Marija2909
Pa moguce da je bas to to
A i kod mene je ista situacijq i nekako su ispuhale jedino kad priticnem bole i osjetim grudice dr nista nazalost 😠

Jutro cure, vidim skupljamo se kako nam se datumi blizi. 😁 i moja vjestica bi trebala doci 30.5.al molim da me zaobidje ovaj put 😆 simptome PMS imam vec nekoliko dana,ubrzan metabolizam sam primjetila samo sto mi se inace nije dogadjao uopce M.
Samojed i ja bih htjela da je to to, ali imam osjecaj da ce M doci tocno na dan
Lorija onda cemo se zajedno molit da nas zaobiđe 😁
Curke samo da javim 1 korisnu informaciju, za nas koje imamo bolne ovulacije inače (tu bol osjećam danas) - znači bila sam kod ginekologice u jutro i rekla mi je da je folikul puknuo jučer (sva sreća da smo bili aktivni) - što znači da kada osjetimo bol da je ovulacija praktički prošla, meni je to dosta korisno jer sada znam i da ovuliram od 12-13 dana ciklusa. Sada ponovno čekanje..
TinT super nadam se da je + ovaj mj.
Meni je 4 dan od O pa sad ja i dalje imam onu neku laganu bol kao kad dugo trpim za wc na desnoj strani na kojoj me obično i boli prije O. Zna li neko zbog cega?
To je nešto skroz lagano.
Cure koji sam ja pehist :( jucer i danas kad mi je lh trakica pozitivna muz mi je na sluzbenom putu...bili smo aktivni u subotu. Mislite li da ipak imam sanse ovaj mj?
Atica, ima sanse, kako nema. Ako ti je jučer bila pozitivna trakica, imali ste odnos prije 48 sati. Držim fige!
Cure citam vas zadnje vrijeme otkad i mi sami planiramo bebu. Nisam se prikljucivala, evo danas me ponukalo sto vidim da nas toliko ima sto ne ocekujemo M 30.5. Bit ce zanimljiv vikend i drzim nam svima fige :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji