Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Enigmaticnaa
    16. Srpanj 2019. 12:25

Kako ja sada da znam kada mi je ovulacija, kada su mi se ciklusi malo poremetili a kalendar mi pokazuje da je ovulacija 17dc  ? Inace zadnjih par mjeseci ( (oko 4 mjeseca) ciklusi su uvijek 30 ili 31 dan . Ne vjerujem vise nicemu i kada prodje ova M , najbolje da svaki dan ili svaki drugi imam odnose i mislim da samo tako necu promasiti 😖

Rita88
    16. Srpanj 2019. 12:34

KK_29.03

Bože dragi mene boli ko da ću svaki dan dobit a još tjedan dana do nje, a trnci u nogama mi ne daju mira, navečer zijevam ko luda i onda nikako zaspat. A sise su mi ko zemljovid iscrtane venama 😂 i maloprije sam mislila da sam se upišala u gaće koliko sam mokra od iscjetka

uh ovo zvuci stvarno obecavajuce, vjerujem da si nestrpljiva još tjedan dana cekat, radi ranije test sad sam i ja nestrpljiva 😂

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

KK_29.03
    16. Srpanj 2019. 12:42

Rita88

KK_29.03

Bože dragi mene boli ko da ću svaki dan dobit a još tjedan dana do nje, a trnci u nogama mi ne daju mira, navečer zijevam ko luda i onda nikako zaspat. A sise su mi ko zemljovid iscrtane venama 😂 i maloprije sam mislila da sam se upišala u gaće koliko sam mokra od iscjetka

uh ovo zvuci stvarno obecavajuce, vjerujem da si nestrpljiva još tjedan dana cekat, radi ranije test sad sam i ja nestrpljiva 😂

Čitala sam na jednom forumu kad se rade testovi sa trakicama da je najjednostavnije vidit ima li crtice ili umišljamo da je stavimo nad svjetlo koje će ići od dolje i da tako se jasno vidi ima li ili nema.
    Ja jučer popodne naravno iz ludosti a prethodno dosta mokrila, napravila kineza i vidim nešto najsvjetlije moguće pod svjetlom, gledam svjetlom od dolje i stvarno se vidi linija. Sad il je kinez lud, ili to sa gledanjem od dole nije stvarno, uglavnom požurila sam jer sam baš nestrpljiva, možda je i greška, ali od ovulacije me zateže dole i stalno sam mokra, tako da evo ne znam, možda još jedan novi simptom samo. 

Rita88
    16. Srpanj 2019. 12:53

KK_29.03

Rita88

KK_29.03

Čitala sam na jednom forumu kad se rade testovi sa trakicama da je najjednostavnije vidit ima li crtice ili umišljamo da je stavimo nad svjetlo koje će ići od dolje i da tako se jasno vidi ima li ili nema.
    Ja jučer popodne naravno iz ludosti a prethodno dosta mokrila, napravila kineza i vidim nešto najsvjetlije moguće pod svjetlom, gledam svjetlom od dolje i stvarno se vidi linija. Sad il je kinez lud, ili to sa gledanjem od dole nije stvarno, uglavnom požurila sam jer sam baš nestrpljiva, možda je i greška, ali od ovulacije me zateže dole i stalno sam mokra, tako da evo ne znam, možda još jedan novi simptom samo.

moguce da je to to, pricekaj još koji dan pa opet pisni 🤞🤞

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Nova19
    16. Srpanj 2019. 12:56

KK radujem se tvojem plusiću!!!! Imaš sve simptome koje sam ja imala tjedan dana prije izostanka!!!! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Ovo zvuci jako dobro i obećavajuće!
    Raštika drago mi te je citati i na zimskim bebama, samo ti navrati!
    Ja vas dalje ovdje pratim i držim palčeve da se brzo pridružite u klubu trudnica...
    Cure koje su dobile, samo dalje naprijed, trošite svoje bolje polovice 💪🏼💪🏼💋💋

KK_29.03
    16. Srpanj 2019. 13:18

Hvala vam curke stvarno svaki mjesec nepto novo, al ovako se stvarno nisam nikad osjećala... Samo da nije neka upala pa da se nadam bezveze 😣😣
    Najbolje bi bilo po clearblue jer se kao može 5 dana prije, al teta u ljekarni tu kod stana je odvratna, i reć će da sam luda svaki mjesec sa testovima, a kineza imam doma pa tako bar niko ne vidi koliko sam luda 😂 
    Iako kažu da kinezi neki pokažu kasnije od svih  drugih testova...
    A od prometne me leđa strašno bole ovih dana, al trpim, neću da se trpam jakim tabletama koje sam dobila

KK_29.03
    16. Srpanj 2019. 13:25

Inače ja volim mislit da sam žena zmaj ako sam uspjela sa skroz suprotne strane i drugog smjera ovdje se rotirati, ovako zgužvati i ostati živa. Kaže mi MM: bolit će te cili život leđa vidiš li ti auto 😂

Lalla
    16. Srpanj 2019. 13:43

Ajme KK, kad ti se to desilo? Bas citam o tvom plusu pa sad nesreca. Bome, da je neko drugi auto mozda i ne bi tako dobro prosla. 

Rita88
    16. Srpanj 2019. 15:09

uh KK ovo izgleda strasno, bome nije cudo da te ledja bole, hvala Bogu tu si s nama i iscekujes plus 😊 gledajuci auto moglo je puno gore zavrsit. 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

KK_29.03
    16. Srpanj 2019. 15:41

https://www.index.hr/clanak.aspx?id=2074476 
    evo članka ne znam jesam dobro kopirala... Vjeruj vatrogasci i policajci nisu tiči doć odma do mene mislili su da sam skršena... U 3 mjesec... Fala Bogu sad se oporavljam, MR vratne kralježnice pokaza da je sve zaraslo u redu 💃💃💃💃💃
    Tako da je sad pravo vrijeme za plussssssićććććć 💃💃💃💃💃💃➕➕➕➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.