Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Lipanj 2019. 07:06

@Tint - Ne bacaj test, pusti da stoji dva sata eventualno i pogledaj rezultat..

Lalla
    14. Lipanj 2019. 07:37

Linda, nekaj se vidi, al ako trebas dobit za 17 dana onda nisi jos imala ni ovulaciju?
    Tint, nadam se da ce za dva dana biti crta. Mozda ti sporo raste beta. Kazu da kad nosis decka sporije raste. 

14. Lipanj 2019. 07:39

Lalla je, ali ovulacija mi kratko traje i već sam na kraju..

Lalla
    14. Lipanj 2019. 07:43

Kak mislis ovulacija ti kratko traje? Ovulacija svim zenama traje 12-24 sata. Kako si utvrdila da imas ovulaciju? Prilikom ovulacije dodje do oplodnje poslije koje treba 6-12 dana za implantaciju blastociste u maternici. Tek kod implantacija (znaci 6-12) dana nakon ovulacije se moze uopce pojaviti beta hcg u krvi. Tako da ti test moze biti pozitivan tek tipa 10-tak dana nakon ovulacije, a najcesce je to i 13-14 pa na vise jer ne raste svim zenama taj hormon isto.

Lavica27
    14. Lipanj 2019. 07:50

Linda181

@Tint - Ne bacaj test, pusti da stoji dva sata eventualno i pogledaj rezultat..

Linda testovi se ocitavaju u roku od 10-15 min,poslije se bacaju, nakon 2h nisu važeći.

14. Lipanj 2019. 08:04

Okej, na čemu ja sad moram bit' ?
    Imam drugu blagu sjenu.. Je l' to govori nešto ili?

Angie1205
    14. Lipanj 2019. 08:14

Cure mislim da nas neko ovdje zahe****! 
    Postana ista pitanja na 10 razlicitih tema i stalno po svom dere...mozda nije al meni tu nesto vonja 🧐

• Lala94
    14. Lipanj 2019. 08:20

Evo moje friško iskustvo. Od 15 godine imam PCOS i jako neredovite cikluse, svašta sam probala od kontracepcije sve do biljnih stvari. Najučinkovitija mi je bila vrkuta ali i dalje sam imala duge cikluse. No od zadnje M, pijem Gynositol 2x1 vrećicu. Danas mi je 23. dan ciklusa i ja sam dobila M. Šok, iznenađenje! Inače ciklusi su mi 75 - 90 dana. Imam 25 godina. Zadnjih 5,6 dana sam osjetila i znakove PMS-a, bolne grudi, bol u donjem djelu leđa i sl. Nadam se da će se nastaviti pozitivno razvijati situacija, ja sam zadovoljna i vidim veliki pomak. Da napomenem pošto sam vidjela da se spominje, pila sam prošle godine Inofolic koji mi apsolutno ništa nije pomogao. Uz Gynositol sam pila vitamin D, koji ima značajnu funkciju za žensko zdravlje. Pijem ga jer sam vadila krv i smanjen mi je bio. Ugl želim svima puno sreće i uspjeha! 

Lalla
    14. Lipanj 2019. 08:33

Angie, i ja sam htjela reci da je to neki trol. Ah, ni prva ni zadnja. Stvarno ih ima na ovom forumu.

Angie1205
    14. Lipanj 2019. 08:39

Sad sam bzvz radi trolanja upala al uglavnom...htjela sam vam reci svima! Ne odustajte, opustite se i uzivajte i od ❤️ vam svima zelim da sto prije ugledate svoje ➕!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.