Kako ja sada da znam kada mi je ovulacija, kada su mi se ciklusi malo poremetili a kalendar mi pokazuje da je ovulacija 17dc ? Inace zadnjih par mjeseci ( (oko 4 mjeseca) ciklusi su uvijek 30 ili 31 dan . Ne vjerujem vise nicemu i kada prodje ova M , najbolje da svaki dan ili svaki drugi imam odnose i mislim da samo tako necu promasiti 😖
Bože dragi mene boli ko da ću svaki dan dobit a još tjedan dana do nje, a trnci u nogama mi ne daju mira, navečer zijevam ko luda i onda nikako zaspat. A sise su mi ko zemljovid iscrtane venama 😂 i maloprije sam mislila da sam se upišala u gaće koliko sam mokra od iscjetka
uh ovo zvuci stvarno obecavajuce, vjerujem da si nestrpljiva još tjedan dana cekat, radi ranije test sad sam i ja nestrpljiva 😂
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Bože dragi mene boli ko da ću svaki dan dobit a još tjedan dana do nje, a trnci u nogama mi ne daju mira, navečer zijevam ko luda i onda nikako zaspat. A sise su mi ko zemljovid iscrtane venama 😂 i maloprije sam mislila da sam se upišala u gaće koliko sam mokra od iscjetka
uh ovo zvuci stvarno obecavajuce, vjerujem da si nestrpljiva još tjedan dana cekat, radi ranije test sad sam i ja nestrpljiva 😂
Čitala sam na jednom forumu kad se rade testovi sa trakicama da je najjednostavnije vidit ima li crtice ili umišljamo da je stavimo nad svjetlo koje će ići od dolje i da tako se jasno vidi ima li ili nema.
Ja jučer popodne naravno iz ludosti a prethodno dosta mokrila, napravila kineza i vidim nešto najsvjetlije moguće pod svjetlom, gledam svjetlom od dolje i stvarno se vidi linija. Sad il je kinez lud, ili to sa gledanjem od dole nije stvarno, uglavnom požurila sam jer sam baš nestrpljiva, možda je i greška, ali od ovulacije me zateže dole i stalno sam mokra, tako da evo ne znam, možda još jedan novi simptom samo.
Čitala sam na jednom forumu kad se rade testovi sa trakicama da je najjednostavnije vidit ima li crtice ili umišljamo da je stavimo nad svjetlo koje će ići od dolje i da tako se jasno vidi ima li ili nema.
Ja jučer popodne naravno iz ludosti a prethodno dosta mokrila, napravila kineza i vidim nešto najsvjetlije moguće pod svjetlom, gledam svjetlom od dolje i stvarno se vidi linija. Sad il je kinez lud, ili to sa gledanjem od dole nije stvarno, uglavnom požurila sam jer sam baš nestrpljiva, možda je i greška, ali od ovulacije me zateže dole i stalno sam mokra, tako da evo ne znam, možda još jedan novi simptom samo.
moguce da je to to, pricekaj još koji dan pa opet pisni 🤞🤞
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
KK radujem se tvojem plusiću!!!! Imaš sve simptome koje sam ja imala tjedan dana prije izostanka!!!! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Ovo zvuci jako dobro i obećavajuće!
Raštika drago mi te je citati i na zimskim bebama, samo ti navrati!
Ja vas dalje ovdje pratim i držim palčeve da se brzo pridružite u klubu trudnica...
Cure koje su dobile, samo dalje naprijed, trošite svoje bolje polovice 💪🏼💪🏼💋💋
Hvala vam curke stvarno svaki mjesec nepto novo, al ovako se stvarno nisam nikad osjećala... Samo da nije neka upala pa da se nadam bezveze 😣😣
Najbolje bi bilo po clearblue jer se kao može 5 dana prije, al teta u ljekarni tu kod stana je odvratna, i reć će da sam luda svaki mjesec sa testovima, a kineza imam doma pa tako bar niko ne vidi koliko sam luda 😂
Iako kažu da kinezi neki pokažu kasnije od svih drugih testova...
A od prometne me leđa strašno bole ovih dana, al trpim, neću da se trpam jakim tabletama koje sam dobila
Inače ja volim mislit da sam žena zmaj ako sam uspjela sa skroz suprotne strane i drugog smjera ovdje se rotirati, ovako zgužvati i ostati živa. Kaže mi MM: bolit će te cili život leđa vidiš li ti auto 😂
Ajme KK, kad ti se to desilo? Bas citam o tvom plusu pa sad nesreca. Bome, da je neko drugi auto mozda i ne bi tako dobro prosla.
uh KK ovo izgleda strasno, bome nije cudo da te ledja bole, hvala Bogu tu si s nama i iscekujes plus 😊 gledajuci auto moglo je puno gore zavrsit.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
https://www.index.hr/clanak.aspx?id=2074476
evo članka ne znam jesam dobro kopirala... Vjeruj vatrogasci i policajci nisu tiči doć odma do mene mislili su da sam skršena... U 3 mjesec... Fala Bogu sad se oporavljam, MR vratne kralježnice pokaza da je sve zaraslo u redu 💃💃💃💃💃
Tako da je sad pravo vrijeme za plussssssićććććć 💃💃💃💃💃💃➕➕➕➕
Sortiraj odgovore
Najstariji