na atletici pa je morala carski rodit.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Aria nema na cemu. A moja trudnoca evo super napreduje. Bebica raste, ja ok i svi sretni i zadovoljni.
Kk tocno na svijetlu se uocava crtica ako je inace sjenina sjena na testu. Nazalost lijekovi protiv bolova tipa buprofen i sl. mogu lose utjecat na ovulacije tj blokiraju ih, al nadam se da je ovo uspjesan ciklus i da ces vidit plus i bez svijetla.
Raštika to bi valjda trebala kad busem trudna istražiti kod Dr. Jer mi nitko ništa nije reka. Ja sam slomila 7 kralježak i baš ležala 2 mj od straha i evo zarasta je uspješno.
Grizli ja ti upravo radi toga trpim bolove nenormalne nekad, jer sam dobila sve tablete od 500 i 1000 mg pa trpim nekad danima, sve za neki veći cilj.
Iako kakva je bila situacija ja sam stvarno super prošla, jer me stvarno samo promjena vrimena uvati. Bogu hvala.
Inače, moje stanje je danas katastrofa, boli me svaki mišić, tresem se, leđa donji dio i dole katastrofa, ko da ću gripu dobit
Evo mene,opet me sifra zeza,dosad sam ostajala prijavljena na forumu pa samo uđem a sad me odjavi automatski a mozak mi nikako da zapamti ovu sifru,sad sam je zapisala i nalijepila na zid u kuhinji. Jucer zadnji dan vjestice,danas jos malo brljavi dole al gotovo je to skoro..od sutra krecemo u akciju svaki drugi dan sve do kraja ciklusa,neces vise cekat ovulacijske bolove i sline 🙈 rekla sam coviku sta ga ceka,jadan suti ko zaliven i znoji se od muke. E ovaj mjesec ima da upecamo..ako ne bude nista idemo privatno po pregledima,mislila sam sad iza ove vjestice al Reko nek jos jedan pokusaj...ajmo,drzim fige svima..
Grizli uzivaj,sretna sam zbog tebe 😍
Provjeri ti to KK, jer sjećam se kad je frendica u trudovima završila u bolnici tek nekako u tom momentu se spomenula ta ozljeda, ali ona je ustvari bila upisana ali niko to nije vidio. Ne sjećam se točno detalja, dijete već ide 2,3 razred. Prošlo je dosta...uglavnom, sjećam se da je drama nastala, doktor vikao da šta nije to rekla, da ne bi jednostavno mogla roditi normalnim putem...
Reni, neka je sa srećom! Nadam se da će idući pregled biti onaj trudnički, nikakve pretrage, nikakvi bakaraći.
Grizli, drži nam se!
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Provjeri ti to KK, jer sjećam se kad je frendica u trudovima završila u bolnici tek nekako u tom momentu se spomenula ta ozljeda, ali ona je ustvari bila upisana ali niko to nije vidio. Ne sjećam se točno detalja, dijete već ide 2,3 razred. Prošlo je dosta…uglavnom, sjećam se da je drama nastala, doktor vikao da šta nije to rekla, da ne bi jednostavno mogla roditi normalnim putem…
Reni, neka je sa srećom! Nadam se da će idući pregled biti onaj trudnički, nikakve pretrage, nikakvi bakaraći.
Grizli, drži nam se!
Naravno super da si mi napomenula, imat ću to na umu reć odmah svim mogućim Dr.
Inače ja volim mislit da sam žena zmaj ako sam uspjela sa skroz suprotne strane i drugog smjera ovdje se rotirati, ovako zgužvati i ostati živa. Kaže mi MM: bolit će te cili život leđa vidiš li ti auto 😂
Zaboga zeno,tek ja ovo skontala,ajme meni dobro si prosla. Nedaj Bože,ne ponovilo se.😐
Cure moje drage ❤️ evo uvatila vrimena da javim se malo. Moja sreća najveća, moj car Petar dosao je na ovaj svijet 9.7 u 22.10h, 3990kg i 53 cm. Nakon 20 sati poroda ali o tome cu nekom drugom prilikom, mucenje mene i bebe bezveze da bi na krajj zavrsila na carski 😳 da ne govorim da san prenijela 10 dana 😁 mali je na kraju dobio temperaturu jer sam je i ja imala od silnog mučenja... Ali sve cemo to zaboraviti ako Bog da danas idemo kući 🙏❤️ svima saljem jedan veliki 😘😘😘😘😘😘
Cure moje drage ❤️ evo uvatila vrimena da javim se malo. Moja sreća najveća, moj car Petar dosao je na ovaj svijet 9.7 u 22.10h, 3990kg i 53 cm. Nakon 20 sati poroda ali o tome cu nekom drugom prilikom, mucenje mene i bebe bezveze da bi na krajj zavrsila na carski 😳 da ne govorim da san prenijela 10 dana 😁 mali je na kraju dobio temperaturu jer sam je i ja imala od silnog mučenja… Ali sve cemo to zaboraviti ako Bog da danas idemo kući 🙏❤️ svima saljem jedan veliki 😘😘😘😘😘😘
Jooooj Mini ja te se sjećam jer sam odaaavno čitala forum, tako mi je drago zbog tebe, puno sreće tebe i bebi, uživaj draga! ❤️❤️❤️
Inače ja volim mislit da sam žena zmaj ako sam uspjela sa skroz suprotne strane i drugog smjera ovdje se rotirati, ovako zgužvati i ostati živa. Kaže mi MM: bolit će te cili život leđa vidiš li ti auto 😂
Zaboga zeno,tek ja ovo skontala,ajme meni dobro si prosla. Nedaj Bože,ne ponovilo se.😐
Reni evo ja ću odma zaboravit samo nek za par dana bude plus 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji