Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    28. Svibanj 2019. 09:43

Marija2909
    Pa moguce da je bas to to
    A i kod mene je ista situacijq i nekako su ispuhale jedino kad priticnem bole i osjetim grudice dr nista nazalost 😠

lorija
    28. Svibanj 2019. 09:57

Jutro cure, vidim skupljamo se kako nam se datumi blizi. 😁 i moja vjestica bi trebala doci 30.5.al molim da me zaobidje ovaj put 😆 simptome PMS imam vec nekoliko dana,ubrzan metabolizam sam primjetila samo sto mi se inace nije dogadjao uopce M.

Hope89
    28. Svibanj 2019. 09:59

Biće ovo zanimljiv vikend 
    Grizli, čekamo tvoju betu. 

28. Svibanj 2019. 10:07

Samojed i ja bih htjela da je to to, ali imam osjecaj da ce M doci tocno na dan
    Lorija onda cemo se zajedno molit da nas zaobiđe 😁

samojed
    28. Svibanj 2019. 10:12

Nece nece nadam se da ce ovaj maj da donese puno puno plusica 🙏🙏🙏🙏🙏

TinT
    28. Svibanj 2019. 11:27

Curke samo da javim 1 korisnu informaciju, za nas koje imamo bolne ovulacije inače (tu bol osjećam danas) - znači bila sam kod ginekologice u jutro i rekla mi je da je folikul puknuo jučer (sva sreća da smo bili aktivni) - što znači da kada osjetimo bol da  je ovulacija praktički prošla, meni je to dosta korisno jer sada znam i da ovuliram od 12-13 dana ciklusa. Sada ponovno čekanje.. 

miniii20
    28. Svibanj 2019. 11:41

TinT  super nadam se da je + ovaj mj. 

Meni je 4 dan od O pa sad ja i dalje imam onu neku laganu bol kao kad dugo trpim za wc na desnoj strani na kojoj me obično i boli prije O. Zna li neko zbog cega? 

To je nešto skroz lagano. 

• atica
    28. Svibanj 2019. 12:16

Cure koji sam ja pehist :( jucer i danas kad mi je lh trakica pozitivna muz mi je na sluzbenom putu...bili smo aktivni u subotu. Mislite li da ipak imam sanse ovaj mj?

Hope89
    28. Svibanj 2019. 12:23

Atica, ima sanse, kako nema. Ako ti je jučer bila pozitivna trakica, imali ste odnos prije 48 sati.  Držim fige!

• Mari1313
    28. Svibanj 2019. 12:33

Cure citam vas zadnje vrijeme otkad i mi sami planiramo bebu. Nisam se prikljucivala, evo danas me ponukalo sto vidim da nas toliko ima sto ne ocekujemo M 30.5. Bit ce zanimljiv vikend i drzim nam svima fige :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani