Bas nas je uhvatilo proljetno ludilo :) i svi moguci simptomi na nas navalili heheheh kad smo kod njih, meni su recimo grudi 'nabujale', imam osjecaj da su mi broj vece i grudnjak me zulja. e sad ne zelim si davat nadu jer to moze biti i malo zesci pms.
Zene sad cu vas zatraziti da skinete majicu i skicnete vase cice 😂😂😂
Maloprije sam se tusirala i uocila da su mi obje areole oko bradavica drasticno prosirene. 😣 kakvo je stanje s vasima?
Bradavice su mi ogromne,ko tresnje 😂😂😂 ko i uvijek kad trebam dobit 🙈🙈🙈

Ali nekako sam si lijepa,evo mogla bi se satima gledat u ogledalu,inace u PMS-u ne mogu se pogledat 🙈🙈🙈🙈
Zar ono zena ne cvjeta u trudnoci? Ahahahah majko mila,ovo je strasno. Ma ja cu nocas,ujutro najkasnije dobit 😂

Bas si me iz pocetka nasmijala bila,kad na kraju porozi. Zao mi je,ali nema bedaka. Idemo dalje samo ostani tako pozitivna 😁 ali opet ne mora znaciti da ce i potrajati do ujutro.
Po siskama onda bi mogla i ja poroziti ubrzo 😔
Dobro jutro cure, jel može mali savjet? Kaj velite na ovaj test? Jel bi ovo moglo biti pozitivno? Ili si ja umišljam da vidim drugu crticu?

02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Ja isto vidim neku blijedu crticu 🙈 mogao bi biti pozitivan. Koliko ti kasni ako ti kasni?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji