Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lady33
    14. Lipanj 2019. 11:43

Zene koja je normalna debljia endometrija kada trebate dobiti menstraciju kroz dan dva,meni kasni a i test je negativan, deblina je 7,8 .endometrija

url=https://lilypie.com]

Grizli
    14. Lipanj 2019. 12:43

Lady endometrij oko ovulacije odeblja na 8-12 mm obicno, a pocetkom menge krene se stanjivat. 7mm je minimum debljina za uspjesnu implantaciju embrija ako se u toku ciklusa ne postigne debljina moze se dogodit da embrij se jednostavno nema gdje usaditi. Meni zo tvoje izgleda kao dosta tanak endo za kasnjenje menge. U slucaju trudnoce on jos odeblja. 

• Lady33
    14. Lipanj 2019. 14:33

Aha mislila sam da se nekome tako desilo jer mi kasni par dana

TinT
    14. Lipanj 2019. 14:36

Lalla

Linda, nekaj se vidi, al ako trebas dobit za 17 dana onda nisi jos imala ni ovulaciju?
    Tint, nadam se da ce za dva dana biti crta. Mozda ti sporo raste beta. Kazu da kad nosis decka sporije raste.

Hvala Ti Lalla na pomoći i utjehi  u pon svakako idem vaditi krv ako ne dođe.

Raštika
    14. Lipanj 2019. 14:53

Reni, Pina pa di ste vi?? 
    Zao mi je Pina sto se otegao postupak al ko zna... sve nam se dogadja s razlogom ocito ima i za to neki dobar. 😉 🤞🏼
    Ja gonjam O ova dva dana... naskacemo decko i ja jedan na drugog. Nista novo,vidit cemo kako ce zavrsit. Mislim da mi je danas 13.dc. 🤔

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Grizli
    14. Lipanj 2019. 14:57

Rastika nemoj ti meni nista vidjet cemo ja te cekam na zimskima tako da izvoli se uozbiljiti. 😛
    Lady za ganak endometrij je odlično piti po 2 dcl soka od cikle a 2-3 dana prije obulacije pojacat na ppla litre recimo ili ako mozes i litru na dan. Meni pomoglo u ovom postupki kad sam zatrudnila. Citala o tome vise puta al tek sam ovaj put isprobala jer mi je endo 5 dana prije ovulacije bio na jadnih 5.4mm a na dan ovulacije oko 12 mm. Vrijedi pokusat. 

Raštika
    14. Lipanj 2019. 15:02

Lapsus mozgus Grizli. 😂😂😂
    Ide ispravak netocnog navoda: evo gonjam O i cekam dva tjedna da se prebacim na zimske bebe. 💪🏼🤘🏻
    Jucer sam se pocela raspitivat na poslu jel isla koja zenska na porodiljni. 😂😂😂😂lagano pricom navlacim trudnocu na sebe. Nema mi druge. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Mika111
    14. Lipanj 2019. 15:03

Pozdrav cure,
    Nije me bilo neko vrijeme.....malo sam pauzirala od foruma i svega, nekako kao da sam se umorila i potrošila😌. M dosla na vrijeme i prošla, danas 7dc, od nedjelje smo ponovno u lovu. Narucila sam trakice, ali dok ne dođu ćemo pokusavati kao i do sada.
    Grizli vidjela sam lijepe vijesti, najiskrenije ti čestitam i zelim pravu urednu trudnoću i zdravu bebicu
    Raštika, ajde, ajde, ovaj mjesec je naš, jos smo ti i ja od starosjedioca na ovoj temi pa bi bio red da je i mi napustimo😉😉
    E da, mislim sa je i Pina naša supatnica, dakle cure, nas 3 smo iduce😊😘😘

Reni
    14. Lipanj 2019. 15:41

I meni bi O trebala za dva tri dana..a briga me ja cu se truditi iako nisam odradila laparo,pa kud puklo,mozda se bas poklopi i bude dobro.. veceras pocinjemo 😂

Mallla
    14. Lipanj 2019. 17:26

Gdje ste koke i ja sam tu al vas stalkam iz prikrajka. Nemam šta pametno za reć pa se ne ubacivam baš. Ajde da se pokupimo na priče o trudnoći, 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.