Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Acqua
    28. Svibanj 2019. 13:15

Pozz svima i ja vas čitam u zadnje vrijeme otkad nam je beba u planu! Držim fige svima koji čekaju plus ovih dana :)

• atica
    28. Svibanj 2019. 13:16

Hope89

Atica, ima sanse, kako nema. Ako ti je jučer bila pozitivna trakica, imali ste odnos prije 48 sati.Držim fige!

Joj hvala tiii. Trakica mi je bila pozitivna i jucer i danas pa sam mislila da je mozda ipak previse dana proslo

miniii20
    28. Svibanj 2019. 13:48

Cure jeli neko radija test koji dan prije od vas sta ne očekujete 30og. Ja sam nestrpljiva i za sebe i vas. 

Kada bi mogla ic vadit betu a trebala bi dobit Tj ne dobit 09.06. 

• Mari1313
    28. Svibanj 2019. 13:51

Cini mi se bolje radi svoje psihe to ne raditi jer je mogla biti i malo kasnija ovulacija i da test pokaze negativno. Ja cu cekati dan neocekivane M. 

samojed
    28. Svibanj 2019. 13:53

Meni su (.)(.) Skroz ispuhale 😠 al opet se nadam da nece doci 

• Mari1313
    28. Svibanj 2019. 13:56

a o nestrpljivosti necu ni pricati :) ko malo dijete koje ceka raspakirati poklon! citala sam na prijasnjim stranicama da ima dosta cura koje vec jako dugo cekaju na svoj plus i zelim im svu srecu ovoga svijeta da nam svima ovo bude sretni ciklus :) ja imam dvoje krasne djece i zeljeli bi jos jednu malu bebicu :) 

lorija
    28. Svibanj 2019. 14:25

Mini ja sam radila test u prvoj trudnoci 2 dana prije i pokazalo mi je odmah blijedu drugu crticu. 😀 Eto ako si nestrpljiva mozes probati. Nije bitno koliko si trudna vec samo jesi li, svaki test ce ti pokazati. Izuzet ako ti je ciklus neredovan pa se ne mozes osloniti bas.
    Mari1313 i Acqua dobrodosle i sretnoo!!!

Ja zaista imam osjecaj da bi mogla dobiti svaki tren,cudim se tome jer nakon poroda svi simptomi PMS su mi nestali do ovog mjeseca. Nebi ni znala da sam dobila dok ne vidim. 

miniii20
    28. Svibanj 2019. 15:17

Lorija imam još 12 dana do sljedeće zato i pitam koliko prije bi mogla vadit betu, Al nema smisla betu to je sve u dan dva razlike ja mislim 

miniii20
    28. Svibanj 2019. 15:34

Grizli vadila betu? 

samojed
    28. Svibanj 2019. 15:36

Menge jos nema cice me opet pocinju pomalo bolit ne kontam sta je ovo sad bole sad prestanu pa evo opet 😕😠

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI